Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem pred nedavnem sklidil. Mel sem na stromech celkem 5 dvoulitrovych PET lahvi. Z toho jedna uschla, jedna se zlamala a jedno byl samec. Este sem mel jednu klasicky v zemi ale ta uschla, jetos byly fakt vedra. Zasadil sem dost pozde a zima taky prisla brzo, tazke nemeli tolik casu poradne vyrust.
tady opar fotecek: http://www.volny.cz/xfer/trava/
Par poznatku: Kytky na stromech prekvapive dobre prezily bourky a sucho, moc sem je nazelejval. Do tech lahvi sem udal diry z boku, ne do dna. Tak bylo zaruceno, ze tam urcity mnozstvi vody zustane, ze vsechno nevytece. Na pristi rok pocitam, ze bych dal nakej plastovej kybl, 2l lahev je precejen malo (ikdyz ke dnu se s korenem nedostala, asi by chtela mrska misto do stran).
Leckdo se nad tim pousmeje, ale ja to bral jen tak z prdele, nepocital sem, ze vych neco vubes sklidil. Mno na par speku to bude
Jak zavlazujes? Ja dam do hliny petku ve ktery je voda a kdyz kytka potrebuje vodu usti okolo lahve se zacne odparovat a hlina si bere vody kilik chce. fakt to funguje a pestuju si to takhle asi tri roky
jak zavlazujes? Ja to delam tak ze do hliny zabodnu petku, a kdyz je hlina sucha tak si saba bere z lahve vodu. fakt to funguje kdyz sem na delsi dobu pryc.
ted zrovna asi neni outdoor moc aktualni,ale já ještě k vejšce těch stromů...na jak vysokejch ste je měli?s tim kejvánim sem myslel stromy velký(prostě normální smrky)=+-35-40m,který sou poblíž mýho bydliště...20m mi přijde asi taková dolní mez,nebo ne?chtěl bych to nejak vyzjistit abych se moh pustit do přípravy na příští rok...a ještě-dělá to někdo tak,že si spodníma větvema prohodí lano(horolezecký,pracovní) a dostane se tam po něm-třeba pomocí dvou žimárů(takový to železo,který po laně stoupá jenom nahoru,a směrem dolu sou zarážky) nahoru?mě se to zatim zdá jako jediná možnost,protože sem žádnej velkej strom s větvema nizko (4-5m)nenašel,ale pak se s tim člověk dostane na většinu stromů
taky mám na 20 m smrku,větve jsou 2 m nad zemí takže pohoda.Doporučuju víc hledat,než nějaký lana nebo kladky kvůli provaru.Někdy stačí i poskrábaná kůra nebo prořezané větve a může to jít do pryč.Uvažuj že nejsi jediný kdo ví o pěstování na stromech.
Skus třeba najít takový ty 10 m smrky jak jsou u sebe na husto nasázený,tam pěstování je taky v poho.Sice může hrozit že to nějaký Otíci půjdou prořezat ale o tom pochybuju.Už aby bylo zas jaro.No nic tak se mějte jak chcete
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
no já sem nemyslel nechat tam to lano pořád,ale jenom při návštěvě ho prohodit větveme a trochu si zašplhat...nikdo jinej by se tam pak určitě nedostal...ale kouknu se ještě po nějakejch schudnějších,no ale protože na stromy lezu jen tak z prdele vod mejch mladejch let(ne že by jednadvacet bylo hodně),tak se na to docela těšim,ale to že sem nenašel žádnej dobrej neni (tak moc) mou leností,ale holt tim,že prostě 100 letý smrkový monokultury všude kam se podívám,takže větve buď sakra vysoko,nízko sou jenom na kraji lesa,no ale tam je to zase vidět,ještě se dá lízt po borovicích,protože ty maj větve od země,ale takový ty suchý,takže se musí lízt těsně u kmenu...a se zátěží nevim,no nevadí,já to nějak vykoumám a nebudu tu jenom skuhrat
4 all:
Viem, ze sezona je daleko, ale rad by som aby ste mi poradili, AKY model pre pestvanie na stromoch je najvyhodnejsi. Zrejme bude musiet skor kvitnut a mat maly vzrast. Dik
Pokud vím,tak zatím není vyšlechtěný žádný speciální stromový model,a tak se musí jedině skoušet a skoušet.Něco na tom možná bude,že je vhodnější nějaká indica než sativa,kvůli vzrůstu ale myslím,že je to jedno,není co zkazit.Nejlepší je zkoušet popř.chybovat a poučit se.Nikdy nebylo aby nějak nebylo ne?:+)
jinak jestli chcete vydět nějaké foto,tak se koukněte o nějaké stránky zpět,nebo do mé galerie(Až pofakčí),či koblihostroma a dalších.
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.