Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Bubbler - par dotazu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

... ma dostatok slnka, vzduchu, hnojiva, siahaju jej spodne korienky az do vody, niesaha voda az moc vysoko...?

Old Post 04-07-2001 v 09:13 AM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noms
Stálý Člen

Karma uživatele noms - 80% PěstitelskáKarma uživatele noms - 80% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 18

Cim hnojis? Jakou pouzivas vodu? Meris pH? Jake mas osvetleni a na jake plose? Kolik vody mas v bubleru a kolik tam zenes vzduchu?Trochu to popis snad neco vymyslime.

Mozna ti pomuze tohle
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=808

[Edited by NoMS on 04-07-2001 at 12:03 PM]

NoMS

Old Post 04-07-2001 v 10:50 AM
noms je offline   Profil uživatele noms   Find more posts by noms   Foto galerie člena noms   Click here to Send noms a Private Message   Add noms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Urod
Nový Člen

Karma uživatele Urod - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Pouzivam metal halogenid 70w, bubbler sem postavil podle navodu na groweru - 10l, vzduchovani 3w, hnojivo Kristalon start, davkuju tak jak je predepsano na etikete, teplotu mam kolem 30 stupnu, voda mi saha 1 cm nad spodek kvetinacku. PH sem nemeril. Urod

Old Post 04-07-2001 v 18:23 PM
Urod je offline   Profil uživatele Urod   Find more posts by Urod   Foto galerie člena Urod   Click here to Send Urod a Private Message   Add Urod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

... vsetko sedi, zatial. Skus teda to pH, ked si este nemeral, co povie. Bezne v akvaristickych potrebach dostat tento tester na urcenie vysky pH a zaroven tam maju (ked sa popytas) vec na znizovanie vysky pH (nespomeniem si na nazov, avsak oni uz budu na mieste vediet - tiez som tam takto vpalil a spokojny odisiel...). 8)

Old Post 06-07-2001 v 09:00 AM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noms
Stálý Člen

Karma uživatele noms - 80% PěstitelskáKarma uživatele noms - 80% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 21

Nemam zkusenosti s krystalonem,ale N-P-K 19-6-20 mi pride dost nevyvazeny.
Jako barvu maji listy?

NoMS

Old Post 06-07-2001 v 09:39 AM
noms je offline   Profil uživatele noms   Find more posts by noms   Foto galerie člena noms   Click here to Send noms a Private Message   Add noms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Urod
Nový Člen

Karma uživatele Urod - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Listy jsou krasne zelene, na barve neztratily, jen jsou sveseny, ale zda se mi, ze se to trosku zlepsuje. Vyzkousim to pH a uvidim.

Old Post 06-07-2001 v 21:39 PM
Urod je offline   Profil uživatele Urod   Find more posts by Urod   Foto galerie člena Urod   Click here to Send Urod a Private Message   Add Urod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lopata
Stálý Člen

Karma uživatele Lopata - 54% PěstitelskáKarma uživatele Lopata - 54% Pěstitelská

Chemie kristalon Příspěvek č. 23

Někde jsem četl, že na kitku by si mněl hnojit 3x menším mnošstvím než je normální dávkování.

Old Post 19-07-2001 v 09:03 AM
Lopata je offline   Profil uživatele Lopata   Find more posts by Lopata   Foto galerie člena Lopata   Click here to Send Lopata a Private Message   Add Lopata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

KBElíKY : dají se dobře koupit 10l kýble v těch stancích s hamburgery a langošyyyy je to vod ketchupu a bývají za 15 Kč / 1ks

to Carlos: myslíš že jedno 3W vzduchovadlo utáhne 2 x 10 L kýble ???

Old Post 25-04-2003 v 22:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

jak je to stou čistotou bubbleru ... všechno jsem důkladně opláchnul (kýbl od kečupu) a nevím jesi se nemá třeba ten KERAMZIT ňák dezinfikovat nebo tak... bojím se každýho smítka co tam plave ale myslím že pokud tam nebude žádný organický bordel jako třeba zbytek od ketchupu tak by se nemělo nic stát .. preventovně sem tam dal par kapek přípravku proti tvorbě řas

Old Post 27-04-2003 v 22:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wencanowak
Stálý Člen

Karma uživatele wencanowak - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

keramzit ti tu vodu stejně zašpini - nebo aspon u me se to tak stalo - jak jsem chtěl čistit - tak na dně ležel keramzitovy prach - a to jsem ho před použitím pěkně oplachoval a ne jednou.

wenca

Ja nejsem Wenca Nowak

Old Post 01-05-2003 v 12:02 PM
wencanowak je offline   Profil uživatele wencanowak   Find more posts by wencanowak   Foto galerie člena wencanowak   Click here to Send wencanowak a Private Message   Add wencanowak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wencanowak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jiroos
Stálý Člen

Karma uživatele jiroos - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

zdar tak jsem zaschlech ze schanite kybliky par bych jich mel jsou tak 25-30l jako od primalexu mozna vetsi.......veci se maj tak ja mam kybliky a vy rizecky snad to pochopite piste dyztak do PM

Old Post 01-05-2003 v 13:52 PM
jiroos je offline   Profil uživatele jiroos   Find more posts by jiroos   Foto galerie člena jiroos   Click here to Send jiroos a Private Message   Add jiroos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr168
Nový Člen

Karma uživatele petr168 - 0% Pěstitelská

Hydroponie Nádoby Příspěvek č. 28

Já mám dobrou zkušenost se zednicokou nádobou. Prodává se to normálně v železářství, je to z černýho pevnýho plastu, má to rovnej vrch a stojí jen asi 250 kč.

Takže moje rada zní

1) Kup nádobu
2) Vem nějakou desku, nejlíp z lakovanýho dřeva nebo dřevotřísky, a vyřež do ní díry na květináče.
3) Let´s grow )

Old Post 05-05-2003 v 11:45 AM
petr168 je offline   Profil uživatele petr168   Find more posts by petr168   Foto galerie člena petr168   Click here to Send petr168 a Private Message   Add petr168 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás