Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cim hnojis? Jakou pouzivas vodu? Meris pH? Jake mas osvetleni a na jake plose? Kolik vody mas v bubleru a kolik tam zenes vzduchu?Trochu to popis snad neco vymyslime.
Pouzivam metal halogenid 70w, bubbler sem postavil podle navodu na groweru - 10l, vzduchovani 3w, hnojivo Kristalon start, davkuju tak jak je predepsano na etikete, teplotu mam kolem 30 stupnu, voda mi saha 1 cm nad spodek kvetinacku. PH sem nemeril. Urod
... vsetko sedi, zatial. Skus teda to pH, ked si este nemeral, co povie. Bezne v akvaristickych potrebach dostat tento tester na urcenie vysky pH a zaroven tam maju (ked sa popytas) vec na znizovanie vysky pH (nespomeniem si na nazov, avsak oni uz budu na mieste vediet - tiez som tam takto vpalil a spokojny odisiel...). 8)
jak je to stou čistotou bubbleru ... všechno jsem důkladně opláchnul (kýbl od kečupu) a nevím jesi se nemá třeba ten KERAMZIT ňák dezinfikovat nebo tak... bojím se každýho smítka co tam plave ale myslím že pokud tam nebude žádný organický bordel jako třeba zbytek od ketchupu tak by se nemělo nic stát .. preventovně sem tam dal par kapek přípravku proti tvorbě řas
keramzit ti tu vodu stejně zašpini - nebo aspon u me se to tak stalo - jak jsem chtěl čistit - tak na dně ležel keramzitovy prach - a to jsem ho před použitím pěkně oplachoval a ne jednou.
zdar tak jsem zaschlech ze schanite kybliky par bych jich mel jsou tak 25-30l jako od primalexu mozna vetsi.......veci se maj tak ja mam kybliky a vy rizecky snad to pochopite piste dyztak do PM
Já mám dobrou zkušenost se zednicokou nádobou. Prodává se to normálně v železářství, je to z černýho pevnýho plastu, má to rovnej vrch a stojí jen asi 250 kč.
Takže moje rada zní
1) Kup nádobu
2) Vem nějakou desku, nejlíp z lakovanýho dřeva nebo dřevotřísky, a vyřež do ní díry na květináče.
3) Let´s grow )