Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Mr.Manson:jistě
Ted mě napadlo co tam dát použitý vlošky?To je přece smrad a prasárna tak by to mohlo odradit ty čistotný a slušný čórky...ale takový asi nejsou
Je to jen nápad a neřikam,že to neni nechutný atd. je to jen další možný řešení...
PEACE
najdôležitejšie je aby nikto nevedel, že maš zasadene. lebo neni problem Ta vysledovat a keby si to mal ozaj kdekolvek, Ti to sklidit, ved ked sa k tomu dostanes Ty, tak preco by sa nemal zolodej.
Tak nasel sem takove misto celkem dost zarostle (hlavne v lete), tak tam letos zkusim neco vysadit. Vypada to skoro jako prales a dokonce tam i proteka potucek, coz je obrovska vyhoda. Jen mam trochu strach ze tam v lete nebude idealni mnozstvi svetla.
ja tenhle rok vsadim na oboru /lesni skolku/, ale neni je normalni lesni skolka, je to takova zvlastni lesni skolka
je to na zpusob lesni skoly....oploceno drevem, je to v hlubokym raholci, v tom prostoru sou vykaceny stromy, ale roste tam jenom krovi a lesaci se vo to vubec nestaraj => neni tam vydet a asi tam ani nikdo neleze - doufam...hehe. jedinej problem, asi bude trosku kyselejsi puda, ale stejne planuju navest njakej vytunenej substrat tak je to jedno.
Nosit půdu do lesa.. Jo! Ale bacha, houbaři vlezou všude, parchanti
Moje první outdoor pokusy byly taky "lesního", přesneji horského typu, cca 1000mnm - vychytaná stěna vodopádu s takovými teráskami, asi půlhoďka adrenalinovějšího lezení => no men, no animals, only short vege-period. Vodtamtud jsme dostali (tehdy ještě bez řešení ph a pod) ten nejkašoidnější venkovní model. Vypadal sice jako zakrslej bonsai, ale byl úplně skvělý.. Jo, mládí..
videl som pekne obrazky zo stromov, ale myslim si ze je to dost nebezpece pretoze to je na strome dost videt. pokial nemas pekne kosaty strom.tak neviem.ale moj nazor je taky
to Colek: Tak lesni skolku sem zkousel minuly rok a po par dnech nebo tydnech mi to nekdo vychytal a to sem tam mel takovy 2 mista, ze sem i sam je nekdy nemohl najit! Ale kdyz rikas ze je to neudrzovany a zarostly chrastim tak to snad bude v pohode!
nevím jestli se to takhle dá říct, lae nejlepší místo na pěstění je fakt vlastní zahrada. Já si vysážu popkornovou kukuřici tak 5 řad po obvodu a dovnitř řádky travky. Popkorn sklidím a za dlouhýh zimních večerů hulím ...
Sohlasim, ze nejlepsi je vlastni zahrada. Dobre to schovat a chodit se kochat kazdej den. Bohuzel letos nemuzu, tak pujdu do stromu, dzungli a vodrostlejch skolek(3m stromy)