Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pelech: neviem ake ma este vlastnosti ciernobiela folia z growshopu okrem dobreho odrazania svetla, ale mozno by to pomohlo,keby si nou kvetinac oblepil... alebo ako pisal mdfk dat pred kvetinac nieco co by tomu slnku jak tak branilo...
nedalo mi to ked som chytil rozhoručený kvetináč do ruky tak som sa dnes trošku pohral s kvetináčom a oblepil som ho normálnym kancelárskym papierom... celkom slušne to vyzerá...
ináč ako riešite UV žiarenie? rastlina ho celkom potrebuje a sklo ho neprepúšťa... neviem ako na to... asi ju začnem dávať na balkón, aj ked by asi dostala z toho trochu šok
myslim ze sok nedostane ziadny ... podla mna to sklo vsetko UV nezachyti a cast pusti dalej takze si myslim ze keby si dal rastlinky na balkon tak sa im nic nestane praveze len prospeje ... v podstate je to to iste ako ked robis priesady na okne a zasadis ich von .
dnes mi odmastilo zdroj z PC na ktorom som mal zapojený ventilátor a vyhodilo poistky som si nedal pozor ked som rosil rastlinu tak pôjde zrejme na balkón
ináč ako riešite UV žiarenie? rastlina ho celkom potrebuje a sklo ho neprepúšťa... neviem ako na to... asi ju začnem dávať na balkón, aj ked by asi dostala z toho trochu šok
ja si budu kupovat uvb zarivku,sice je trosku drasi....
uvidim....tady na G ji jeste nikdo nepouzil takze to testnu.....
a ma tu vyhodu,ze svetlo(zereni) co vypousti je komplet neviditelny lidskym okem....
Jdu si takhle po ulici a co to nevidim-windoor a hned po chvili dalsi...tak vytahnu mobil a fotim(mala kvalita)a rozhodl sem se to sem pridat...
Štýla si jsou dost podobný(velkej kvetnik/kybl a v nem az 10 kytek) z toho taky usuzuju,ze ne vsichni groweri chodi na grower...
Mejte se.
jedna otázočka: ako riešite kytku v okne čo je nedaleko od cesty a okolo idúce auta a chodci ju ľahko zamerajú svojím pohľadom...
zatiaľ nechávam vytiahnuté žalúzie pokiaľ je kytka malá (malá ako malá), no keď bude väčšia tak neviem...
riesim to cez zaluzie ... proste nasmerujem ich tak aby prepustali co najviac svetla a zaroven nik rastlinku z vonku neuvidi ... teda ty pestovatelia dost riskuju ked to vystrci na parapet pred okno ... inac toho trocha tiena ktore zaluzie spravia nevadi ... ak nastavite zaluzije spravne tak tien bude minimalny ...
ahojte kamarati moji a priaznivci pestovania na okne ... takze tu je svikebarka ... nieje tu odfotena cela lebo co to sme uz skurili pred fotenim ... sak to poznate tu odstrihnes nieco tam nieco odstrihnes ...
no ta svikebara je celkom fajn hulenicko ... no chut je taka divna (mohlo by to chutit aj lepsie ) ale zase az take blbe to neni ... myslim ze som spokojny ... akurat tie sisky mohli byt trocha tvrdsie ale neva