Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem si vyhlídl místečko v naší prdeli u rybníka máme okolo takovej jakoby dlouhej ostrov oddelej potokem kterej se dá stěží přeskočit ale dá. Tak tam vysadím 15 Schnitzel a uvidím. Moje prvni akce asi po roce a pul cteni GROWERU.
po podzimnim propadaku co mi banda corkacu totalne zdevastovala sklizen sem se rozhod zasadit tak na 10 flecich jak to tady tak citam tak asi vyskousim i tu skolku. a kdyz pulka prezije tak bych moh byt do leta vysmity,jen si musim narobit mapky abych nezapomnel kde to mam tak at to roste
Původní příspěvek od zmrskank to hans...hmm tak te newim skusit to muzes ale corky vychytaly us skrytejsi mista,vlezou ti i na zahradu natos na statekk kterej je vopustenej, davej si bach at te nigdo newidi ze tam chdis,obzwlast esi lidi vi ze hulis :I nebo at te nenapraskaj sousedky bengum. minulej rok me hrozne resily sousedky-kurvy porad sou vuci tem drogam u nas lidi zamereny
Co takhle těmto lidem(kurvám) obětovat a vhodit pár semínek na jejich teritorium,aby ochutnali své vlastní ovoce a až rostlinky povyrostou tak zavolat anonymně benga?
jo dobrej napad hel lidi konecne sem vech 16stranek poctive precet(po pul mesice) kdyz to nekdo dava k tem sloupum v kukurici tak to ma smysl hlavne ze to najdes ale jeste vetsi ze ti to kombaj "nesezere" ale nekdo tu pssal ze jde k stozaru koukne na mesto 200kroku a tam vysadi tak uz to straci svuj smysl kombaj mu to uz muze "seszrat"nebo ne jo a stema chcankama sem chtel rict kdyz se to vsakuje do pudy tak co treba uriznout PETku a nachcavat do nu to snad neprotece a pak uz jen vyresit ty mrnavy animal
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
libber2 : napad je too dobrej ale ja si myslim ze kdyz se takhle zjisti ze tam ma tu travu tak to bud ty skuseny sousedky vytrhaj nebo ji to corky vstipnou a nebo kdyz prijedou benga tak se to bude vysetrovat takze v okoli to aby si ic nezasazel.
Tot muj nazor
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Já asi fakt si vychytám nějaký místa třeba kopřivy,kukuřici,remísky,hustý maliní nebo ostružiní,neprostupný křoví-jestli takový nenajdu tak ho takový prostě udělám!!No a vždicky pudu hezky na tůru kouknu jak mi rostou pohnojim ošetřim no a z toho snad už musí bejt nějaká úroda!!!
taky me napadlo co kdyz sem chodi prave corky to nejde zamezit pristup tem neregistrovanym jestli to tak uz je tak please soory a ignorovat it
-------------
neexistujou seminka koprivy ze bych nejpr ve vysazel pole(policko) kopriv a pak v nem nechal milacky holcicky!?
-------------
2 narbe:No mě delší vycházky nevadí ale mám to takhle:radši ráno než odpoledne řeknu rodičům že jdu s kámošem na tůru vezmu si chlebník v něch jídlo pití,cíga,,,No a vobejdu si vlastně takovej velkej les-v oklí lesa je kuk pole,křoví,kopřivy,remízky plevelový places....kde kiti porostou!!!No a typuju že to nejni delší jak 4 km
2 onrejblesk!!No myslim že se dají sehnat normálně se na to poptej ale nevim jestly ti nebudou ubírát živiny který by měla dostávat kiti!!Ale když už takhle tak si pořiď radši tu kukuřici ta je moc vhodná a nebo slunečnici to je možná ještě lepší taky sežeheš ve zveráči nebo zahradnictví...
HonzaProchy123 to sic jo ale lidi sou svine kdyby tam sli treba na nasi zahradu sousedky tak ta by mi do slunecnice nebo kukurice vlezla a jeste by mi je vycorovala a kytky taky ale kdybych tam mel koprivy tak ta svine tam ani neoachne skoda ze nejde rust ostnatej drat nebo nejaky pekny 2m masozrafky??*1*
-------------
Původní příspěvek od alukard po podzimnim propadaku co mi banda corkacu totalne zdevastovala sklizen sem se rozhod zasadit tak na 10 flecich jak to tady tak citam tak asi vyskousim i tu skolku. a kdyz pulka prezije tak bych moh byt do leta vysmity,jen si musim narobit mapky abych nezapomnel kde to mam tak at to roste
ja takhle sazim bezne hlavne v kukurici , sazim po jedny kytce jednak kvuli corkam a taky kvuli samcum .