Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
toonk - já začal na konci ledna...samozřejmě ve skříni...nemyslím si že je to blbost...mám dost času udělat z nejlepších větví řezy, pořádně je rozštípat, vysadit třeba půlmetrové odolné kytky a tak dále...
jo jo,kazdy indorista ma lepsi podminky pro predpest outu.outdorista predpestovava za oknem a nebo sazi rovnou do zeme.nejdulezitejsi je priprava mista na out,a to je na podzim.
Původní příspěvek od RespectFlowers ono i spousta outdoristů si právě kvůli předpěstu pořídí obyčejný zářivky
a nebo predelvaji cele skrine na zarivky
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Samozřejmě že je lepší si předpěstovat. Jednak je kytka větší, odolnější, má víc listí na rozvoj a když 50cm kytku požere slimák, tak to může přežít mnohem líp než 10-15cm mrzák.
A předpěstování jsem loni začal kolem 11. dubna a za měsíc jsem je dával ven. A rostly jak z vody
Na predpestovani mam celkem jasnej nazor: Urcite jooo!! Souhlasim s nazorem bigoriho, tak do patyho patra idealni. Kytka je pak silnejsi a mate jistotu, ze vam poroste, davat semena do hliny rovnou venku je pitomost. Predpestujte klidne v kelimku od jogurtu za oknem, ale nejakej zacatek je podle me dulezitej. Minulej rok jsem predpestovalval ve skrini a rozdil mezi oknem a zarivkou jsem nezaznamenal, mozna ze ve skrini rostou kytky rychleji, ale ne o moc. letos uz zadny svetlo nemam, takze jedu s oknem, ale vysledku se nobojim. Bude to stat za to!!!
Kytky si predpestovavam do te doby dokud nepoznam pohlavy, protoze pak mam jistotu ze se nic nestane v me nepritonosti.Myslím to jako ze dojdu na plac po urcite dobe a mam tam nejakeho samce
Ahoj měl bych dotaz...hodlám si předpěstovat kytí v kelímkách od kafe z automatu(koupite v papirnictvi), napadlo mě po asi 3 týdnech dát kytky pod sodík na 12/12 - měly by za pár dní začít kvést. Chtěl bych se zeptat jestli by byly pak vpohodě? Jakože bych poznal samce, samice...a samice bych dal zase na denní světlo a zasadil OuT. Myslíte že by to takhle vyšlo?Nechat je jen vystrčit růžky a pak honem zpět na růst