Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

1. x pestujem in->out
Bola to AK47,/uz je v komorke a schne/ ..opelil som ju so SHIVOU,takze nabuduci rok ocakavam lepsi vynos a skorsie dozrievanie.
Co sa tyka tejto sezony,tak AK47 patri z pomedzi mojich modelov medzi sorty so slabsim vynosom,ale zato s najtvrdsimi sistickami.
Inak krasna skunkova stauba a vona taktiez. /bolo by to asi lepsie,keby som ju zacal pestovat skor,no dostal som malu zakrpatenu rastlinku od kamosa,tak som mal co robit aby to vobec rozchodila/
Doporucujem.

Old Post 16-10-2005 v 17:45 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 290

Tak Nebula uz je doma a je toho docela dost.
A je to fajn. Dneska asi jdu na foliovnik. Prijel jsem po tydnu a plisen je docela rozrostla. Ale jde to. Takze ja si myslim ze indoory venku jsou v poho. Moc v poho.

Old Post 21-10-2005 v 13:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 291

nejake foto v nic moc kvalite:
Jsou to jenom vrsky. Jinak toho byla docela dost hromada viz fota nize

Naposledy upravil 09-11-2005 v 09:12 AM

Old Post 22-10-2005 v 19:14 PM
Host
Host

Příspěvek č. 292

Nejake detaily:

Old Post 22-10-2005 v 19:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 293

Ted jsem dosklinkoval Tu jednu nebulu ktera byla venku v hline a trochu ji chytla plisen. Spokojen jsem dost. Ty male sklenicky jsou 0.5l a ty vetsi 1l. jsem z toho docela

Tak dneska jsem tedy tu hromaddu uspesne dopalil
Presvedcilo me to ze 4 kytky(out) by na rok stacily. Indooor venku VIVAt

Naposledy upravil 12-02-2006 v 13:17 PM

Old Post 23-10-2005 v 13:17 PM
Zek
Stálý Člen

Karma uživatele Zek - 97% PěstitelskáKarma uživatele Zek - 97% PěstitelskáKarma uživatele Zek - 97% PěstitelskáKarma uživatele Zek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

Jel sem venku vylozene indoor model Neville HazexNorthern light fotky sou v galerii sklizel sem ho 5.11 uplne bez plisne a i kdyz by jeste tak 3 tydny chtela zrat chutna suprove akorat vynos je fakt maly ale indoor modely venku brat next year chcu jet AK48

Old Post 17-11-2005 v 15:42 PM
Zek je offline   Profil uživatele Zek   Find more posts by Zek   Foto galerie člena Zek   Click here to Send Zek a Private Message   Add Zek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peta525
Stálý Člen

Karma uživatele peta525 - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

Me teda nejvic zaujal zpusob pestoveni na stromech, fakt dost dobra ochrana proti tem svinim zlodejskejm, vrele doporučuju!

Old Post 24-11-2005 v 13:31 PM
peta525 je offline   Profil uživatele peta525   Find more posts by peta525   Foto galerie člena peta525   Click here to Send peta525 a Private Message   Add peta525 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 296

No peto525 a co to ma spolecneho s timhle tredem? No ted me napada ze ony ty indoory dozravaj docela pozde tak kdyz opada z tech stromu listi tak to asi pujde videt kdyz to neodneses. Jo a jeste poznamka k tematu. Mel jsem v kvetinaci bud orange a jak zacinaly zimy a pliskanice tak jsem ho dal do pokoje k topeni a asi mesic jsem ho nezalival potom zacly trochu mrazy tak jsem ho hodil na pet dni zase na balkon do zimy(takova sokova terapie)
kytka osychala z vrchu a zespodu byla jeste uplne ziva osypavala se pryskyrici a tak jsem ji hodil tak na ctrnact dni do tmy do stary skrine a tam doschla definitivne a je to fakt dobrej kour. Pekne dozrala a myslim ze venku by asi splesnivela a nebylo by to dobry teda tak dobry.

Old Post 28-11-2005 v 15:58 PM
Freedom
Nový Člen

Karma uživatele Freedom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

Zdarec chtel bych se zeptat skousel nekdo pestovat venku Ak 48 nebo White Rhino ? zatal

Old Post 07-12-2005 v 23:45 PM
Freedom je offline   Profil uživatele Freedom   Find more posts by Freedom   Foto galerie člena Freedom   Click here to Send Freedom a Private Message   Add Freedom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

nic v zlom,keby si cital a myslel, tak by si sa nepytal. ide o indoorove modely pestovane outdoor.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 14-12-2005 v 12:10 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 299

No at se teda poprve zepta ale at to nezkousi porad. Ja jsem pestoval z rizku od kamarada. Byly to takovy trosku zmetecky dostal jsem je na jedne nevsteve a rikal ze kdyz si je nevezmu tak je hodi na hnuj. No odolejte. Byly to tri druhy Bud orange no mel jsem dve kytky jedna nic moc druha uplne super. vim kde byla chyba. Black domina jedna mala kytka v kvetinaci ale fakt mooooc v poho. A pak moje oblibenkyne Nebula vsue super mel jsem ji asi ctyrikrat, kazde kytka byla trochu jina ale vsechny byly super.

Old Post 14-12-2005 v 12:29 PM
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

Zdarec,ráda bych vyzkoušela pěstování indooru venku, indoor jsem nikdy nepěstovala, chtěla bych si koupit nějaké kvalitní semena, ale nevím jakého modelu, co byste mi doporučovali,aby byla jistota,že to vyjde?

Old Post 01-04-2006 v 13:48 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

ještě někdo nějaké nápady, prosím o zadání také zdroje, od kterýho kupovat, znám sice nějakysajtny,ale tak které jsou prověřené, že mi nedej nějakej shit..

Old Post 04-04-2006 v 20:24 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 302

to divozena: Spis si sezen nekde rizky. Podivej se do bazaru. A zkus najit treba early skunk. Ono v podstate dozraje moooc modelu, ale nesel bych do zadnyho rovnikovyho brka. Tusim ze jsou to ty ruzny haze odrudy(kdyby neee tak me moc prosim opravte).No a kdyby jsi to mela v kvetniku a nechtelo to zacit kvest, tak to muzes dat na 3-4 dny do uplne tmy a kytka zacne kvest. A POZOR NA PLISEN to je nejvetsi zhouba vsech indoorovek venku. Mej se preji hodne zdaru.

Old Post 07-04-2006 v 06:23 AM
El_Liberal
Stálý Člen

Karma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% PěstitelskáKarma uživatele El_Liberal - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

Disaster: Mnam xD

4all: je treba sazet indoorovky venku driv nez out modely? at to stihne nakvest. Jedna se o ww,dm a bb

Old Post 17-04-2006 v 15:46 PM
El_Liberal je offline   Profil uživatele El_Liberal   Find more posts by El_Liberal   Foto galerie člena El_Liberal   Click here to Send El_Liberal a Private Message   Add El_Liberal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 304

tak tak pharel di pravdu. Ale venku ty indoory jedou jak cip. takze kdyz to zasadis brzo mohla by ti z toho taky vyrust kytka ktera vypada jak vzrostla thuje. A to uz se blbe maskuje. Nehlede na to co bys taky delal s kilem suchyho. Takze je lepsi sadit trochu pozdejs. treba v druhe pulce kvetna. Pekne rizek priklopit petkou s dirkama at nam neuschne nez mu prorostou korinky a pak uz se jenom pekne starat a opecovavat. A nelekej se ze to porad nedela paliczky. ono to zacne. Pokud mas spravnou odrudu. Mejte a smejte se

Old Post 18-04-2006 v 06:16 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás