Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Suchá miniwappa ONLY 9g 😂, první kolo mi hodilo tak 53g
A jelikož držím "detox" sebe očištění 😂 tak jsem ani nechutnal..ale před týdnem jsem si dal trošku vodky a nacpal jsem si Amnesku do skla a ta mě dobře hodila do gauče, hlavně jemná chuť a dobrej smradek,od tý doby jedu i alko detox 😂😂 jinak bych to nevydržel
Taky jsem moc zvědavej na toho mazáče, každej ho chválí a chválí, ale zatím jsem neviděl žadnej dobrej výsledek.. samozřejmě to ve foliovníku vypadá 2x líp než venku tak uvidíme.. at to roste zatím zdar
Původní příspěvek od SMOLA33 Maro cau , ako si vyrobil ten hash?
Čus smolič,je to tady na Géčku.. pokročilé techniky..pošlu odkaz snad jsem to dobře zkopčil..je to tam vysvětlené a vyfocené důkladně http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=53397
Akorad když jsem to cedil přes ten kávový filtr,tak se mi 2 protrhly jinak by toho bylo 2x více musíš fakt jemně.. nejlepší je to nechat přes noc odkapat..jak do petky tak i přes ten filtr
Čus Géčkaři..už mi to pomaličku kvete.. je vedro jako prase a ve foliaku to večer a ráno zavlažuji a je tam dost dobrý klima
3xmazar blíže k vám
V zadu AK Fast
Singl auto AK
2x ginger punch-takto to vypadá když kytka nemá dostatek světla proudění vzduchu..pomalu roste,nesílý stonek.. prostě všechno špatně balkon je na špatné straně zítra je odvezu na zahrádku
Čágos.. kytky jsem provázal,aby slunce svítilo i na spodky a hlavně aby si navzájem nestínily,stala se mi nehoda slapnul jsem na provázek a zlomil mazara toho největšího... úplně se nezlomila zůstala na malim kousicku stonku...jsem ji ovazal, myslíte že se vzpamatuje?nebo vzdechne ?