Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím o radu,
někde jsem se tu dočetl o rychlém zjištění pohlaví, cituji: "Dolní část rostliny v místě, kde z ní vyrůstají listy se zakryje papírem, tak aby byla ve tmě. Tato část začne kvést. Kontrolou květů lze zjistit pohlaví. Je-li to samec, odstraní se. Je-li to samice, papír se odstraní a rostlina dále roste.", jak dlouho má být tato část rostliny zakryta, aby se se kytka vyjevila? Já mám květinku zakrytou již 4tý den a zatím nic.Pokusím se přidat foto. Díky za pomoc
Původní příspěvek od alex211 Prosím o radu,
někde jsem se tu dočetl o rychlém zjištění pohlaví, cituji: "Dolní část rostliny v místě, kde z ní vyrůstají listy se zakryje papírem, tak aby byla ve tmě. Tato část začne kvést. Kontrolou květů lze zjistit pohlaví. Je-li to samec, odstraní se. Je-li to samice, papír se odstraní a rostlina dále roste.", jak dlouho má být tato část rostliny zakryta, aby se se kytka vyjevila? Já mám květinku zakrytou již 4tý den a zatím nic.Pokusím se přidat foto. Díky za pomoc
Čau!
Já to teda nikdy nezkoušel, ale čet jsem to taky, normálně dáš papírovej sáček na nějakou spodní větev, utáhneš lehce gumičkou a tak za 10 dní by se mělo ukázat pohlaví, ale fakt jsem to jen čet, odzkoušeno nemám.