Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
njn chlapy... omlouvám se ale byl sem rád, že sem to napsal...
měl sem nějak problém zaostřit na obrazovku...
tak doufám, že vás to moc nepoznamenalo... jeden příspěvek v opilosti!
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
a jsem uchylnej na tři tečky...
Naposledy upravil Vietcong-player 04-12-2008 v 10:38 AM
O kruté zimě
A:Myslíš že bude zima letos studená
B: Jasně, při cenách elektriky neboudeš už v lednu mít na zaplacení za teplo
O sázení
Hele, nevsadim dokud nevyhraju, woe
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak dnesni obed s kolegama. Jedna z holek chodi se Svedem, tak jsme vyzvidali.
Ja:"Hele a bavite se anglicky nebo se ucite cestinu a svedstinu?"
Ona:"No zkouseli jsme to, ale jsme na to lini, takze hlavne anglicky"
Ja:"Ale neco snad prece umi cesky, ne?"
Ona:"Jo. Ahoj, pivo, gambrinus a dotykej se me, Stando"
moje sračka s bratrankem byla,takova mno necekali jsme to:-D lezely sme v jedny takovy chajde na zemi a posilame si jointa a mozna vas to pobavi:-D me to pobavilo..
A(ja):posli to sem.
B(bratranek):netipej to o ten displey (mobil).
A:budu
B:netipej to ty curaku,ser nato vole, ty curaku vole..(chvili hadka a tahani o jointa)
A a po chvili)no motor je tady....(zásek)
A:áá to je moje bunda:-D...(oba výtlem)
Štvou mě 3/4 dnešních huličů . páč sou všichni fixovaný jen a jen na skunky , a neváhají si říci 250 za dvě malinký paličky... Berou to jen jak zajebaný zkuřovadlo, a nedokážou to prožít pořádně duševně... A urážej starou dobrou českou ganju , která věřte nebo ne dokáže taky slušně rozbít.............
-> A proto sem rád za grower, je tu dosti lidí co mají názor podobný. Děkuji =)
,,No on si dá antidepko a pak vypije dva čistý grogy bez vody, prostě jenom rum..to je divný!!" ,,proč?" ,,no že to ustojí!" ,,proč by neměl?" "protože je to muj otec!"
(po tejdnu nuceného nehulení sem si o papírek na konci, když už bylo brčko smotnutý, zlomila půlku zubu a kámoši výtlem) já: ,,se vám to směje, co? Když máte zuby!!"...xD
(půl hodinovej zásek na tu půlku zubu v ruce)...,,to mam v piči, pučte mi vteřinový, to zkusim nalepit..."
Mě dostavalo když sem trvdil jedný typce že mezi číslem 16 a 17 je ješte jedno číslo ... pak mi to došlo a vysmal sem se sám sobě .... jinak ted v pondelí prijela kamoška všichny na sráč a ona tam na mě nějakej šílenej gangsta pozdrav ... přiběhnu za kamošem a začnu na něj ... jsem moc ja nebo ono ??? Uplně sem nevědel ... pro vás to moc funny není ... ale ja sem se tomu docela i zasmal
,,Víš co by bylo hezký?.."
,,Co?,..co by bylo hezký?"
,,No, kdyby se lidi počurávali radostí jako psi.."
,,Jo a u stromečku by byli všichni pochcaný.."
Nefim, ale byla to strašná teorie a my se u toho váleli ...
,,Hulíš?"
,,Teď ne!"
,,Tráva je moc a málo!"
,, Zavřeno - ganja došla."