Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » indoor venku, zkušenosti?? postřehy??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

spravne by se dalo poznat kdy sklidit jen podle priskyrice a jeji barvy nebo-li spise podle jeji pruhlednosti ale musis mit bud kurva velkou lupu nebo mikroskop, ten doma nema kazdy, ja treba jo hi cuuu,
jumpp

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 23-09-2005 v 08:48 AM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The Farm
Stálý Člen

Karma uživatele The Farm - 83% PěstitelskáKarma uživatele The Farm - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Na venku je to pohodička good hnojivo (kuřince, kravské lejna, ovči ho*na)no nejleši je zahradka 2×3m musite si zjistit kde sviti nejdyl slunce !!zahradku kolem dokola pořadně obsypat piskem (proti slimakum )pěstovane odrudy ruzne !letos se mi podařily 3m stromy o pruměru 1a pul metru hlidaci system za 5500Kč a jinak babička když zrovna nespí Good luck !!!!

Old Post 23-09-2005 v 14:26 PM
The Farm je offline   Profil uživatele The Farm   Find more posts by The Farm   Foto galerie člena The Farm   Click here to Send The Farm a Private Message   Add The Farm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The Farm
Stálý Člen

Karma uživatele The Farm - 83% PěstitelskáKarma uživatele The Farm - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

vysazovani doma začatkem března ven davam koncem dubna sklizeň začatkem listopadu !!!

Old Post 23-09-2005 v 14:29 PM
The Farm je offline   Profil uživatele The Farm   Find more posts by The Farm   Foto galerie člena The Farm   Click here to Send The Farm a Private Message   Add The Farm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Karma uživatele rociik - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

hele me zacinaj tmavnout konecky blizen...palice a listecky kolem zacinaji byt pocukrovane...ovsem zbytek blizen je porad svetly...dam jedno foto kdyztak mi poradte na jak dlouho to zhruba jeste vidite...druha kytka ma palicky zatim maly...saze lsem ji o mesic a pul pozdeji

Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček

Old Post 23-09-2005 v 16:19 PM
rociik je offline   Profil uživatele rociik   Find more posts by rociik   Foto galerie člena rociik   Click here to Send rociik a Private Message   Add rociik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rociik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Příspěvek č. 277

jo a jeste naky info o kyti - je to euforia od dutch passion...je urcena pro indoor ale jedu ji outdoor na balkooone...bohuzel jsem si nevedl denicek takze nevim kolikatej den/tyden je v kvetu...ale zacala bych rekl docela pozde...pulka az konec kvetna mam ten dojem...kazdopadne budu rad za odpoved...thx

Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček

Old Post 23-09-2005 v 16:25 PM
rociik je offline   Profil uživatele rociik   Find more posts by rociik   Foto galerie člena rociik   Click here to Send rociik a Private Message   Add rociik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rociik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Příspěvek č. 278

lol srpna pardoon a to sem nehuliul uz nakej ten den

Old Post 23-09-2005 v 16:27 PM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

PLÍSEŇ - rychle sklízet Příspěvek č. 279

LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina

závěrem přikládám makra ze zdravých palic

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Naposledy upravil oton 30-09-2005 v 09:11 AM

Old Post 30-09-2005 v 09:04 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 280

Ja uz pestuju tretim rokem indoory venku minuly rok nebulu. Nebylo to spatny spis bych rekl ze dobry. Tenhle rok mam zase nebulu a black dominu. Neco mam venku a tam je to opravdu pekny ale neco mam ve foliovniku a tam je to takovy ridky. minuly rok to tam bylo to samy. Asi za to muze ta modra folie. Nejvetsi problem bych videl v plisni. Ta dokaze sezrat neuveritelne rychle docela fest kus palice. Zatim

Old Post 02-10-2005 v 17:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Příspěvek č. 281

Myslim ze neni nutne sklizet balkonovky ktere sou pod strechou a akorat dejchaj venkovni vzducha a odolavaj nizsim teplotatm...samotna vlhkost vzchudu zatim neni kytkam na skodu a s plisni nemam problemy

pestuju euforii od dutch passion ktera je pro indoor...out door jede solidne...uz zacina pomalu hendnout videl bych to max 14 dni a konec...posilam foto..omluvte snizenou kvalitu alew je to porizovany za umelyho osvetleni...zejtra pridam lepsi kvalitu...

Old Post 02-10-2005 v 19:22 PM
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

trawasaki + wolverin s.r.o. Příspěvek č. 282

takze nase potesenie....sice ostala len jedna velka a par malych zmrdiek ale lepsie ako nic ... cca 15 dni dozadu
sensi skunk 2005

Naposledy upravil wolverin 12-10-2005 v 15:13 PM

Old Post 03-10-2005 v 14:00 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

trawasaki + wolverin s.r.o. Příspěvek č. 283

a tu je foto zo vcerajska

Old Post 03-10-2005 v 14:04 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rociik
Stálý Člen

Příspěvek č. 284

mno mno...dotaz...kytkam zacinaj hnednout pestiky...vidim to tak na 14 dni co vy na to?...prikladam fotoz...

Old Post 04-10-2005 v 08:54 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Re: PLÍSEŇ - rychle sklízet Příspěvek č. 285

citace:
Původní příspěvek od oton
LIDI POZOR: včera jsem objevil podezřele uschlý listy na kytce v bubleru, co mám venku za oknem, při podrobnějším bádání jsem zjistil, že je to napadení plísní, naštěstí se jednalo jen o malou paličku a zasaženou větvičku, což je jasně vidět na fotce, zasažené místo jsem okamžitě vyhodil a kytku i s bublerem dal dovnitř po vyčištění sklidim, z toho jasně plyne že kdo máte venku kytky okamžitě to skliďte nebo vám to zplesniví, tohle počasí je smrt pro kytky, někdo tady něco psal, že bude sklízet začátkem listopadu, podle mě šílenost, a pokud to nevíte mimo to že hulit kytky zasažený plísní je hnus, jde hlavně o to, že plíseň je karcinogenní a nespálí se v jointu = rakovina

závěrem přikládám makra ze zdravých palic

ty jo ja mel letos kytku jako nikdy v zivote, ke vsi smule jsem si na ni zatahl plisen. nastesti mi to vzalo tak desetinu kytky a zbytek je zatim zda se zachranen.

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 04-10-2005 v 13:24 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

Mno já mám ještě weku orange bud a beladonu a rostou holky mooc pěkně - ty samí řízky sem dával pod lampu a zistil sem, že se to vyplatí mít to venku - víc palic a skoro ta samá luxuska - jak chut tak i účinek za 14 dní sklizeň dodám nějaký fotky .

Peace a neuhulte se :ú)

za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]

Old Post 06-10-2005 v 10:03 AM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

trawasaki + wolverin s.r.o. Příspěvek č. 287

noname semena len tak rozhadzane na zaciatku sezony po poli a zrazu kde sa vzali tam sa vzali ...3 fialky tam rastli
chut a vona su super , stavy taktiez...takze zatial spokojnost.

Old Post 06-10-2005 v 12:54 PM
wolverin
Stálý Člen

trawasaki + wolverin s.r.o. Příspěvek č. 288

dalsie foto

Old Post 06-10-2005 v 12:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás