Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
blbej dotaz a jelikoz nevim, kam to dat, tak to hazim sem.
Mam dve outdoor sativy v kvetinaci, podle odhadu by potrebovali jeste tak 2 tydny, ale uz je celkem dost hnusne...dokvetou me kytky za oknem v teple? (ptam se protoze presun za okno je celkem komplikovany proces - presun 30km)
ale k věci, jsou v 46.dnu 12/12 a přijdou mi už některé na kosu do pár dnů.
To se mi nechce líbit , je fakt že někde píší 7 týdnů což je za 3dny , ale jinde ještě nechat tak 14 dnů....
Minule mi šli jinak (cca 63dnů), jel jsem je pod LED, pokusy to skloubit s LED jsou asi ale jiný.
Co poradit? Sleduj zakalení trichomů. Zralý mi to ještě nepřijde, snad za pár dní..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk