Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja som ho uz odstanil. A mam nechat kvietky dalej ras??????Na niektoric kvetoch som nasiel par semien budu sa vytvarat aj dalsie alebo tym ze ho odstranim by to malo skoncit??
podla mna ked tam uz nemas dalsieho hermaca, ustali sa to, ale na niektorych sa este moze spravit zopar semien, lebo na nich mohol este ostat nejaky pel.
-aky tam mas ofuk ?
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]
No jasne mam ofuk klasicky stolny ventylator lenze hermac bol dot blizko neho tak mohol rozniest pel. A podla coho zistim ze je to hermac ze nema take dlhe ticinky ako ostatne kvety?????
hermače poznáš že ma chloupky i koule
samec jen koule,samice jen chloupky
todle si pročti a budeš hned o něco chytřejší http://grower.cz/pestovani/navody/?
a co s tym teraz da sa este nieco zachranit ked som to mal v boxe z ostatnymi???
V tom prvom bloku fotiek nevidím žiadneho hermafrodita, iba opelené samice, ktoré si už tvoria semienka. Či ich už oplodnil hermafrodit alebo nejaký samec, na tom až tak nezáleží, pretože sa to už stalo.
Ak sa týkajú fotky z druhého bloku tej istej rastliny, tak to hermafrodit je.
citace:
no ja som ho uz odstanil. A mam nechat kvietky dalej ras??????Na niektoric kvetoch som nasiel par semien budu sa vytvarat aj dalsie alebo tym ze ho odstranim by to malo skoncit??
Tvorba semienok by mala byť v takom rozsahu, v akom došlo k oplodneniu. Kalíšky samičích rastliniek sú tvorené z chĺpka, ktorý zachytí peľ od samca. Po tomto chĺpku putuje peľ k malej guličke vnútri kalíška, ktorú oplodní a z tejto guličky vyrastie semienko. Tým, že si vinníka odstránil si zamedzil ďalšiemu oplodňovaniu, čiže rozširovaniu tvorby semienok.
Rozhodnutie, či rastlinky necháš ďalej, záleží na tebe. Ale už na pohľad z toho nebude nejaký extra výsledok, ale v tejto fáze by som ich už nechal dôjsť až do konca.
citace:
A podla coho zistim ze je to hermac ze nema take dlhe ticinky ako ostatne kvety?????
Tu je dobrá rada od brávooo-a. Okrem FAQ-u sú na groweri samostatné thready na rozpoznávania pohlavia - tam sa všetko dozvieš.
čuus draku,
budto sestroj stroj času,
nebo odstran hermoňě, nech kytky dokvíst takové jaké jsou, semínka pak vyklepej a zkus je tady prodat v bazaru a s hulením jak an tom budeš, to uvidíš a halvně vyzkoušíš... co je to za modeli.
ps: ta třetí fotka vypadá moc pekně, ale je to škoda..
cago
Jelikož to mám prvním sezónu, tak se nejsem jist ..... posílám další tři obrázky je těžté to vyfotit tal aby bylo něco vidět a bylo to ostré ... obrázkky D, E a Fru
P.S. jak dlouho (podle vašeho názoru) mám čas na to je dát pryč pokud jsou to samci. Mám vedle dva řízky z matky.