Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

fakenick: ale tan mangan vypada podobne. tak to postrikam nejakym hnojivem s manganem.

Old Post 07-09-2007 v 22:54 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

spíš to nech vyschnout postříkej do kuprikolem a další zalivku namíchej s hnojivama

1. outdoor 2007

2. Outdoor 2008 skunk no.1

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 08-09-2007 v 09:27 AM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

v jaky části rostliny se ti to děje?dělá se to i na novejch listech?

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 08-09-2007 v 10:10 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

na novejch ne

Old Post 08-09-2007 v 13:13 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Zdraví zlute fleky uprostred listu?? Příspěvek č. 293

cau groweri! zaprve bych se chtel omluvit, pokud uz je tento problem nekde resen,ale ja jsem to opravdu nenasel...a hledani pouzivat umim

Kouknete na ty fotky-jedna se o zloutnuti listu kolem te prostredni zilky, co prochazi pricne kazdou cepelkou listu-jsou to takove zlutobile fleky...nevite nahodou, co by to mohlo byt??? sice mi to zatim nijak kytky nedemoluje, ale i tak mam kvuli tomu vrasky na cele...Mohl byste nekdo pomoct??? predem diky

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 08-09-2007 v 15:31 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

jak uz psal Cooper, nechat proschnout kvetinac (i jako obrana proti plisni), pouzit nejakou chemku na plisne nebo nimbovy olej (ten je pry hodne dobry a pritom organicky, viz FAQ). klidne zaroven koupit doplnek s mikrozivinama, aby sis posichroval ten mangan

fialovy stonek neznamena nic, moje naprosto zdrava kytule je fialova az beda

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 08-09-2007 v 16:10 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 295

taky jsem podobny fleky dneska na kytuli nasel (venku) a vypada to na trasnenky nebo svilusky. pokud pestujes venku, tak svilusky asi ne, na ne uz je moc zima a vlhko.

a nakonec zprdunk: je fajn, zes hledal, ale to takhle FAQ?! delam sice chytryho, ale vse jsem vykoumal prave tam

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 08-09-2007 v 16:22 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 296

Píšeš že ti to kytku moc nedemoluje co? Tak to snad ani není tak akutní a sral bych na to, teda jestli to nechceš mermomocí pro svůj dobrej pocit vědět

Old Post 08-09-2007 v 16:31 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rejlin
Stálý Člen

Karma uživatele rejlin - 44% Pěstitelská

pomoc prosim Příspěvek č. 297

ahoj mam takovej problem cosi se me dostalo na kyti nevim co by to moho byt ale myslim ze by to mohla byt plisen zatim se to nerozliza ale mam strach .. poardte pls co s nima mam delat aby prezily ve zdravi do sklizne dikes

Naposledy upravil rejlin 26-09-2007 v 19:50 PM

Old Post 11-09-2007 v 17:06 PM
rejlin je offline   Profil uživatele rejlin   Find more posts by rejlin   Foto galerie člena rejlin   Click here to Send rejlin a Private Message   Add rejlin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

je to plesen , ak to mas vonku , tak sa modli za slnecnejsie dni .
ak indoor tak zniz vlhkost , pridaj vetranie

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 11-09-2007 v 17:32 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 299

b1ghed:můžu jenom povrdit!

Je to jasná plíseň..

Old Post 11-09-2007 v 17:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rejlin
Stálý Člen

Příspěvek č. 300

no na zahrade to mam myslite ze pomuze kdyz to dam do zimni zahrady?

Old Post 11-09-2007 v 17:58 PM
rejlin je offline   Profil uživatele rejlin   Find more posts by rejlin   Foto galerie člena rejlin   Click here to Send rejlin a Private Message   Add rejlin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 301

Dej to někam kde není tak velká vlhkost! Jinak se ti bude plísen šířit dál!

Old Post 11-09-2007 v 18:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rejlin
Stálý Člen

Příspěvek č. 302

oki hotofka dikes moc

Old Post 11-09-2007 v 18:11 PM
mikymil
Nový Člen

Karma uživatele mikymil - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

ahojte prosím o pomoc tohle mi začali dělat kiti po 16 dni růstu- svítím 24/0 hnojím Kristalon start, PH -7, voda teplota 24 st., v koji 22-25 stC, vlhkost 55-60 % nechápu to zalívám denně nevím jestli nepřelívám nebo co jim chybí

mikymil

Old Post 13-09-2007 v 08:16 AM
mikymil je offline   Profil uživatele mikymil   Find more posts by mikymil   Foto galerie člena mikymil   Click here to Send mikymil a Private Message   Add mikymil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laras
Stálý Člen

Karma uživatele Laras - 62% PěstitelskáKarma uživatele Laras - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Boj proti plísni, Buď ředěný olej z nymby(zederach indický) Cena kolem 300, nebo, zředěný olej z tee try ale je agresivnější. Aplikace pomocí postřiku zředěného z vodou nebo potírání hadříkem. ALe bacha tea try olej hodně agresivní ale pomáha. Olej z nymby je drahží ale méně drastický vyplatí se do něj investovat. http://nastrojezdravi.supereshop.cz...440e857c28d86e7
je vynikající proti plísni

Smích je života koření a smíchu koření je hulení.

Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!

Old Post 13-09-2007 v 08:25 AM
Laras je offline   Profil uživatele Laras   Find more posts by Laras   Foto galerie člena Laras   Click here to Send Laras a Private Message   Add Laras to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laras! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás