Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK díky za radu zkusím tedy postříkat... Jsou sice už v květu ale to snad nevadí ne? lepší postříkat než je nechat to sežrat ne? Ještě mám dotaz kdy a jak postříkat? Myslím že jsem se dočetl že se nesmí stříkat když do nich praží lampa je to tak??? Takže tedy kdy je nejvhodnější postřik aplikovat? Třeba hodinu před startem je vyndat a postříkat? Listy asi hlavně zespodu kde ty mrchy jsou že?
PH neměřím zalévám jen odstátou vodou z kohoutku....
postříkej to za tmy já to dělám po zhasnutí.
jinak pokud neměříš ph je to chyba kup si alespoň ty ph papírky
odstátá voda z kohoutku mívá ph okolo 7-7,8 (záleží jaká u vás je já mám 7,6) což je špatně páč ty potřebuješ ph 6,5
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Zdravím,
mám pár rastlín zasazených ve skrini ale nejak im ubýva barva. Končeky listov su krútia a vysychajú. Nejvic se to prejavuje na nejvetšich listech. Zasazene to je v kokos/substrat 70/30 a hnojím to FishMix-om od Biobizzu tak 2-3x týzdenne. Mám podozrenie na nedostatok dusíku ale neviem to naisto.
Vedeli by ste mi prosím poradiť ako to napraviť?
Původní příspěvek od Peterer Zdravím,
mám pár rastlín zasazených ve skrini ale nejak im ubýva barva. Končeky listov su krútia a vysychajú. Nejvic se to prejavuje na nejvetšich listech. Zasazene to je v kokos/substrat 70/30 a hnojím to FishMix-om od Biobizzu tak 2-3x týzdenne. Mám podozrenie na nedostatok dusíku ale neviem to naisto.
Vyzerá to preliate, uber na zálievke nechaj im suchý -mokrý cyklus..neviem ako si na tom s hnojením, ked tak malinko pritlač.
Zdravím, mám problém s malými listy kolem tvořících se paliček.. V celé výšce rostlin.. Jsou povinné, kraje stočené dolů. Větší listy vydají v pořádku, nejsou povislé. Myslel jsem jestli není problém se zálivkou, málo / hodně.. Ale nějak se to nemění.
Původní příspěvek od Peterer Zdravím,
Ph mas skontrolovany ? me to delalo to samy, staci snizit ph pokud zalivas panelakovou vodou (u me ph pres 7) 10 kapek octa a je to hnedka lepsi (cca 6-6,5).
Původní příspěvek od kukiess Zdravím, mám problém s malými listy kolem tvořících se paliček.. V celé výšce rostlin.. Jsou povinné, kraje stočené dolů. Větší listy vydají v pořádku, nejsou povislé. Myslel jsem jestli není problém se zálivkou, málo / hodně.. Ale nějak se to nemění.
Ahoj, máš to preliate. Vo fáze kvetu nieje protrébné toľko vody.
POZOR NA PLESEŇ!!! Nechaj preschnúť substárt nech sa prevzdušní substrát.
Mám problém s listy, zatím v malé míře, ale list začne od špičky žloutnout a zasychat.. až je žlutý, jsou na něm i takové tečky, viz. foto. Většinou jde o starší a větší listy. Rostlinky jsou cca metr vysoké, tři týdny květu.
Jaká je toho příčina?
Ahoj, prosím o radu na pár kytičkách se mi takhle zkroutil list. Zajímavé je že vždy jen jeden na celé kytce. Zbytek kytky vypadá v pohodě. Děkuji za rady