Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute všetci a hlavne zdravím majitela tej krasnej rastlinky ) počuvajte hladám nejake kvalitne semienka DURBAN POISON , za kvalitku zaplatim keby niečo tak PM...dopredu diky moc
tento rok idem i ja do Durbanu.. pre zmenu som zaobstaral 20seed od NIRVANY.. asi dobjednam aj ešte od dutch passion a skusil by som niekde samca z nirvany nechat (isto nejaky bude) oplodnit samicu od dutch passion.. semienka sice budu az na dalsi rok ale zaujimala by ma ta potom chut a vôňa.
Prečo 5 semien? Tak si objednaj 10, 20, 30, 100.. Bože to je na tebe... Nemusíš sa riadiť presne podľa postupov, ktoré ti niekto poradí... Môžeš tam kedykoľvek a čokoľvek zmeniť... A lepšie, keď si objednáš od seed banky, lebo máš aspoň zaručene to čo aj chceš... a asi nikto ti to nepredá lacnejšie ako seed banka, lebo by na tom zbytočne prerobil....
Ja idem tiez na durbane, ale ja idem 100% prirodne, dokonca aj zemina najvyssej kvality zo Zitneho ostrova co som si zohnal bude BIO, ale pestopave niekde 20 km za mojim mestom heh D Rozhodne sem potom hodim nejake tie fotos
Ja premejslim nad South African Durban Poison x Skunk, od High Quality seeds. Tenhle model mel dost slusnej ohlas na zahranicnich strankach.
Jediny co me na nem trapi, je ze prej neuveritelne smrdi. A docela se bojim corek, jelikoz za cca 8mi metry krovi je hned cesta, kterou obcas nekdo i projde.
dufam ze nie lebo ja chcem kupit z netu blackbery...a ak by my vysli z 10 semien 2 samice tak by ma to kurva nasralo sak to su feminizovane semienka z upravenou klicivostou alebo............ NIE.........
2 nekrad:Ak mas feminizovane, bude vsetkych 10 samic a klicivost vacsinou byva 99 percent tak sa neboj.A Blackberry som objednaval aj ja a klicivost bola 100 percent..