Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja hulim snad kazdy den niekedy aj viac krat za den trebars 3 niekedy aj 5 krat a niekedy to ani neratam ... prakticky som stale vykureny ale zase na druhej strane nehulim tak casto nejake silne gresy len take pohodove outdoory... hulenie by som chcel asi trocha obmedzit lebo to iste neni zdrave na pluca ale co sa tyka psychyki tak pohoda som taky normalny kokot a hulim asi tak 6 rokov a chodim na vysku takze si myslim ze pohodicka ...
no já jsem právě dřív tak ty 3-4 brka za den dával. A zjistil jsem, ze to ze me zrovna jadernyho fyzika nedela, tak jsem to omezil ...
2 Nidecker: Naprosto s Tebou souhlasím... Taky omezuju. Nezhulený se cítím líp. Líp vnímám, líp komunikuju s lidma a celkově jsem víc v pohodě. Ta sklizeň byl výplach
Mno od zacatku skolniho roku 2005/2006 jsem hulil every day treba 10 speku denne..... ale ted uz jsem dva dny nemel a asi jeste dlouho mit nebudu, pac mame kokota vychovatele na intru kterej nam dava testy na THC..... Ted se me ho povedlo vochcat cizi moci, ale ostatnim se to nepovedlo tak nechci ryskovat a nawic mam pekny provary doma..... matka je zeme uplne vypsycharena a kdyz by se dozvedela ze na 100% hulim tak by se asi zblaznila......
lezim v posteli..probudim se..kua to uz je zase sobota..lezim dal..spim..probudim se..hmm nikoho neslysim..asi nakupujou.to su zase zmastenej po vcerejsku,..ale jeste ze je sobota...spim..v 11:00 se probudim..ty vole ona vlastne dneska sobota neni.:
LuckyBOB:
Já bych chtěla omezit hulení. Jelikož jsem ted byla na výtečné bečkoparty a potkala jsem tam známýho a on mi povídá, že se mu na holkách nelíbí, když tak moc hulí
A jako že má pravdu. Takže ted hulím ob den a to NĚKOLIK skel...marnej boj.hihi a úplně nejradši sama