Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vypadá to, ale podle této fotky těžko posoudit...důležité je, jestli jsou zakalené trichomy, podívej se nějakým přibližovadlem, stojí pár korun, nebo vyfoť zblízka
pěstu zdar
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Čaute, mám tu dvě odrůdy a potřebuji pomoc se sklizní. Trochu mě tlačí čas, a tak už bych pomalu potřeboval cuttnout zahrádku.
1. Big Bud XXL - Ministry of Cannabis
Pěstováno v hlíně, 6l květináč, půda grow mix, světlo 200W CFL. Nyní 54. den květu. Trichomy se už sem tam zakalují. CO vy na to? Dalo by se to říznout?
Hošani tisíckrát to tu bylo řečeno, na internetu máte tisíce obrázků, kdy se má konopí přesně zklidit.. těžko vám někdo přesně řekne podle vašich nekvalitních fotek, kdy kytku sklidit...sklidit se to má až když je to zralé, ovoce a zelenina se také nejí když je nezralá, konopí je hotové, když má zakalené " trichomy " na kontrolu stačí levné kukátko, nebo lepší foťák https://www.youtube.com/watch?v=p6H0HWI9G-E
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
A co s AF kytkou, která má všechny trichomy krásně mléčné a kvete teprve necelých 14dní? Podle mého nelze podle barvy trichomů 100% určit (pouze orientačně), kdy je kytká zralá. Jsem zvědav kdy nahodí první jantarové trichomy.
mám dilema!! ve skleníku mi rostou 2 automaty ale odjíždím zítra ráno do 10.8 pryč a nevím jestli automaty sklidit teď nebo radši až za deset dní. Prosím poraďte mi jestli sklidit ještě dnes nebo až potom, možnost v průběhu že by to někdo udělal za mě nemám možnost. Mrkněte se na foto a prosím o brzkou odpověď. PS: omlouvám se že zakládám nový thread potřebuji aby to lidi viděli.