Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak díky Laserovým teploměrem jsem tam naměřil 26 stupňů na kytkách, podobná teplota i přes den.
Mě šlo je o to jestli kytky díky tomuto nemůžou zhermit
Původní příspěvek od Mirex
Pokud nebude vlhkost nad 60% tak by to plesnivět nemělo.
k tomu aby se vytvořila plíseň je potřeba stojatýho vzduchu...a toho se ve skříni moc nevyskytuje...když to pěkně větrá a zároveň je tam vlhko..nic nezplesniví..
S tou vodou jak tu někteří píšete, tak je problém že po nějaké době se sama zahřeje, a potom teplota stoupne ještě navíc, doopravdy takže když se vyčerpá z vody studená teplota zavládně teplá, a teplota neúprosně poleze nahoru.
Zdarec lidi.
Mam home made box 100*100*140 z alufolie se skelným výpletem (vynikající světelná a tepelná odráživost)
Vybavení:
- Pacháč: Primaklima Home Filtr Home 240 m³ / 125
- Odtah: TT125
- Stínítko: Hobby velký
- Lampa: Philips 250w sodík
- Přítah: dvě díry ve spodní části stěny boxu 50*200mm
Když jsem doma není problém otevřít a vyvětrat ale jak pujdu do školy nechci kytky usmažit... byl jsem dnes hoďku a pul pryč a měl jsem v boxu 35°C. CO se týče měření teploty tak používám meteostanici, která mi měří vlhkost, která se mi daří držet na 55-80%. Čidlo je umístěný vedle jedné kytičky položený na hlíně. Vzdálenost lampy od rostlinek je cca 80cm a i tak moc teplo! Ps.: Teplota v pokoji 22°C
-heatshield
-cooltube (krajni moznost- drahy)
-silnější odtah (finančně si ho ale nemůžu dovolit)
- místo přítahových děr udělat přítah z PC větráku
Zde přidávám fotky (vsechny kyticky vypadaji takto zdravě 1. den po vykouknutí ze semínka a rozloupnutí děložních lístků). Jinak kytičky jsou Wappa od paradise a mám v plánu ji udělat komplet Bio
Omlouvám se, ale v minulým příspěcku se fotky nějak neobjevily a dělam to podle navodu FAQ... přesněji nejde mi zvýšit limit fotek u příspěvku je tam fixně 1
tvl, tohle si dej rozhodně do uřízlých petlahví, aby se pěkně pařily....a co se tý teploty týče, tak hodně pomáhá větráka namířenej přímo na lampu a nenapsal jsi časování odtahu...
a další chyba - neměříš přece vlhkost hlíny ale vlhkost vzduchu..ne??
merim vlhkost vzduchu... jako merak mam meteostanici bezdratovou s takoou malou bilou krabickou ve ktere je teplomer a vlhkomer zaras. je to na hline jen polozene aby to merilo teplotu co nejbliz kytkam... jinak ted uz to mam predelany a to tak ze sem to zavesil za hranu kvetinace. teplota v boxu neni rovnomerna ne? a zajima me teplota conejbliz kytkam. Co se tyce petlahvi tak ty dostanou hned jak dojdu ze skoly. vetrak sem byl poridit vcera vecer. jinak muj serialek sledujte zde.. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=67729 diky za tipy! k+ Jo a k tomu vetraku: vetram celou dobu co svitim + cirkulace a na noc nechavam jen cirkulaci nez poridm zvlhcovacku.. vlhkost se minedari udrzet.
Ps.: sry ze chybi diakritika, pisu na mobilu
[QUOTE]Původní příspěvek od Taurus95
[B]Zdarec lidi.
Mam home made box 100*100*140 z alufolie se skelným výpletem (vynikající světelná a tepelná odráživost)
Vybavení:
- Pacháč: Primaklima Home Filtr Home 240 m³ / 125
- Odtah: TT125
- Stínítko: Hobby velký
- Lampa: Philips 250w sodík
- Přítah: dvě díry ve spodní části stěny boxu 50*200mm