Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tuhle jsem si zahulil a připadal jsem si jako autista... při dialogu s někým jsem čuměl mimo a v hlavě mi lítala jen samá čísla, která používám jako hesla a nebo nějak jinak se mnou souvisejí...
to je jak kdy, někdy se nehorázně zhulim a směju se všemu, ale to dost záleží na modelu, někdy je to třeba brutální model ale já jenom sedim a v hlavě mi jede milión myšlenek a nevšímám si okolí
Had you ever wonder, that your mommy had a blowjob right before she kissed you goodnight?
Ja to mam podle toho jak moc si zahulima co to bylo za travku... nekdy se smeju 5min v kuse az me boli bricho a nekdy si zahulim a a cumim do blba a nic me nebavi ... ostatne nejlepsi je hulit v parte ... kdy mate kolem sebe hodne zhulenejch kamaradu a amte se komu smat.. best... Lets smoke !!
ja si namaximum uziju hulo jen kdyz si ho dam v klidu sam, treba v prirode na louce a k tomu si pustim nejakou psycho hudbu napr Doors a pak se musim rozhoudnout jakej stav chci mit, bud budu premyslet a hrat si se svym podvedomim a fantazii, nebo budu chodit ruzne po cestach a zasnout nad krasou okolni krajiny. S kamarady uz me to moc nebavi, vetsinou jsem zasekanej a nic nerikam, nebo se dokazu bavit jenom o uplnejch srackach protoze mi mozek nepremejsli. Nalada se meni podle modelu a podle aktualniho stavu psychiky.
Ja keď som spečený tak neviem ustáť ani jeden trik na sk8. Proste úplne chabé kontrolovanie svojej rovnováhy. Ako to je u vás?
Inač keď som sfajčený tak niekedy sedím čuším a rozmýšlam a inokedy behám smejem sa rozprávam sa s každým. Asi to závisi od toho čo húlite, odroda a tak. Niekde som čítal že po SATIVE ste aktívny a po INDIKE vás od*ebe
no tak to já když se vypálim a pak mam dělat něco užitečnýho, tak je to paráda. čas plyne krutě pomalu a já všechno stáham tak za 2/3 času než bych to dělal normálně... dřív sem se bál chodit domů zhulenej, že bych mlel sračky nebo tak, ale postupně sem si nějak zvyknul. teď už přijdu domů klidně hned po brku a nikdo nic nepozná. jde o to chovat se jako normálně, přirozeně. a ne se pořád stresovat a bát se že to na mě někdo pozná. když pozná, tak co. svět se nezboří a já aspoň nebudu muset dál nic tajit před konzervativníma hovadama
smolky222: na sk8tu nejezdim, ale občas si zakopu s hakysem. a když sem spálenej, tak to vůbec nejde!!! i ty nejjednodušší věci sou najednou nemožný ale zase když si sednu k PC a dam si nějakou střílečku, tak je to boží :-) všechny kosim a jde to úplně snadno a lehce. vyskočit, střelit, popoběhnout, vystřelit :-) reflexy se mi o dost zlepší, třeba trefim někoho ve vzduchu za letu nebo když sám někam skáču a tak, prostě věci který bych si jinak nedal
vnimavy,premyslavy,tichy ze zacatku casto depresivny,uzkostny,zmeteny ke konci uvolneny. filosofujem v hlave. v poslednej dobe je joint ako vylet vydim hlavne negativne veci, ked sa vratim som zas v normale a snazim sa vyuzit to co som vydel aby som bol lepsi clovek. ten strach je hlavne z toho ze vydim ako si vytvaram zivot/osud a nezda se my vsechno co delam a podporuju v poradku (napriklad se pozru na sve adidas boty a rozmyslam nad tym jak nekde v cine lidi roby jako otroci a nase spolecnost na nich zaraba, nebo ze sem zly na svou mamu a pod.)
ja sem v pohode...nejsem nejak uzavreny..no kdyz nejsu zrovna STONED ze ..jinak nadrzeny mno urcite kdyz je tam nekde hooodne pekna holka a pritahuje me svim vzhledem tak to vobcas zkusim... ups
tedka co hulim uz jenom jednou za cas.. asi prumerne 1x do tydne.. vyhradne kdyz je hezky a vse nasvedcuje dobre nalade, tak jsem z toho nejvic high.. chlamacky zase jako kdyz jsem zacinal hulit. nejlepsiv zime si dam asi zasejc voraz