Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Krystalon Příspěvek č. 289

Krastalon vypada ze je to dobre hnojivo, ale kolik je cena a kde to muzu vubec sehnat. Bydlim v takove dire ze tady nic neni.

vriter@cz

Old Post 30-11-2002 v 10:49 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Saluh Příspěvek č. 290

Ok diky za radu. Neco vyzkousim a uvidime.

vriter@cz

Old Post 02-12-2002 v 21:47 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

hnojivo Příspěvek č. 291

Mam hnojivo od Nohelgarden nejake univerzalni hnojive tycinky "zeleny dum".
slozeni:
dusik 10%
vapnik 8%
draslik 6%
fosfor 4%
Horcik 2%

dalsi prvky (Zn, Fe, Cu, B, Mo) ve stopovem mnozstvi.

Davkuju podle napsaneho manualu. Poradte help jestli to je dobre hnoji a jestli
to mam hnojit podle navodu. Dik

vriter@cz

Old Post 14-12-2002 v 09:08 AM
hell
Stálý Člen

Karma uživatele hell - 77% PěstitelskáKarma uživatele hell - 77% Pěstitelská

Jak na Wuxal? Příspěvek č. 292

Jak používáte Wuxal Super?

Jako zalivku nebo postřikem na listy?Nerad bych to spalil,mam ktomu letak,nějaký udaje jsou i na lahvičce ale není tam napsany jestli to jsou poměry na zalivku nebo na postřik.......

Na rust valim OBM na květ Kristalon plod+květ.....s tou chutí to je divny,daval jsem ho ¨balkonovkám /hlina/ a chut se mi zda v pohode,posledni tri tydny jsem ho uz nedal,jen cistou vodu ...chutna mi to

Atyčinky?
podařilo se mi v kokosu rozjet ostříhanou samici na matku,píchnul jsem ji hnojici tyčinky pro pokojove rostliny a krasne se rozvětvila,patra huste na sobě pohoda Jaké dáváte hnojivo na matku?

Hell

Old Post 17-12-2002 v 19:34 PM
hell je offline   Profil uživatele hell   Find more posts by hell   Foto galerie člena hell   Click here to Send hell a Private Message   Add hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Hnojivo Příspěvek č. 293

Jak casto by se mnelo hnojit cigaretovym popelem.??

vriter@cz

Old Post 18-12-2002 v 17:59 PM
vriter@cz
Stálý Člen

:)) Příspěvek č. 294

Zajimava kombinace

Old Post 19-12-2002 v 09:47 AM
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Dotaz What?! Příspěvek č. 295

Panove (zastanci prirody) jen mala poznamka - vsechny vase skwele prirodni hnojiva se promeni v nejakou "chemii" jakmile se smichaji s vodou. Proc kurince? Protoze obsahuji hodne "prirodni chemky" - N-P-K. Takze si myslim, ze tahle prirodni agitace je tak trochu blbost a spis je to vase domnenka a jde taky hodne o pocit - ze hulis chemii / prirodu.

A byla tady rec o tom co je lepsi hulit-jestli nadopovany kytky nebo krasnou prirodu. Ja myslim,ze je to uplne jedno.Pokud se chemie nepromitne do chuti a ucinku,je to uplne volne!Naopak, hnojiva byla vytvorena pro to, aby pomohla kytkam, aby jim dodala potrebne latky v optimalnim mnozstvi.Prirodni produkty muzou obsahovat taky neco,co kytkam sedet nemusi...

Ja vzdy pouzivam hnojiva a posledni 3 tydny vubec nehnojim,max. pridam neco malo na procisteni.A kyticky maji dost casu na to, aby se krasne procistily.

A ted k tematu - mate nekdo zkusenost s porovnanim AH a B`cuzz?? Mam ted k dispozici obe moznosti (plus k tomu pouzivam Booster, koren. a kvet. stimul, phytamin, atazym - vsichni "prirodnici" ted museli zesilet) a nevim, co mam jet?! Zatim jsem pouzival AH (spokojenost), ale vidim tady dost ohlasu na B`cuzz, tak jsem to koupil a ted nefim co pouzit. Ze by na zkousku B`cuzz? Mate nekdo zkusenost? Thanx.

We be doing whatever we want

Old Post 28-12-2002 v 08:00 AM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
havran
Nový Člen

Karma uživatele havran - 0% Pěstitelská

jedine příroda Příspěvek č. 296

na chemku se vyserte zkuste HUMVIT ,nejlepci hnojivo.jestli to nekdo znate vite o cem mluvim....
to all ganjaman ...smoke in peace

[Edited by havran on 15-01-2003 at 05:25 PM]

Old Post 15-01-2003 v 16:00 PM
havran je offline   Profil uživatele havran   Find more posts by havran   Foto galerie člena havran   Click here to Send havran a Private Message   Add havran to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Dotaz .... Příspěvek č. 297

Havrane:
takovej detail, sice jsi sem napsal nazev hnojiva, ale vubec nevim o co de, tak popis z ceho ze zklada atd., prosim Te, bude to lepsi, nez behat po obchodech a vyptavat se. Díkec

Mějte se good
Zdarec

Old Post 16-01-2003 v 09:37 AM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Popel s cigar Příspěvek č. 298

Hodne ted pouziva cigaretovy popel. Prisipuji tak primerene kazdy tyden. Nemohu tomu nejak ublizit?? Neprisypuju moc casto???

vriter@cz

Old Post 20-01-2003 v 17:39 PM
Pan Kóča
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Kóča - 0% Pěstitelská

Chemie Advanced Hydroponics Příspěvek č. 299

zdravim,
potrebuji se dozvedet jak casto hnojit Dutch formuli od AH.polovicni koncentrace(půda). predem dik.

Old Post 22-01-2003 v 13:43 PM
Pan Kóča je offline   Profil uživatele Pan Kóča   Find more posts by Pan Kóča   Foto galerie člena Pan Kóča   Click here to Send Pan Kóča a Private Message   Add Pan Kóča to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

hnojení Příspěvek č. 300

Pan Kóča: jednou za 5-7 dní dle potřeby. Já jedu většinou 7dení periodu.

Stay high if u can

Old Post 22-01-2003 v 14:39 PM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Kóča
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Kóča - 0% Pěstitelská

Palec nahoru to nobody Příspěvek č. 301

dik!moc si mi pomoh.

Old Post 22-01-2003 v 18:21 PM
Pan Kóča je offline   Profil uživatele Pan Kóča   Find more posts by Pan Kóča   Foto galerie člena Pan Kóča   Click here to Send Pan Kóča a Private Message   Add Pan Kóča to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bueno
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 302

já používám krystalon, ale hlavne ATOMIC.nevim, zda je nekde ke koupi, ja ho mam od znamyho-chemika.
je to strasna sracka,ale kytky po tom jedou jako das! nesmi se to ovsem prepisknout, coz pri tak neuveritelny "sile" neni problem.tech asi 20 ml co mi jeste zbylo je na pohnojeni nekolika aru :-). davkuje se to na kapky (aspon ja to tak delam; do 2l flasky max. 6 kapek, jinak konec, to mam vyzkouseny).taky se tim neda hnojit, kdyz sou kytky jeste maly a slaby; prvni hnojeni tak treba az po mesici od vysazeni ven.atomicem hnojim tak 4krat za sezonu. mezitim samozrejme bylinky dokrmuju krystalonem,slepicincema a tak.
jeste jsem zkousel hnojivo na smrcky (NPK:50-30-50 plus zajimavosti jako zinek(!), arsen(!!), stopove olova a jeste par podobnych jedu). myslel jsem, ze to kytky nerozdejchaj, opak byl vsak pravdou.celkove zmohutnely a hlavne stonek zesilil. zacli bejt trosku jako smrcky (k me radosti). proste parada-doporucuju vsem. skoda jen, ze uz si nepamatuju ten nazev...

Old Post 22-01-2003 v 22:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tor@ Bor@
Stálý Člen

Karma uživatele Tor@ Bor@ - 16% PěstitelskáKarma uživatele Tor@ Bor@ - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

Me se krystalon vyplatil, když sem mel nedostatet hořčíku, což byl dusledek skákaní ph.Jinak jedu advanced hydrponics v rustu přidávám kořenovej stym. a Booster coco od B'cuzz, v kvetu přidavam kvetovej stym. od stejny firmy a je to fakt super kombinace.
Jo a ješte postřik Phytamin, nebo Repro forte.

Free Bagdad

Old Post 23-01-2003 v 14:53 PM
Tor@ Bor@ je offline   Profil uživatele Tor@ Bor@   Find more posts by Tor@ Bor@   Foto galerie člena Tor@ Bor@   Click here to Send Tor@ Bor@ a Private Message   Add Tor@ Bor@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Land
Stálý Člen

Karma uživatele High_Land - 67% PěstitelskáKarma uživatele High_Land - 67% Pěstitelská

Palec nahoru Bcuzz rulez Příspěvek č. 304

All,

po mensim testiku jsem dosel k zaveru:

Bcuzz hnojiva jsou (alespon to vypada) lepsi nez Advanced Hydroponics. Sam jsem zacinal s AH a po procitani Groweru jsem videl dost pozitivnich ohlasu jak na AH, tak Bcuzz. Tak me napadlo: Co je lepsi?

Koupil jsem Bcuzzy, AH uz jsem mel. Zajimalo me co je lepsi. Zkusil jsem se zeptat groweru, ale nikdo nemel takhle prime zkusenosti, takze nadesel cas na testik:

Zhruba 15. den kytek (ze semen, bio) jsem pohnojil 4 kyti AH a 5 kyti Bcuzzem. Snazil jsem se rozdelit stejne vypadajici kytky na 2 pulky a jednu skupinu jsem hnojil AH, druhou Bcuzz.

Slozeni: skupina Bcuzz - Bcuzz A + B (1.5ml / l), Booster (1.5ml / l), ATA XL (1ml / l) + Phytamin (2.5ml / l);

Skupina AH - AH Grow+Bloom+Micro (dle koncentraci udavanych vyrobcem), Booster (1.5ml / l), ATA XL (1ml / l) + Phytamin (2.5ml / l);

Za techto podminek skupina hnojena Bcuzzem zcela zretelne vyjela vice nez AH.
Prumer: AH - 1.3 cm / den, Bcuzz - 2.2cm / den.

Specialne jsem mel jeste odlozeny 2 maly kyti, kterym jsem omylem a nechtene posral korenovy system. 1 kyti melo cca. 7cm, druhy 8cm. Kytky jsem zkousel hnojit nejprve AH (opet vyse uvadeny mix AH s mirne nizsimi koncentracemi) a prakticky u nich nebyl pozorovan rozdil. Kyti se drzelo po 10 dni na zhruba stejny vysce, nechtelo rust - za 10 dni o zhruba 0.5cm. Potom jsem kyti pohnojil Bcuzzem (opet vyse uvadeny mix Bcuzz s mirne nizsimi koncentracemi) a ty 2 kyti vyjely za 1.5 dne o 0.7c (!!!) cm, coz je dost podstatny rozdil oproti 10 dni - 0.5cm.

Takze - podle me z toho vyplyva zaver Pouzivat Bcuzz. Nechci nejak hanit AH (sam jsem to dost dlouho pouzival), urcite jsou to dobry hnojky, ale osobne dam prednost Bcuzzum!!

p.s. Nejakej pohodar mi dal za predchozi prispevek negativ karmu, takze - moc dik! Tohle tema se jmenuje jak se jmenuje, a ne jestli je lepsi hnojit chemicky nebo prirodne....

We be doing whatever we want

Old Post 26-01-2003 v 10:00 AM
High_Land je offline   Profil uživatele High_Land   Find more posts by High_Land   Foto galerie člena High_Land   Click here to Send High_Land a Private Message   Add High_Land to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás