Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fiče - ...asi s tím nic neuděláš ale zkus to hlídat...myslim že bys ztratil víc předčasnou sklizní...ty koule nemůžou bejt nějaký koulovitý po dvou týdnech. občas se asi lekneš když to bude praskat
sorry za pravdepodobny off-topic, ale muze mi nekdo problemu znaly rici, kdy (v kolik hodin) sklidit? cetl jsem ze brzo rano, kdyz je jeste tma. Co vy na to? diky moc predem za odpovedi!
RespectFlowers - ok díky, tento víkend minimálně jednu sklidím hlavně kvůli té plísni, začaly nakvétat kolem 9.8. možná trošku dřív, prostě mají 7týdnů.
lukkkas23 - dobrý třpytky, sklidil bych je za pár dnů asi, já zkusím sklízet ráno asi tak kolem 7
zdravim
chcel by som sa spytat jednu vec pretoze nejako som to tu narychlo nenasiel .
rastliny zacali kvitnut trochu neskor , jednu planujem kosit v polke oktobra (10) a dalsiu by som mozno este nechal , dufajme ze ich nechyti plesen
ale zaujima ma aky maju na rastlinu vplyv mrazy , pretoze ako to vidim zaciatkom toho oktobra uz bude 0 v noci . nespravi to tam dajaku sarapatu ? resp . do akych minusovych stupnov to mozem nechat ?
diki diki
čus..chtěl bych se zeptat jestli ji už mám sklidit nebo ješte nechat,pálky jsou celkem malé,ale pestíky jsou už hnědé většinou.hnojeno kristalonem květ a plod.děkuju za rady.ostatní fotky mi nešli přidat tak je najdete v galerii.budu rád za každou radu ,ale hlavně co nejdřív pokud možno děkuji
zdravim mam dotaz jestli je nejakej rozdil kdyz kytku ustrihnu nad hlinou a povesim vzhuru nohama vcelku a nebo kdyz ji rozstriham na vetve a ty povesim samostatne na vzhuru nohama???
a jestli se da pripadne pak neco vymyslet se zbylym holym stonkem??
Zdravím všechny. Kolik byste dali ještě těmto kytkám? Ve skleníku mi vlhly a začala plíseň, tak jsem to dal pod úsporku 20W a 2x36W zářivky, snad to alespoň dozraje..
A co váš názor na to osvětlení? Nepomůže jim to, když to tak týden ještě nechám? Plíseň nějak uhlídám...