Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, včera sem zastřihl vrch kytky, vím že sem asi udělal chybu bo z toho vrchu už šly hlízy, a dneska je to zastříhlé uplně do hněda....co to znamená, neumírá náhodou?
Zastřižený je to v klidu, jen to bude o trochu déle trvat, než přetransformuje růst do bočních větví. To hnědnutí je ok, je to jen oxidace biosložek rostliny.
BTW, má málo světla (velká vzdálenost mezi patry) a jestli to není špatně vyfoceno (světlá barva), i hnojiv (pravděpodobně dusík).
Původní příspěvek od 46, XY Tak hlízy z toho asi nešly...
Zastřižený je to v klidu, jen to bude o trochu déle trvat, než přetransformuje růst do bočních větví. To hnědnutí je ok, je to jen oxidace biosložek rostliny.
BTW, má málo světla (velká vzdálenost mezi patry) a jestli to není špatně vyfoceno (světlá barva), i hnojiv (pravděpodobně dusík).
kdyz ma kytka dvepatra nebo tři tak vsechno ostriham vsechny listy a necham jakoby jen stonek....pokazde se strasne moc rozvetví....... pokud najdu dam fotto
Původní příspěvek od Zavalagan kdyz ma kytka dvepatra nebo tři tak vsechno ostriham vsechny listy a necham jakoby jen stonek....pokazde se strasne moc rozvetví....... pokud najdu dam fotto
to ta kytka přece nemůže pak mít z čeho růst dyž nemá žádnej list ! fotky co ti to udělalo bych viděl fakt rád ....
Původní příspěvek od Zavalagan kdyz ma kytka dvepatra nebo tři tak vsechno ostriham vsechny listy a necham jakoby jen stonek....pokazde se strasne moc rozvetví....... pokud najdu dam fotto
zdar
neco na tom bude, ale ja to neprosazuju a ani jsem se o to vlastne ani nezajimal. Rika se tomu tusim deflorizace - odstraneni vseho zeleneho na kytce a ponechani pouze zarodku vetvi ... na icmagu o tom bylo vice.
Zdarec nemáte prosím nekdo skušenosti se zastrihavanim WW? Pripadne mi že košata je už sama od sebe a ja bzch ji nerad moc brzdil aby stihla dojed nez pojedu na dovču...
Původní příspěvek od BL! Zdarec nemáte prosím nekdo skušenosti se zastrihavanim WW? Pripadne mi že košata je už sama od sebe a ja bzch ji nerad moc brzdil aby stihla dojed nez pojedu na dovču...
Co jsem měl zkušenost s WW, tak ta se opravdu větvila moc hezky sama, takže jde spíš o to, jestli chceš mít nížší keř, nebo vyšší "klacky"
Nicméně jak píšeš... aby stihla dojet než ojedu na dovču...
Tak zastřižení nebude mít na dobu zrání vliv. Kytka nezraje podle toho, kolikrát je zastřižená, ale podle fotoperiody venku !!!
Samozřejmě pokud ji zastřihneš nešikovně, popřípadě na přelomu růstu a qvětu (nedejbóže jen v qvětu), tak tím můžeš rostlinu vystresovat a tím i prodloužit, respektive oddálit dobu květu..
Pokud byla zaštípnuta jenom jednou, je to přirozený větvení až na rozdvojení po tom štípnutí, pokud to štípeš jako Kuba dříví, tak je to jednoznečně Trautenberk.
Původní příspěvek od SMART Zdravím, můžete mi někdo poradit jestli už mám zastřihnout kyti.?už je stará 5 týdnů, ale zdá se mi celkem malá a taková nerozvětvená.díky