Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Davidino
Stálý Člen

Karma uživatele Davidino - 92% PěstitelskáKarma uživatele Davidino - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

OK díky za radu zkusím tedy postříkat... Jsou sice už v květu ale to snad nevadí ne? lepší postříkat než je nechat to sežrat ne? Ještě mám dotaz kdy a jak postříkat? Myslím že jsem se dočetl že se nesmí stříkat když do nich praží lampa je to tak??? Takže tedy kdy je nejvhodnější postřik aplikovat? Třeba hodinu před startem je vyndat a postříkat? Listy asi hlavně zespodu kde ty mrchy jsou že?
PH neměřím zalévám jen odstátou vodou z kohoutku....

Old Post 10-01-2016 v 10:43 AM
Davidino je offline   Profil uživatele Davidino   Find more posts by Davidino   Foto galerie člena Davidino   Click here to Send Davidino a Private Message   Add Davidino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

postříkej to za tmy já to dělám po zhasnutí.
jinak pokud neměříš ph je to chyba kup si alespoň ty ph papírky
odstátá voda z kohoutku mívá ph okolo 7-7,8 (záleží jaká u vás je já mám 7,6) což je špatně páč ty potřebuješ ph 6,5

Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX

1) 400w HPS 5x OG Kush (Hotovo 307,2g)
2) 250w CFL 3x OG Kush (Dokončeno 78,3g)
3) 2x 400w HPS 8x The Ultimate (Hotovo 613,4)
4) 2x 400w HPS 10x Power plant (Probíhá Tipovací Soutěž!!!)

Old Post 10-01-2016 v 11:15 AM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peterer
Nový Člen

Karma uživatele Peterer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

Zdravím,
mám pár rastlín zasazených ve skrini ale nejak im ubýva barva. Končeky listov su krútia a vysychajú. Nejvic se to prejavuje na nejvetšich listech. Zasazene to je v kokos/substrat 70/30 a hnojím to FishMix-om od Biobizzu tak 2-3x týzdenne. Mám podozrenie na nedostatok dusíku ale neviem to naisto.
Vedeli by ste mi prosím poradiť ako to napraviť?

Old Post 12-01-2016 v 14:28 PM
Peterer je offline   Profil uživatele Peterer   Find more posts by Peterer   Foto galerie člena Peterer   Click here to Send Peterer a Private Message   Add Peterer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davidino
Stálý Člen

Karma uživatele Davidino - 92% PěstitelskáKarma uživatele Davidino - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Zdravím začalo se mi tvořit na listech toto nevíte co by to mohlo být?

Old Post 12-01-2016 v 18:25 PM
Davidino je offline   Profil uživatele Davidino   Find more posts by Davidino   Foto galerie člena Davidino   Click here to Send Davidino a Private Message   Add Davidino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

citace:
Původní příspěvek od Peterer
Zdravím,
mám pár rastlín zasazených ve skrini ale nejak im ubýva barva. Končeky listov su krútia a vysychajú. Nejvic se to prejavuje na nejvetšich listech. Zasazene to je v kokos/substrat 70/30 a hnojím to FishMix-om od Biobizzu tak 2-3x týzdenne. Mám podozrenie na nedostatok dusíku ale neviem to naisto.

Vyzerá to preliate, uber na zálievke nechaj im suchý -mokrý cyklus..neviem ako si na tom s hnojením, ked tak malinko pritlač.

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 12-01-2016 v 18:35 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukiess
Nový Člen

Karma uživatele kukiess - 0% Pěstitelská

Povislé malé lístky - Critical Mass Příspěvek č. 278

Zdravím, mám problém s malými listy kolem tvořících se paliček.. V celé výšce rostlin.. Jsou povinné, kraje stočené dolů. Větší listy vydají v pořádku, nejsou povislé. Myslel jsem jestli není problém se zálivkou, málo / hodně.. Ale nějak se to nemění.

Old Post 13-01-2016 v 05:44 AM
kukiess je offline   Profil uživatele kukiess   Find more posts by kukiess   Foto galerie člena kukiess   Click here to Send kukiess a Private Message   Add kukiess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr616
Stálý Člen

Karma uživatele petr616 - 1% PěstitelskáKarma uživatele petr616 - 1% PěstitelskáKarma uživatele petr616 - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

citace:
Původní příspěvek od Peterer
Zdravím,

Ph mas skontrolovany ? me to delalo to samy, staci snizit ph pokud zalivas panelakovou vodou (u me ph pres 7) 10 kapek octa a je to hnedka lepsi (cca 6-6,5).

Old Post 13-01-2016 v 09:38 AM
petr616 je offline   Profil uživatele petr616   Find more posts by petr616   Foto galerie člena petr616   Click here to Send petr616 a Private Message   Add petr616 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukiess
Nový Člen

Příspěvek č. 280

Pravda, pH je vyšší.. 6.7 doteď to bylo v pohodě..

Old Post 13-01-2016 v 09:43 AM
kukiess je offline   Profil uživatele kukiess   Find more posts by kukiess   Foto galerie člena kukiess   Click here to Send kukiess a Private Message   Add kukiess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr616
Stálý Člen

Karma uživatele petr616 - 1% PěstitelskáKarma uživatele petr616 - 1% PěstitelskáKarma uživatele petr616 - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

citace:
Původní příspěvek od kukiess
Pravda, pH je vyšší.. 6.7 doteď to bylo v pohodě..

ty ne, ty to mas spis prelity.

Old Post 13-01-2016 v 09:52 AM
petr616 je offline   Profil uživatele petr616   Find more posts by petr616   Foto galerie člena petr616   Click here to Send petr616 a Private Message   Add petr616 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kERkyyy
Nový Člen

Karma uživatele kERkyyy - 0% Pěstitelská

Re: Povislé malé lístky - Critical Mass Příspěvek č. 282

citace:
Původní příspěvek od kukiess
Zdravím, mám problém s malými listy kolem tvořících se paliček.. V celé výšce rostlin.. Jsou povinné, kraje stočené dolů. Větší listy vydají v pořádku, nejsou povislé. Myslel jsem jestli není problém se zálivkou, málo / hodně.. Ale nějak se to nemění.

Ahoj, máš to preliate. Vo fáze kvetu nieje protrébné toľko vody.

POZOR NA PLESEŇ!!! Nechaj preschnúť substárt nech sa prevzdušní substrát.

Old Post 14-01-2016 v 08:34 AM
kERkyyy je offline   Profil uživatele kERkyyy   Find more posts by kERkyyy   Foto galerie člena kERkyyy   Click here to Send kERkyyy a Private Message   Add kERkyyy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukiess
Nový Člen

Příspěvek č. 283

Tak nakonec jste měli pravdu.. Bylo to přelité, už vypadají lépe. Díky za radu.

Old Post 17-01-2016 v 14:30 PM
kukiess
Nový Člen

Co to může být? Příspěvek č. 284

Mám problém s listy, zatím v malé míře, ale list začne od špičky žloutnout a zasychat.. až je žlutý, jsou na něm i takové tečky, viz. foto. Většinou jde o starší a větší listy. Rostlinky jsou cca metr vysoké, tři týdny květu.
Jaká je toho příčina?

Old Post 23-01-2016 v 17:11 PM
growluky
Nový Člen

Karma uživatele growluky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

Ahoj, prosím o radu na pár kytičkách se mi takhle zkroutil list. Zajímavé je že vždy jen jeden na celé kytce. Zbytek kytky vypadá v pohodě. Děkuji za rady

Old Post 26-01-2016 v 19:22 PM
growluky je offline   Profil uživatele growluky   Find more posts by growluky   Foto galerie člena growluky   Click here to Send growluky a Private Message   Add growluky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

http://grower.cz/forum/showthread....067#post1155067

Old Post 26-01-2016 v 19:27 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growluky
Nový Člen

Karma uživatele growluky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Napadla mě genetická vada. Nevíš náhodou zda to může mít vliv na úrodu? Nebo je problém jen ve vzhledu ? Dík za rady

Old Post 27-01-2016 v 19:59 PM
growluky je offline   Profil uživatele growluky   Find more posts by growluky   Foto galerie člena growluky   Click here to Send growluky a Private Message   Add growluky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karlitko1404
Nový Člen

Karma uživatele Karlitko1404 - 0% Pěstitelská

prosím zkušené o radu!!! Příspěvek č. 288

prosím o radu mám problémy s lístky!!!viz foto

Old Post 31-01-2016 v 14:12 PM
Karlitko1404 je offline   Profil uživatele Karlitko1404   Find more posts by Karlitko1404   Foto galerie člena Karlitko1404   Click here to Send Karlitko1404 a Private Message   Add Karlitko1404 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás