Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Tommy92 chtěl bych požádat zkušené pěstitele o radu, já coby začátečník nemám žádnou zkušenost z outdoor odrůdami mohli byste mi poradit který feminizovaný mix by byl pro mě lepší? outdoor mix 1 nebo mix 2 ? v první řadě mi jde o výnos).. tady je odkaz : http://growshop.cz/katalog/seznam/1...minizovane-mixy
předem díky za rady :-)
Původní příspěvek od Tommy92 no já chtěl vědět kterej by byl lepší pro začátečníka.. tak že sem chtěl vidět nákej názor.. proč myslíš že 1 ?? :-)
tak shaman a pasion#1 ti dozrají bez problému..co se týče Frisian dew tak také a je to robustní kytka-co sem viděl u druhých tak jim krásně dojel (osobně sním zkušenosti nemám) .. co se týče u mixu2 tak tam se mi nelíbí durban poison.sním sem měl problém,aby mi dozrál..sadil jsem ho 3x a jen 1x mi dozrál..prostě ho už sadit nechcu ale říkám,je to jen můj názor,proč ten mix 1 ..
tak shaman a pasion#1 ti dozrají bez problému..co se týče Frisian dew tak také a je to robustní kytka-co sem viděl u druhých tak jim krásně dojel (osobně sním zkušenosti nemám) .. co se týče u mixu2 tak tam se mi nelíbí durban poisen..sním sem měl problém,aby mi dozrál..sadil jsem ho 3x a jen 1x mi dozrál..prostě ho už sadit nechcu ale říkám,je to jen můj názor,proč ten mix 1 ..
jo četl sem si právě recenze na všechny modely co sou v mixech a myslim že podle toho co psali týpci je v každym mixu odrůda která je zajímavá. .ale asi pujdu do ty 1 jak říkáš.. dám na radu zkušenějšího
Původní příspěvek od Mirex
taky bych šel do tý jedničky a taky že půjdu, jen se chci zeptat když je o tom tady řeč, jsou ty semínka nějak označený co je co?
to by mě taky docela zajímalo, ale myslim si že to rozdělený bude, přece to nepošlou všechno v jednom.. to by pak bylo k hovnu když nebudeš vědět co je co... hele kdy budeš objednávat?? na objednání je ještě čas ne?
Taky bych pro zacatecnika doporucil spis tu 1, shaman a passion jsou strasne lehke na pestovani a dozrajou do konce zari (ze zkusenosti do pulky), frisian dew nemam odzkouseno... ta 2 je uz krapet tezsi, dozrava to pozdeji a u hollandu i durbanu se mi temer pokazde ukazala plisen a sklizeli se na prelomu zari/rijen a pozdeji... ale pocitejte s tim, ze tady tyhle jejich oldschool modely nejsou zadna morda, je to takove normalni huleni.... jestli muzu doporucit tak Pamir Gold byl loni primo luxusni...
Co se tyce rozdeleni seminek, tak kazdy druh ma jinou barvu a v zadu na obalu je to pak popsane
Původní příspěvek od Tommy92
to by mě taky docela zajímalo, ale myslim si že to rozdělený bude, přece to nepošlou všechno v jednom.. to by pak bylo k hovnu když nebudeš vědět co je co... hele kdy budeš objednávat?? na objednání je ještě čas ne?
Budu kupovat teď bo to nacpu pod zářivky a ješte to pak nařízkuju
to Bulb: co myslis tim ...je to takove normalni huleni.... ? To myslis treba o tom 1.seznamu? Premyslim totiz o nem a ikdyz jsou feminizovana tak neznamena ze na sto pro to budou samice?
interista - pokud máš odhulíno nějakej rok tak tě jen tak "obyčejný"šaman nepřekvapí jakože za levnější peníz se dají sehnat silnější a nápaditější modely na ven
ale záleží jenom na tom jak hulíš. pokud víkendově a ne furt, tak se neboj bude to silný pro tebe. někteří lidi mají prostě vysokou toleranci protože nedokážou dát pauzu
No asi jsem neco mezi ... hulim tak obden vecer k nejakumu filmu (a stejne pak nevim jak to dopadlo nebo o cem to bylo ale super ) a tak...loni jsem mel od kamose rizek bilou vdovu(teda aspon rikal) a vubec jsem se o tu rostlinku nestaral a mel jsem toho asi 100g vetsinu jsem rozdal a zbyla mi tak ctvrtka a zamiloval jsem si to...lepsi jak nejakej chlast to se vubec neda srovnavat. Tu vdovu bych bral ale kazdej rika ze to byla nahoda ze se mi to tak povedlo tak nevim. (
Původní příspěvek od RespectFlowers interista - pokud máš odhulíno nějakej rok tak tě jen tak "obyčejný"šaman nepřekvapí jakože za levnější peníz se dají sehnat silnější a nápaditější modely na ven
ale záleží jenom na tom jak hulíš. pokud víkendově a ne furt, tak se neboj bude to silný pro tebe. někteří lidi mají prostě vysokou toleranci protože nedokážou dát pauzu
Jo a jsi si jistej s tím Shamanem?
Tady i rozmazlenci co jsou tak debilní ze skunků za který utrácej nehoráznej majlant měly co dělat aby Shamana ustály.
Edit: kdybych byl z jížní Moravy jako ty tak bych taky experimentoval.
Interista, Mirex...
Nerikam, ze je to spatny, ale jak jsem psal ze zkusenosti toho shamana a passion radim proste mezi ty slabsi odrudy co me prosli pod rukama... v tech zacitcich kdyz jsme tady na tech odrudach zacinaly tak to byly pecky, ale postupem casu a ziskavanim kontaktu na dobre rezivo atd atd... jsme venku vyjeli uplne jine mordy, ktere maji tu latku trosku nekde jinde...
Hehe a jak pise RF pokud si vikendovy hulic tak to bude akorat...
Edit: letos nejspis taky sahnu po shamanovi nebo passion, je tam jistota ze to krasne dozraje, a tak vubec...