Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako zalivku nebo postřikem na listy?Nerad bych to spalil,mam ktomu letak,nějaký udaje jsou i na lahvičce ale není tam napsany jestli to jsou poměry na zalivku nebo na postřik.......
Na rust valim OBM na květ Kristalon plod+květ.....s tou chutí to je divny,daval jsem ho ¨balkonovkám /hlina/ a chut se mi zda v pohode,posledni tri tydny jsem ho uz nedal,jen cistou vodu ...chutna mi to
Atyčinky?
podařilo se mi v kokosu rozjet ostříhanou samici na matku,píchnul jsem ji hnojici tyčinky pro pokojove rostliny a krasne se rozvětvila,patra huste na sobě pohoda Jaké dáváte hnojivo na matku?
Panove (zastanci prirody) jen mala poznamka - vsechny vase skwele prirodni hnojiva se promeni v nejakou "chemii" jakmile se smichaji s vodou. Proc kurince? Protoze obsahuji hodne "prirodni chemky" - N-P-K. Takze si myslim, ze tahle prirodni agitace je tak trochu blbost a spis je to vase domnenka a jde taky hodne o pocit - ze hulis chemii / prirodu.
A byla tady rec o tom co je lepsi hulit-jestli nadopovany kytky nebo krasnou prirodu. Ja myslim,ze je to uplne jedno.Pokud se chemie nepromitne do chuti a ucinku,je to uplne volne!Naopak, hnojiva byla vytvorena pro to, aby pomohla kytkam, aby jim dodala potrebne latky v optimalnim mnozstvi.Prirodni produkty muzou obsahovat taky neco,co kytkam sedet nemusi...
Ja vzdy pouzivam hnojiva a posledni 3 tydny vubec nehnojim,max. pridam neco malo na procisteni.A kyticky maji dost casu na to, aby se krasne procistily.
A ted k tematu - mate nekdo zkusenost s porovnanim AH a B`cuzz?? Mam ted k dispozici obe moznosti (plus k tomu pouzivam Booster, koren. a kvet. stimul, phytamin, atazym - vsichni "prirodnici" ted museli zesilet) a nevim, co mam jet?! Zatim jsem pouzival AH (spokojenost), ale vidim tady dost ohlasu na B`cuzz, tak jsem to koupil a ted nefim co pouzit. Ze by na zkousku B`cuzz? Mate nekdo zkusenost? Thanx.
Havrane:
takovej detail, sice jsi sem napsal nazev hnojiva, ale vubec nevim o co de, tak popis z ceho ze zklada atd., prosim Te, bude to lepsi, nez behat po obchodech a vyptavat se. Díkec
já používám krystalon, ale hlavne ATOMIC.nevim, zda je nekde ke koupi, ja ho mam od znamyho-chemika.
je to strasna sracka,ale kytky po tom jedou jako das! nesmi se to ovsem prepisknout, coz pri tak neuveritelny "sile" neni problem.tech asi 20 ml co mi jeste zbylo je na pohnojeni nekolika aru :-). davkuje se to na kapky (aspon ja to tak delam; do 2l flasky max. 6 kapek, jinak konec, to mam vyzkouseny).taky se tim neda hnojit, kdyz sou kytky jeste maly a slaby; prvni hnojeni tak treba az po mesici od vysazeni ven.atomicem hnojim tak 4krat za sezonu. mezitim samozrejme bylinky dokrmuju krystalonem,slepicincema a tak.
jeste jsem zkousel hnojivo na smrcky (NPK:50-30-50 plus zajimavosti jako zinek(!), arsen(!!), stopove olova a jeste par podobnych jedu). myslel jsem, ze to kytky nerozdejchaj, opak byl vsak pravdou.celkove zmohutnely a hlavne stonek zesilil. zacli bejt trosku jako smrcky (k me radosti). proste parada-doporucuju vsem. skoda jen, ze uz si nepamatuju ten nazev...
Me se krystalon vyplatil, když sem mel nedostatet hořčíku, což byl dusledek skákaní ph.Jinak jedu advanced hydrponics v rustu přidávám kořenovej stym. a Booster coco od B'cuzz, v kvetu přidavam kvetovej stym. od stejny firmy a je to fakt super kombinace.
Jo a ješte postřik Phytamin, nebo Repro forte.
Bcuzz hnojiva jsou (alespon to vypada) lepsi nez Advanced Hydroponics. Sam jsem zacinal s AH a po procitani Groweru jsem videl dost pozitivnich ohlasu jak na AH, tak Bcuzz. Tak me napadlo: Co je lepsi?
Koupil jsem Bcuzzy, AH uz jsem mel. Zajimalo me co je lepsi. Zkusil jsem se zeptat groweru, ale nikdo nemel takhle prime zkusenosti, takze nadesel cas na testik:
Zhruba 15. den kytek (ze semen, bio) jsem pohnojil 4 kyti AH a 5 kyti Bcuzzem. Snazil jsem se rozdelit stejne vypadajici kytky na 2 pulky a jednu skupinu jsem hnojil AH, druhou Bcuzz.
Slozeni: skupina Bcuzz - Bcuzz A + B (1.5ml / l), Booster (1.5ml / l), ATA XL (1ml / l) + Phytamin (2.5ml / l);
Za techto podminek skupina hnojena Bcuzzem zcela zretelne vyjela vice nez AH.
Prumer: AH - 1.3 cm / den, Bcuzz - 2.2cm / den.
Specialne jsem mel jeste odlozeny 2 maly kyti, kterym jsem omylem a nechtene posral korenovy system. 1 kyti melo cca. 7cm, druhy 8cm. Kytky jsem zkousel hnojit nejprve AH (opet vyse uvadeny mix AH s mirne nizsimi koncentracemi) a prakticky u nich nebyl pozorovan rozdil. Kyti se drzelo po 10 dni na zhruba stejny vysce, nechtelo rust - za 10 dni o zhruba 0.5cm. Potom jsem kyti pohnojil Bcuzzem (opet vyse uvadeny mix Bcuzz s mirne nizsimi koncentracemi) a ty 2 kyti vyjely za 1.5 dne o 0.7c (!!!) cm, coz je dost podstatny rozdil oproti 10 dni - 0.5cm.
Takze - podle me z toho vyplyva zaver Pouzivat Bcuzz. Nechci nejak hanit AH (sam jsem to dost dlouho pouzival), urcite jsou to dobry hnojky, ale osobne dam prednost Bcuzzum!!
p.s. Nejakej pohodar mi dal za predchozi prispevek negativ karmu, takze - moc dik! Tohle tema se jmenuje jak se jmenuje, a ne jestli je lepsi hnojit chemicky nebo prirodne....