Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsem myslel (photosystecicaly active radiation). Prostě PPFD, množství fotonů na plochu. Protože lumeny lehce zvýším přidáváním modré, která má lepší lm/wat. Základní myšlenka ale byla, že tu máme úžasné světlo, s nebývalou efektivitou, které je založeno na podtaktovaných čipech. A zda bych podobná účinnost nešla dosáhnout i podtaktovánim Vera.
Ať už máš celopéro, hátéčko, nebo žiletku, všude se musí makat... A to nemluvim o fetbajku!
FAR? Tak tento slovensky přispěvatel odhalil konecne kde ma cmelak zihadlo. Nu co dodat. Pres ty vsechny trable ktere vsichni známe sme nic prevratneho nevideli. Svetla uz maji kytky i pod Verem az az a bez CO2 a jinych vymizenosti to neni moc kam. posouvat. Jedine smysluplne v cem aktualne muzem jednotlivá svetla porovnat je cena/kvalita. Frynk vede za me.
Ahoj riskmc
Jsem držel světlo 50 cm nad topovkami a na to že jsem pěstoval ve dvanácti stupních, tak palice jsou docela velké. Jak držíš světlo ty? Myslím jak vysoko. Co mi řekli kluci s ledidealu, tak čím menší vzdálenost tím lepší. Ty už jedeš druhé koloběžka, tak jaký máš na to názor. Dikes
Původní příspěvek od Pampaliny Ahoj riskmc
Jsem držel světlo 50 cm nad topovkami a na to že jsem pěstoval ve dvanácti stupních, tak palice jsou docela velké. Jak držíš světlo ty? Myslím jak vysoko. Co mi řekli kluci s ledidealu, tak čím menší vzdálenost tím lepší. Ty už jedeš druhé koloběžka, tak jaký máš na to názor. Dikes
V prvním kole sem držel asi 10cm nad vrcholky a Dobry . V druhem kole cca 25 čísel a myslim si ze je lepsi jit níž neprosvicene spodky . Tohle kolo bude na vinos menší ale to uz bylo dáno odrůdou kdyby tam byl jen grap puff tak g na watt no problem ale bubba kush neni tak výnosná ted do třetice zkusím semena tak uvidim rozdíl ledxhps.
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Bubba kush 48 dni12/12 21 dni rustu18/6 40 dni pod led a na posledních 8 dni hps
Foto susina ( slo to hulit ale jeste par dni chce)
Zhulenost masakr Ikdyz indiky nemusim tak top A+++ moje nejoblíbenější hulo top 3 vzorek je dobrej i kdyz male palice genetic USA smekám měla zrát min 56 dni ale led zrychluje dozrání u tohoto modelu
Bubba kush tak mam tu finální vysledek susiny a to 123g
Jeste mam dva grape puff tak tam bude neco tak 0,9g na watt nebude to 1,25 g na w jak v minulém kole ale Dobry sem spokojený
V PATEK ZAČÍNÁ 3.KOLO s orbital g disel jeste newim kolik kytek podle toho kolik jich vyleze ze zeme naklicilo 18 semen tak sem zvedav kolik jich vzejde v rostlinku