Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ak su rastlinky mlade , nemusich ich zalievat kazdy den , lebo naspotrebuju vsatku vodu.
Dolezitejsie je aby mali co najvyssiu vlhkost. Ta sa da docielit castym zalievanim (plati pre starsie rastliny), alebo zvlhcovackou.
Tu je navod na zvlhcovacku zadarmo : http://grower.cz/forum/showthread.p...3397#post593397
Ale oni rastu dalej aj ked su viac menej zlte...A za tu zvlhcovacku zadara DAKUJEM b1ghed hned sa do toho dam...a to PH mozem upravit aj s vapnom? Ale je zaujimave za ta vecia je krasne zelena a aj pekne hustne
Mam asi něco podobnýho - někerý listy taky děravý jak cedník, ale podle toho so sem našel na netu tak třásněnky - nevim nevim - ty dospělý jedince co by se měli přeměnit na lítající mušky sem zatim nezaregistroval. Místo toho mi po listech lezou takový mrňavý hnědý jakoby červíci. Akorát nevim, co je to za zmetky - je možný, že by to mohlo bejt vývojový stádium (larva) těch třásněnek?
mnooo jak už jsem tady psal mám stejný problém, který se mi bouhužel nepodařilo vyřešit. Mám to na kýblové santa marii, která je nyní ve 35.dnu květu a nejenže opadly všechny velké listy, ale už to pomalu chytají i drobné lístky na vrchních paldách a vypadá to asi takto...
Původní příspěvek od east mnooo jak už jsem tady psal mám stejný problém, který se mi bouhužel nepodařilo vyřešit. Mám to na kýblové santa marii, která je nyní ve 35.dnu květu a nejenže opadly všechny velké listy, ale už to pomalu chytají i drobné lístky na vrchních paldách a vypadá to asi takto...
hele přeně taky mám santoša a jak jsem zjistil je náročný celkem na stálý přísun živin.Sežen holibince rozmíchej je s vodou a nalej to tam a vče bude ok jenže zase máš 35 den kwětu opatrně aby jsi pak necítil holuby v hubě PEACE
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Uz mam tu zvlhcovacku tak 3dni ...aj menej zalievam a nepostrekujem za svetla a stale je to take do zlta tak neviem,a v deglikoch su drenazne dierky.A chcem sa opitat ze ci uz mozem hnojit s Kristalonom START uz aj teraz tie malicke ja som ich vcera pohnojil....ale inac rastu v pohode len maju taku inu farbu.
Jako listy ani tak divnou barvu nemaj - jen sou místama ukousaný konečky, jiný sou prožraný v prostřed jako cedník - zatim jich tam je ještě dost, takže to moc neřešim - snad mi ty kytí nesežerou uplně než uzrajou. Listy co sem vyhazoval, tak byly většinou ještě docela v poho zelený, tak nevim snad to kytkám nevadí - stejně by se měli otrhávat - tak to rvu průběžně ty prokousaný. Navíc jak teďka nejsou moc vysoký teploty (prší - slunce žádný), tak se mi zdá, že toho zas tolik zničenýho neni - asi těm potvorám tolik nechutná...
Zdravim veschny a zadam o pomoc. Pred par dny mi kytky zacali delat neplechu. Na listech se objevujou suchy mista zpocatku to bylo na krajich listu ale ted uz je to vsude. teplota za svetla kolem 23, tma 15-17. vlhkost kolem 50%. nehnojeno , substrat 2/3pro pokojove rostliny 1/3perlit.
hmmm to je mozne alebo nepolievas to nejako moc?ganja zas nema rada nejako moc vody mozno pereto to plesnivie
ked ta zem vyschne a prezije ti to skus pridat potom do vody neco proti plesniam myslim ze aj peroxid ma ucinok proti plesni