Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zlatý smokáče a černý océbčka jsou jasný. Ale vůbec nejlíp se mi balí do papírků Elements slim KS. To jsou dlouhý tenký rejžový papírky. Kupuju je na Bělohorský v nonstopu na Praze 6.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
ja zbalim s takým aký papir pride pod ruku či je maýí ablebo dlhý uzky či široký aj tak radšej fajočku lebo špeky furt furt a fajky mi doma zapadnu prachom..
ja balim v posledni době často do ovocnejch, sice to zrovna nejak xtra nelepi, ma to konzistenci temer jako normalni papir, ale krasne to voni. minule kdyz sem je nakoupil, tak je po me kazdej chtel, ale ne na baleni speků, ale proste je olizovali , maj celkem fajnovou chut , a pri horeni se papirek barvi do zelena
nejdřív mascott a teď už jedině OCB většinou v roli - to si urvu jak chci dlouhý podle množství matroše a počtu lidí, zkoušel jsem i takový ty "igelitový", ale je to humus a nepoznal jsem skoro ani, kde to lepí
Původní příspěvek od krivkin nejdřív mascott a teď už jedině OCB většinou v roli - to si urvu jak chci dlouhý podle množství matroše a počtu lidí, zkoušel jsem i takový ty "igelitový", ale je to humus a nepoznal jsem skoro ani, kde to lepí
igelitovy: myslis asi celulozu co??? nepoznal si skoro kde to lepi jo??? hmm to je zajmavi, protoze lepej(tak pofiderne ale lepej) uplne vsude z obou stran. ja jen tak aby jsi priste nehledal lepeni na celuloze...igelitovy
o a abych nezapomel tak nejcasteji balim z OCB ci smoking pac sou an kazdym rohu a nic proti nim nemam. obcas se da koupit nejaky zastaraly ci zprcany baleni co je na shit, ale vetsinou ne. cas mod casu balim z bluntu a nebo s nejakech ovocnaku(mozny bych znich bylil casteji ale davat sedum petek za par papirku???...este sem normalni
.:peace and flowers:.