Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tady sou no name paldy leju na to ted 4dny final solution a začíná se objevovat plíseň, každý den se někde ukáže, jestli počkám týden, tak mi to zplesnivý, co myslíte, kdy to setnout
Koukněte na tu špičku tý palice....normálně bych to jeste pár týdnu nechal ale přijde mi že to začalo kvést..... jako když máte samce a delaj se vam kuličky a znich po rozevření lítá pil.....tady to jeste nevypada tak hrozne ale pridam další foto z vyššího patra katky....
fiče - gratuluju máš asi hermáče, na poslední chvíli zažila bud nějaký stres ostřejší že ji to donutilo koulit nebo prostě blbý semínka...jinak tohle je dost brzo na seknutí. odhaduju 2 týdny.
edit to pete - 7-14 sem přehnal, nech to ten tejden tak
zdravím.....chci se jen zeptat k tomu zpusobu "valdez rules" nikdy jsem to nezkoušel takle sklízet a nezmám efekt který to udělá ale alespon s jednou kytkou bych to rád zkusil ale šlo by například namočit jen část kytky nebo jen nekolik výhonků?mám kytky výšky přes tři metry určitě nepujdou a jedinná která by šla je AFGHANi (SENSI SEEDS).KTEROU JSEM JEDINOU ZAŠTÍPNUL MÁ STONEK O PRŮMĚRU TÉMĚŘ PATNÁCT CENTIMETRŮ A VYTVOŘILA KOULI VĚTVÝ JAK ŠKOÉDA STODVACET.šlo by tedy namočit do toho roztoku od valdeze třeba jen několik větví,stonek budu muset řezat pilou je absolutně dřevnatej a obávám se že už potom co ho uříznu nenatáhne nic...
Zdravim growery, mam takovy prvni pokusny grow za dobre situovanym oknem (jihovychod) a celkem me prekvapilo, jak kytky jedou. Seminka jsou nejaky noname. Ted ale resim, kdy sklizet a tudiz kdy prestat hnojit. Jako hnojivo pouzivam kristalon plod&kvet. Prvni kvety se zacaly objevovat nekdy v pulce srpna. Myslite, ze bych to jeste jednou to moh pohnojit, nebo radsi prestat (nemuze to nejak zasadne ovlivnit vynos ?, zase nechci hulit kristalon Foto kytky http://bayimg.com/gAehHAACa
respectflowers - je to divný no......začalo to až ted jinak to byla původně normální samice........ myslíš že to mám teda nechat? asi už tim stejne nic nezkazim, max to pak budu hulit s trochou kulí no