Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau groweri! zaprve bych se chtel omluvit, pokud uz je tento problem nekde resen,ale ja jsem to opravdu nenasel...a hledani pouzivat umim
Kouknete na ty fotky-jedna se o zloutnuti listu kolem te prostredni zilky, co prochazi pricne kazdou cepelkou listu-jsou to takove zlutobile fleky...nevite nahodou, co by to mohlo byt??? sice mi to zatim nijak kytky nedemoluje, ale i tak mam kvuli tomu vrasky na cele...Mohl byste nekdo pomoct??? predem diky
jak uz psal Cooper, nechat proschnout kvetinac (i jako obrana proti plisni), pouzit nejakou chemku na plisne nebo nimbovy olej (ten je pry hodne dobry a pritom organicky, viz FAQ). klidne zaroven koupit doplnek s mikrozivinama, aby sis posichroval ten mangan
fialovy stonek neznamena nic, moje naprosto zdrava kytule je fialova az beda
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
taky jsem podobny fleky dneska na kytuli nasel (venku) a vypada to na trasnenky nebo svilusky. pokud pestujes venku, tak svilusky asi ne, na ne uz je moc zima a vlhko.
a nakonec zprdunk: je fajn, zes hledal, ale to takhle FAQ?! delam sice chytryho, ale vse jsem vykoumal prave tam
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
Píšeš že ti to kytku moc nedemoluje co? Tak to snad ani není tak akutní a sral bych na to, teda jestli to nechceš mermomocí pro svůj dobrej pocit vědět
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ahoj mam takovej problem cosi se me dostalo na kyti nevim co by to moho byt ale myslim ze by to mohla byt plisen zatim se to nerozliza ale mam strach .. poardte pls co s nima mam delat aby prezily ve zdravi do sklizne dikes
ahojte prosím o pomoc tohle mi začali dělat kiti po 16 dni růstu- svítím 24/0 hnojím Kristalon start, PH -7, voda teplota 24 st., v koji 22-25 stC, vlhkost 55-60 % nechápu to zalívám denně nevím jestli nepřelívám nebo co jim chybí
Boj proti plísni, Buď ředěný olej z nymby(zederach indický) Cena kolem 300, nebo, zředěný olej z tee try ale je agresivnější. Aplikace pomocí postřiku zředěného z vodou nebo potírání hadříkem. ALe bacha tea try olej hodně agresivní ale pomáha. Olej z nymby je drahží ale méně drastický vyplatí se do něj investovat. http://nastrojezdravi.supereshop.cz...440e857c28d86e7
je vynikající proti plísni
Smích je života koření a smíchu koření je hulení.
Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!