Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. x pestujem in->out
Bola to AK47,/uz je v komorke a schne/ ..opelil som ju so SHIVOU,takze nabuduci rok ocakavam lepsi vynos a skorsie dozrievanie.
Co sa tyka tejto sezony,tak AK47 patri z pomedzi mojich modelov medzi sorty so slabsim vynosom,ale zato s najtvrdsimi sistickami.
Inak krasna skunkova stauba a vona taktiez. /bolo by to asi lepsie,keby som ju zacal pestovat skor,no dostal som malu zakrpatenu rastlinku od kamosa,tak som mal co robit aby to vobec rozchodila/
Doporucujem.
Tak Nebula uz je doma a je toho docela dost.
A je to fajn. Dneska asi jdu na foliovnik. Prijel jsem po tydnu a plisen je docela rozrostla. Ale jde to. Takze ja si myslim ze indoory venku jsou v poho. Moc v poho.
Ted jsem dosklinkoval Tu jednu nebulu ktera byla venku v hline a trochu ji chytla plisen. Spokojen jsem dost. Ty male sklenicky jsou 0.5l a ty vetsi 1l. jsem z toho docela
Tak dneska jsem tedy tu hromaddu uspesne dopalil
Presvedcilo me to ze 4 kytky(out) by na rok stacily. Indooor venku VIVAt
Jel sem venku vylozene indoor model Neville HazexNorthern light fotky sou v galerii sklizel sem ho 5.11 uplne bez plisne a i kdyz by jeste tak 3 tydny chtela zrat chutna suprove akorat vynos je fakt maly ale indoor modely venku brat next year chcu jet AK48
No peto525 a co to ma spolecneho s timhle tredem? No ted me napada ze ony ty indoory dozravaj docela pozde tak kdyz opada z tech stromu listi tak to asi pujde videt kdyz to neodneses. Jo a jeste poznamka k tematu. Mel jsem v kvetinaci bud orange a jak zacinaly zimy a pliskanice tak jsem ho dal do pokoje k topeni a asi mesic jsem ho nezalival potom zacly trochu mrazy tak jsem ho hodil na pet dni zase na balkon do zimy(takova sokova terapie)
kytka osychala z vrchu a zespodu byla jeste uplne ziva osypavala se pryskyrici a tak jsem ji hodil tak na ctrnact dni do tmy do stary skrine a tam doschla definitivne a je to fakt dobrej kour. Pekne dozrala a myslim ze venku by asi splesnivela a nebylo by to dobry teda tak dobry.
No at se teda poprve zepta ale at to nezkousi porad. Ja jsem pestoval z rizku od kamarada. Byly to takovy trosku zmetecky dostal jsem je na jedne nevsteve a rikal ze kdyz si je nevezmu tak je hodi na hnuj. No odolejte. Byly to tri druhy Bud orange no mel jsem dve kytky jedna nic moc druha uplne super. vim kde byla chyba. Black domina jedna mala kytka v kvetinaci ale fakt mooooc v poho. A pak moje oblibenkyne Nebula vsue super mel jsem ji asi ctyrikrat, kazde kytka byla trochu jina ale vsechny byly super.
Zdarec,ráda bych vyzkoušela pěstování indooru venku, indoor jsem nikdy nepěstovala, chtěla bych si koupit nějaké kvalitní semena, ale nevím jakého modelu, co byste mi doporučovali,aby byla jistota,že to vyjde?
ještě někdo nějaké nápady, prosím o zadání také zdroje, od kterýho kupovat, znám sice nějakysajtny,ale tak které jsou prověřené, že mi nedej nějakej shit..
to divozena: Spis si sezen nekde rizky. Podivej se do bazaru. A zkus najit treba early skunk. Ono v podstate dozraje moooc modelu, ale nesel bych do zadnyho rovnikovyho brka. Tusim ze jsou to ty ruzny haze odrudy(kdyby neee tak me moc prosim opravte).No a kdyby jsi to mela v kvetniku a nechtelo to zacit kvest, tak to muzes dat na 3-4 dny do uplne tmy a kytka zacne kvest. A POZOR NA PLISEN to je nejvetsi zhouba vsech indoorovek venku. Mej se preji hodne zdaru.
tak tak pharel di pravdu. Ale venku ty indoory jedou jak cip. takze kdyz to zasadis brzo mohla by ti z toho taky vyrust kytka ktera vypada jak vzrostla thuje. A to uz se blbe maskuje. Nehlede na to co bys taky delal s kilem suchyho. Takze je lepsi sadit trochu pozdejs. treba v druhe pulce kvetna. Pekne rizek priklopit petkou s dirkama at nam neuschne nez mu prorostou korinky a pak uz se jenom pekne starat a opecovavat. A nelekej se ze to porad nedela paliczky. ono to zacne. Pokud mas spravnou odrudu. Mejte a smejte se