Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od drago101 Presne.. Sem tam sa stane ze niečo nevyde.. Ale zatiaľ som mal šťastie a za celý život by som povedal ze som mal 95 % uspesnost..
To bylo myšleno tak,že od nich z cca 200semen 100%... Ale každej jak umí,znamej každej rok koupí cca za 5k semínka od různých bank a každej rok z toho má max 5-6 mini kyticek a jen nadává na banky,že stojí za hovno...kde bude asi chyba že
Já nemusím dávat 5k za semena dal jsem 6 uplivanech stovek a poslali mi 17semen od dvou seed bank.. Mejzič nechtěl jsem se dotknout tvé oblíbené a nedotknutelné seedbanky..jen moje zkušenost letos poprvé sazim automaty z 5-ti seed bank všechny 💯% klíčivost (sice nevyrostli všechny ale to jsem pojebalo já-ale vykličily) kromě dutch passion,jak píše Frostmen není nikdy sto pro to je logický
Ve foliaku to roste jak blazen AKáčko už přes 50cm vypadá to že jsem ho dobře topnul,ale nevím to stopro 😁 tak mi kluci řekněte mazárci jsou taky spoko..o 3 AKáčka jsem chudší špatně jsem je přesadil a zdochly bljať
Původní příspěvek od Mara w2 Ve foliaku to roste jak blazen AKáčko už přes 50cm vypadá to že jsem ho dobře topnul,ale nevím to stopro 😁 tak mi kluci řekněte mazárci jsou taky spoko..o 3 AKáčka jsem chudší špatně jsem je přesadil a zdochly bljať
Caves,,, prečo si to zasadil tak do rohu? Nemáš tam miesto?