Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem tehoz nazoru jako vy ven jejeste stopro brzo ale zasadit si doma do kvetinacku... hmmm myslim ze tim se nemuze nic zkazit mam spis jinej problemek asi mam v pokoji moc velky vedro a tak se mi tahaj stvoly moc do vejsky nefim jestli by spis nemeli ty smejdici spis silit a hlavne jestli je to mooc spatne kdyz mi pojedou vysoko---.....
Hele neni špatný když to vysázíte někdy kolem toho března a je daný ře stěch kytek co si vyzázel bude převažovat spíš samci mam to vyskoušený tady něco malo posílám.
Já taky mám něco málo doma-viz obrázek , ale to si asi nechám doma jen tak pro potěšení. Chtěl bych zkusit zasadit semínka rovnou do země venku. Kdy myslíte, že je nejpříhodnější doba??? Myslíte, že je blbost to sázet v první půlce dubna???
no jasne... ak mate doma vklidku podmienky tak predpestovat kludne mozete...lenze ja mam ten isty problem ako DARVADER ze mam nedostatok svetla a preto radsej ani nenicim seminka...Pockam si este taky mesiac a supnem to rovno pod pet-ky...PIZ
heled s tim tahanim do vejsky nefim jestli je to kvuli svetlu mam to na parapatu u vokna na slunecni strane baraku kam sviti slunicko od vychodu az nekdy do peti.... tady pridavam foto jak to vypada...
jj přesně, roste mi to za oknem
Ty semínka bych chtěl dát rovnou do země, protože s tím není zas taková práce s tím přesazování a hlavně, já budu pryč od půlky dubna až do začátku května. A když bych semínka hodil tak v polovině května rovnou ven do země, tak mi to přijde už dost pozdě.
dartvader - človeče to je fakt dosť vyťahané, rastlinky majú málo svetla inak by sa za ním takto neťahali...každopádne by som ich zakopal čo najhlbšie do zeme,inak sa ti zlomia pod ťarchou vlastnej váhy..A ešte by potrebovali vietor aby tie stonky spevneli
Heled presadil sem je dal sem je co nejhloubeji napadlo me teda zdali pak jim nemam trosku prisvecovat zarovkou.... akorat vitr ten jim asi v pokoji tezko dopreju leda necham- li otevreny okno....
mcdada: jak a cim je vse ve FAQ staci to jen precist. Urcite si kup substrat mezi 5,8 a 6,5 ph a pak upravuj ph vody. Mluvime o vysadbe nebudes preci hnojit 10cm rostlinky. Kdyz si koupis dobrej substrat (BioBizz,Plagron)tak mas na prvnich 6-8 tydnu o ziviny postarano a dohnojovat nemusis. No a pak to hodis ven. Tam kdyz ti to zene kyti do samcu sam si udelas zalivku z kyseliny dusicni (growshop 200kc,chemicke potreby 20kc/l) a aplikujes dokud vse neni v poradku..
Mno heled diky za radu vetraky tady mam ale akorat nefim kdyz mam sazenicky za oknem tady jak je to fidet tak jestli kdyz tam mam soubnout PC vetrak jestli mam udelat treba jenom tri stenou bednu s otevrenou stranou k oknu a stropem a vetrak dat na stranu.... pac jinak nefim jak aplikovat ten vetrak do volnyho prostoru aby to fakalo... mas nejaky idea???
heled tak dal sem n vasi radu kyticky sem soupnul ven za okno k veceru je budu vyndavat snad se jim na zimne nic nestane jinak otacivej vetrak mam tak to je feer zacnu foukat po vecerech kdyby meli porad malo svetla muzu dokoupit normalni zarivku treba jak se dava do akvarka a svitit na ne ale snad uz to bude ted feeeer