Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Protože mají dost málo světla v červeném spektru, ale když nad tím tak přemýšlím tak by se možná dalo vyřešit WARM WHITEkama. ty jsou dost do červeného, ale nevym, jestli by to bylo využitelnéjší spektrum než u sodíku. Teď když se dají kytky hodit ven, tak to nebudu asi zkoušet, ale jak uz bude po sezóně, tak bych koupil ty warm whiteky a zkusil to. Určitě to nebude zas tak špatné.
Jedna kytka kterou mám byla jako mala uplny chudak, tak ji hážu do skříně(12hod.) Je to asi dvacet dnů na květu, ale byla uplne malinká, když sem ji přepnul. Tak sem aspoň hodím photo.
to Killdarian: I vklidu, ja bych byl rad ze aspon něco.... a dik za photos, je to tady barevnějši. Moc rad bych taky zafaral do zařivek, ale tedka jest: NO MONEY, NO FUNNY. Aspon mam něco pod tou weelikou kouli wenku.... a zatim sem fakt moooc hrdy.
to Hyena: Grafy spektra jsem max. zahlid na obalech u zařivek. A těch 7l jsou vpoho. Loni jsem sazel do 5l wenku a wklidu 2,5m kyti. Casto jsem s tim květinačem chodil na jine "lepši" mistečka, takže kořeny neměly šanci přerust do hliny, fuck.
Ty grafy spektra nekde házel Děda mráz myslim. Takže by mohly byt v jeho galerce. Nějaký přikládám. Já povalim rovnou do půdy. Asi z řízků. Až uplně prorostou rockwool, tak je hodím ven a uvidím. Jo a zarivky sou fakt vpoho.
Jestli si někdo myslí že s těma řízkama hned do půdy ven je blbost tak ať to sem napíše. nějak moc sem o tom nečetl, tak kdyžtak napište.
Ten graf sem nejde prdnout, tak ho sem hodím jindy.
Slunce, zářivky, výbojky, lasery, luminofory a jiný světelný zdroje se posuzují podle emisních spekter (co vyzařujou). Já hledám absorpční (to, co se pohltí) spektrum listů trávy...
Jo tak ty květy zas tak zlí nejsou Foť foť víc a víc..jak už sem psal,pěstuju taky pod lienárkama,takže kdybys vyfotil jags vyřešil bednu a stínítko...jaký světla a tak,no a trochu se rozepsal o technice,bylo by to fain!!
Tento tyden mam volno, tak založim thread v indor galerii a tam to bude podrobne popsáno a naphotographováno. Fotím to často, ale jinak ostatní kytky namam jeste preple, a mozna ani zatim nebudu. Tak tam hodím zatím rust plus tento jeden kfjet.
to aspect: jo taky jsem to nepochopil?:!/(/("::?)
A to zasrane misto sis mohl odpustit, ale vpoho.
Napiš co je to za modýlek....vypada docela zajímavě
Kdyztak napis aj podrobnejsi info o skrini a zarivkach. Ale mas to fakt pekny
Tak
zdar
Tady k pochopení nic nebylo!! Asi sem byl vyjetej sorry!No k tématu:Celá skříň mě stála asi 120 kč a to za cenu zářivek!Je udělaná z krabice od televize (v-55cm,d-80, š-55) a stínítko sem si vyrobil taky sám ze sololitu, bla bla..do rána bych vo tom moh mluvit Zářivky teda zatím 4 (uprostřed - 2x Osram interna:1350 lm,2700 K, cena dohromady 120 Kč, po bokách mám sylvánia Gro-lux,400 lm,8500K cena doh. zadara od kamoša!!) do budoucna asi přidám Osram Fluora a ?. Všechny 590 mm!Jinak zbytek fotek je v galérce.
Jo a ty vzorky mám 2!!U té první fotky zleva Durga,Durgha,Nebula!Ty nebuly jsou hezky košatý už od spodu,mám je asi 3! To Kill:Celý si to přečti hodně informácí (je tam fakt skoro všechno : http://planta.aquariana.cz/zarivky_01.htm
Jo tu groluxku mam taky a myslím že je docela good. A ten link už mám dávno přečtenej. Taky podle něho sem si vybíral trubice.
Dnes hodlám založit thread. Tak ať rostou