Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
spravne by se dalo poznat kdy sklidit jen podle priskyrice a jeji barvy nebo-li spise podle jeji pruhlednosti ale musis mit bud kurva velkou lupu nebo mikroskop, ten doma nema kazdy, ja treba jo hi cuuu,
jumpp
Na venku je to pohodička good hnojivo (kuřince, kravské lejna, ovči ho*na)no nejleši je zahradka 2×3m musite si zjistit kde sviti nejdyl slunce !!zahradku kolem dokola pořadně obsypat piskem (proti slimakum )pěstovane odrudy ruzne !letos se mi podařily 3m stromy o pruměru 1a pul metru hlidaci system za 5500Kč a jinak babička když zrovna nespí Good luck !!!!
hele me zacinaj tmavnout konecky blizen...palice a listecky kolem zacinaji byt pocukrovane...ovsem zbytek blizen je porad svetly...dam jedno foto kdyztak mi poradte na jak dlouho to zhruba jeste vidite...druha kytka ma palicky zatim maly...saze lsem ji o mesic a pul pozdeji
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
jo a jeste naky info o kyti - je to euforia od dutch passion...je urcena pro indoor ale jedu ji outdoor na balkooone...bohuzel jsem si nevedl denicek takze nevim kolikatej den/tyden je v kvetu...ale zacala bych rekl docela pozde...pulka az konec kvetna mam ten dojem...kazdopadne budu rad za odpoved...thx
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina
Ja uz pestuju tretim rokem indoory venku minuly rok nebulu. Nebylo to spatny spis bych rekl ze dobry. Tenhle rok mam zase nebulu a black dominu. Neco mam venku a tam je to opravdu pekny ale neco mam ve foliovniku a tam je to takovy ridky. minuly rok to tam bylo to samy. Asi za to muze ta modra folie. Nejvetsi problem bych videl v plisni. Ta dokaze sezrat neuveritelne rychle docela fest kus palice. Zatim
Myslim ze neni nutne sklizet balkonovky ktere sou pod strechou a akorat dejchaj venkovni vzducha a odolavaj nizsim teplotatm...samotna vlhkost vzchudu zatim neni kytkam na skodu a s plisni nemam problemy
pestuju euforii od dutch passion ktera je pro indoor...out door jede solidne...uz zacina pomalu hendnout videl bych to max 14 dni a konec...posilam foto..omluvte snizenou kvalitu alew je to porizovany za umelyho osvetleni...zejtra pridam lepsi kvalitu...
Původní příspěvek od oton LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina
závěrem přikládám makra ze zdravých palic
ty jo ja mel letos kytku jako nikdy v zivote, ke vsi smule jsem si na ni zatahl plisen. nastesti mi to vzalo tak desetinu kytky a zbytek je zatim zda se zachranen.
Mno já mám ještě weku orange bud a beladonu a rostou holky mooc pěkně - ty samí řízky sem dával pod lampu a zistil sem, že se to vyplatí mít to venku - víc palic a skoro ta samá luxuska - jak chut tak i účinek za 14 dní sklizeň dodám nějaký fotky .
Peace a neuhulte se :ú)
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
noname semena len tak rozhadzane na zaciatku sezony po poli a zrazu kde sa vzali tam sa vzali ...3 fialky tam rastli
chut a vona su super , stavy taktiez...takze zatial spokojnost.