Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
precti si cfl prosimte tryd led svetla kde alesh pise spousty rozumnych argumentu,hromady mereni a sou tam i dasli nadsenci jako nikolaj keri se tim fakt zabyvaji,jako alesh kerej je tu pres ledky si myslim docela kapacita...kdyz neco o ledkach napise on tak to ber za hotovou vec...
Jak jsem ji potvrdil alesh?grow dobrej,ke 400g bude urco,takze nevidím nic co jsem potvrdil,mít větší box,více kytek,nevidím důvod proc by neslo udelat g/w!!! A paradoxy,ja grower nepotrebuju,ale vy jste ti,které to zajímá
grower nepotrebuje nikdo,blazne...bud chces nebo nechces se podelit...a sou tu lidi co to zajima,a nenechavaji se smazat kvuli , ,blbym kecum´´jak ty...delej co chces ja uz ti sem ani nevlezu,mir s tebou maslo...
Původní příspěvek od cflgrow Jak jsem ji potvrdil alesh?grow dobrej,ke 400g bude urco,takze nevidím nic co jsem potvrdil,mít větší box,více kytek,nevidím důvod proc by neslo udelat g/w!!! A paradoxy,ja grower nepotrebuju,ale vy jste ti,které to zajímá
Však se nakonec shodnem, ne?
Potvrdil jsi, že s tímhle světlem dáš sotva g/W i když máš vše velice dobře zařízený. To přece není žádný posun.
Grow je opravdu dobrej. Je jasný, že když máš vysokou intenzitu osvětlení, tak že g/W trošku utrpí.
Těžko říct, nikde jsem neviděl žádnou recenzi/grow journal. Co ti můžu říst jistě, že to je šíleně předražený. Píšou Osram diody, ale to je tak široký pojem, že to nic neřekne. Jinak nepíšou žádný relevantní údaje, ten graf vs. 600HPS bude imho smyšlenej. Solidní výrobce by měl uvést ideálně celkový výkon v uE (stantard v profi hortikultuře) nebo alespoň jaký diody přesně používá.
Kvalitní prověřený LEDky dělají Area51, Onyx grow, Apache Tech, Optic Grow Lights nebo třeba Hans. U těhle panelů je známý, co tam výrobce dal a koupíš si kvalitu.
Ještě o kus výš se dá dostat s DIY panely, ale chápu, že ne každého to považuje za plus, když si to musíš udělat sám Ale pokud bys měl zájem, ozvi se - daj se udělat monstra za docela pěknou cenu.
Původní příspěvek od alesh
Těžko říct, nikde jsem neviděl žádnou recenzi/grow journal. Co ti můžu říst jistě, že to je šíleně předražený. Píšou Osram diody, ale to je tak široký pojem, že to nic neřekne. Jinak nepíšou žádný relevantní údaje, ten graf vs. 600HPS bude imho smyšlenej. Solidní výrobce by měl uvést ideálně celkový výkon v uE (stantard v profi hortikultuře) nebo alespoň jaký diody přesně používá.
Kvalitní prověřený LEDky dělají Area51, Onyx grow, Apache Tech, Optic Grow Lights nebo třeba Hans. U těhle panelů je známý, co tam výrobce dal a koupíš si kvalitu.
Ještě o kus výš se dá dostat s DIY panely, ale chápu, že ne každého to považuje za plus, když si to musíš udělat sám Ale pokud bys měl zájem, ozvi se - daj se udělat monstra za docela pěknou cenu.
a.
mas nějaké odkazy,kde je koupit?zajima me ten osram,zatim nemam zkušenost se stavbou,ale klido do toho pujdu,pac me to baví,takze ja jsem pro
Z těch, co jsem vypsal, používají 4 výrobci Cree a 1 Bridgelux.
Pokud bys měl tedy zájem o DIY, nejlepší volba jsou dneska velký bílý COB (multičipy), především právě od Cree a Bridgeluxu.
Více tady http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1