Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tou věcí jak zjistit, kdy je kyti na vrcholu potence,tak to je fakt hustý, kde to seberu, při prvním pokusu sem to asi pěkně posral. Nevíte, jestli se někde na groweru najde thred, kterej se někam ztratil a já ho hledám, měl sem tam popis skříně a fotky kytí, byli to blueberry.Napište, dik, já si totiž fakt nevim rady.
Co ten BEAMÚV test... jak tady myslim NOMS nadhodil..??? Neví o tom někdo něco? Nebo jinej způsob, kterej by se dal uskutečnit s pomocí nějaký "domácí" laborky? Myslim něco, na co nepotřebuješ přístroj na rozbor kouře... Docela by mě to zajímalo a myslim, že nejsem jedinej člověk na Groweru, kterej po tomhle prahne...
Takže... poradí někdo, když slíbim jako odměnu K+ ...??? A myslim, že nebudu jedinej, kdo bude odměňovat