Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bransfer : A kurva, ted sem ti za to dal k+, ale chtěl sem k-, protože už mě s tím pěkně ser.. , jak to sem furt píšeš!
A když se kouknu výše na Svahadjiho a tvuj příspěvek, tak ještě víc!!
sorry jahmaican, ked sa furt pytam a nikdo mi nechce poradit, citam uz 6 hodin vsetko mozne o oute ale taketo info som nenasiel, please donn t be angry
Tak tady mensi seznam co to asi bude, budou to vse rizky, pak mam jeste domluveny seed ale to nevim jeste druhy. Dale pak semenka F2 Skunk#1 a muj noname fialka.
Chronic
Power Plant
Passion 1
Skunk 1
Swiss Crypto
Great White Shark
Belladona
Shaman
Mendocino Madness
Bellacio
Matanuska Tundra
Super Silver Haze
Stonehead
Nebula
No toz se taky pochlubim 07 modelama: Zaciname F2 WW, F2 aurora indica, swiss sativa mix, F2 cream sodica plus vlastni nevyzkouseny krizenec DPx hashplant.
K tomu snad pribudu rizecky shaman, apollo11 a sage. No a treba jeste nejaky prekvapeni.
Hej nazdarek lidicky tak co kdo z vas jiz zacal s pestovani? Pojdme resit zakladni otazky jakymi jsou napr. je pro pestitele pocasi posunuto opravdu o 2 mesice napred??? Osobne sem jiz zacal pestovat v kvetinacich tak me zajima zdalipak sem sam.... tak zatim
Zdravím
Já jsem taky vysadil kytičky do květináčků. Myslím, že začátkem dobna je vysadím ven. Sice ještě v noci bude možná slabě mrznout, ale když to přikryješ nějakou petkou, tak to je v pohodě.
Předsadba?Kdykoliv.Osobně mám jednu Top44 dva měsíce starou,4x mazar taky dva měsíce a nějake no namy a to vše pod TLD a COOL White.A všecko to šoupnu na out..
Ja uz mam taky neco zasazene, pouzil jsem mou klasiku... vezmu PET lahev, tak v pulce rozriznu, do spodni pulky dam vodu, tu horni obratim a k hrdlu dam neco, aby tim nepropadavala hlina, pak tam nasypu hkinu a primo do hliny dam seminka...ta hlina si taha vodu sama, takze staci jen sem tam dolit vodu... a neni potreba zadne predklicovani a do jeden lahve muzu dat i 10 seminek a uspesnost kliceni zalezi ciste na kvalite seminek a ne na podminkach pro kliceni, ty jsou perfektni...Lahev staci dat na okno a je to... Az jsou rostlinky vetsi, presadim do kelimku a je to... osobne si taky myslim, ze davat to ven je blbost, rano byva i -2C... Ale predpestovat si to a ven davat uz vetsi kytky, proc ne... :-) btw. vsimli jste si, jak treba na Sensi Seeds zdrazili seminka...?! Celkem rapidne...Kuprikladu Shiva Shanti II z 12E na 20E atd...Je toho vic, ale nevim, jak je to u ostatnich seedbank....mejte se!