Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malo by to byt na Mlynarovičovej ulici č. 3 z druhej strany pub-u Kamiro. Pozeral som stranku, vyzera ze este nie je hotova, ale ceny zatial vyzeraju vcelku priaznivo. V porovnani s rakusakmi o dosti nizsie a aj v porovnani s cechmi vyzeraju lepsie. Som ale zvedavy, aka bude skutocnost, ponuka a ako bude vyzerat shop.
Nevie niekto, kto sa vyzna v petrzalke, ake autobusy tam chodia? Napriek tomu, ze som z Bratislavy, v petrzalke sa este stale dokazem uplne dokonale stratit Diky
Bol som ich včera pozrieť, ceny majú slušné, na porovnanie napr. EC meter, za ktorý Jankulík pýta skoro 6 litrov, u nich dostanete za 4. Majú tam aj veci, ktoré som inde nemohol zohnať, trebárs obyčajnú grower fóliu, alebo AH sada po jednom litri vyjde na 1300 SK a podobne...
You must see
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Niekto kto tam bol, co z toho co je na nete je aj v skutocnosti? Lebo stale sa im to tam meni... Potreboval by som nejake BN nutrinova hnojky... Aky je vyber?
uz asi kompletne haluzim.. ale na ich www maju cenu Osram Nav-T 250W za 1682,- (iba VYBOJKA), sak to nie je normalne.. v elektre sa dostanete velmi, ale naozaj velmi pod tuto cenu... to je ........., ale na druhej strane nemzem zohnat tlejivku (250W) takze +- exist
Dnes som tam bol, vcelku v pohode predavac, vedel aj poradit a pozeral som, maju az o polovicu lacnejsie vybojky, ako pred tyzdnom. Takze ako pise dab, Osram Nav-T 250W uz nie je za 1682, ale za 8 kil a 400W za 600!!!!. Odporucam (Inac kecal som s typkom asi do 9, a to chcel mat otvorene do 6 :-)
ja som tam este nebol ale urcite tam skocim.som z BA takze v poho.asi tam kupim aj ph a ec meter nech uz mam skrynu kompletnu a hura do pestovania.tesim sa jak male decko.potom to tu pekne vsetko zverejnim.zacnem niekedy zaciatkom septembra...
Bola som včera príjemne prekvapená a potešená,že som na odporučenie známeho navštívila túto super aktuálnu stránku.Žijeme s priatelom v jednoizbovom bytíku a za asistencie nášho mačiatka a labradora sa snažíme,zatial len pasívne o nové prírastky.Ten obchod je fakt bomba.Určite ho navštívim