Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

ak su rastlinky mlade , nemusich ich zalievat kazdy den , lebo naspotrebuju vsatku vodu.
Dolezitejsie je aby mali co najvyssiu vlhkost. Ta sa da docielit castym zalievanim (plati pre starsie rastliny), alebo zvlhcovackou.
Tu je navod na zvlhcovacku zadarmo :
http://grower.cz/forum/showthread.p...3397#post593397

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 02-09-2007 v 00:54 AM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandy
Stálý Člen

Karma uživatele Bandy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Bandy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Ale oni rastu dalej aj ked su viac menej zlte...A za tu zvlhcovacku zadara DAKUJEM b1ghed hned sa do toho dam...a to PH mozem upravit aj s vapnom? Ale je zaujimave za ta vecia je krasne zelena a aj pekne hustne

Old Post 02-09-2007 v 08:52 AM
Bandy je offline   Profil uživatele Bandy   Find more posts by Bandy   Foto galerie člena Bandy   Click here to Send Bandy a Private Message   Add Bandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MALDR33
Nový Člen

Karma uživatele MALDR33 - 0% Pěstitelská

Neni to to samý? Příspěvek č. 275

Mam asi něco podobnýho - někerý listy taky děravý jak cedník, ale podle toho so sem našel na netu tak třásněnky - nevim nevim - ty dospělý jedince co by se měli přeměnit na lítající mušky sem zatim nezaregistroval. Místo toho mi po listech lezou takový mrňavý hnědý jakoby červíci. Akorát nevim, co je to za zmetky - je možný, že by to mohlo bejt vývojový stádium (larva) těch třásněnek?

Fotky:
http://img135.imagevenue.com/loc503/th_86019_Detail_Maly_Mrchy_122_503lo.JPG
http://img160.imagevenue.com/loc824/th_86024_Detail_Velky_Mrchy_122_824lo.JPG
http://img171.imagevenue.com/loc808/th_86030_Mala_Mrcha_122_808lo.JPG http://img172.imagevenue.com/loc428/th_86040_Velka_Mrcha_01_122_428lo.JPG
http://img141.imagevenue.com/loc241/th_86031_Prozranej_List_01_122_241lo.JPG

Předem díky za odpovědi a rady.

Naposledy upravil Hlava 20-09-2010 v 23:32 PM

Old Post 03-09-2007 v 13:21 PM
MALDR33 je offline   Profil uživatele MALDR33   Find more posts by MALDR33   Foto galerie člena MALDR33   Click here to Send MALDR33 a Private Message   Add MALDR33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Ahojky,tohle třásenky určitě nejsou....ty housenky jednoduše vyhazuj,neni to žadná tragedie

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 03-09-2007 v 13:29 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 277

Jak píše Hanulka, není to žádná tragédie, pokud na to kytky netrpí, tak bych to přehlížel a ono se to nějak vypaří ne

Old Post 03-09-2007 v 13:35 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
east
Vato Loco

Karma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% PěstitelskáKarma uživatele east - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

mnooo jak už jsem tady psal mám stejný problém, který se mi bouhužel nepodařilo vyřešit. Mám to na kýblové santa marii, která je nyní ve 35.dnu květu a nejenže opadly všechny velké listy, ale už to pomalu chytají i drobné lístky na vrchních paldách a vypadá to asi takto...

Zdejší vzduch, toť léčivá kysivelka!

Old Post 03-09-2007 v 22:08 PM
east je offline   Profil uživatele east   Find more posts by east   Foto galerie člena east   Click here to Send east a Private Message   Add east to your buddy list     Navštiv homepage uživatele east! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

citace:
Původní příspěvek od east
mnooo jak už jsem tady psal mám stejný problém, který se mi bouhužel nepodařilo vyřešit. Mám to na kýblové santa marii, která je nyní ve 35.dnu květu a nejenže opadly všechny velké listy, ale už to pomalu chytají i drobné lístky na vrchních paldách a vypadá to asi takto...

hele přeně taky mám santoša a jak jsem zjistil je náročný celkem na stálý přísun živin.Sežen holibince rozmíchej je s vodou a nalej to tam a vče bude ok jenže zase máš 35 den kwětu opatrně aby jsi pak necítil holuby v hubě PEACE

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 04-09-2007 v 06:34 AM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandy
Stálý Člen

Karma uživatele Bandy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Bandy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

Uz mam tu zvlhcovacku tak 3dni ...aj menej zalievam a nepostrekujem za svetla a stale je to take do zlta tak neviem,a v deglikoch su drenazne dierky.A chcem sa opitat ze ci uz mozem hnojit s Kristalonom START uz aj teraz tie malicke ja som ich vcera pohnojil....ale inac rastu v pohode len maju taku inu farbu.

Naposledy upravil Bandy 09-09-2007 v 14:09 PM

Old Post 04-09-2007 v 16:20 PM
Bandy je offline   Profil uživatele Bandy   Find more posts by Bandy   Foto galerie člena Bandy   Click here to Send Bandy a Private Message   Add Bandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MALDR33
Nový Člen

Karma uživatele MALDR33 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

Jako listy ani tak divnou barvu nemaj - jen sou místama ukousaný konečky, jiný sou prožraný v prostřed jako cedník - zatim jich tam je ještě dost, takže to moc neřešim - snad mi ty kytí nesežerou uplně než uzrajou. Listy co sem vyhazoval, tak byly většinou ještě docela v poho zelený, tak nevim snad to kytkám nevadí - stejně by se měli otrhávat - tak to rvu průběžně ty prokousaný. Navíc jak teďka nejsou moc vysoký teploty (prší - slunce žádný), tak se mi zdá, že toho zas tolik zničenýho neni - asi těm potvorám tolik nechutná...

Old Post 06-09-2007 v 16:40 PM
MALDR33 je offline   Profil uživatele MALDR33   Find more posts by MALDR33   Foto galerie člena MALDR33   Click here to Send MALDR33 a Private Message   Add MALDR33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Pomozte nekdo rychle! Příspěvek č. 282

Zdravim veschny a zadam o pomoc. Pred par dny mi kytky zacali delat neplechu. Na listech se objevujou suchy mista zpocatku to bylo na krajich listu ale ted uz je to vsude. teplota za svetla kolem 23, tma 15-17. vlhkost kolem 50%. nehnojeno , substrat 2/3pro pokojove rostliny 1/3perlit.

Old Post 07-09-2007 v 19:39 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

to je snad jasne ze jej nieco chyba....
pozri FAQ tam mas hnojenie podla fotiek...
ja neviem ozno draslik alebo vapnik
pohnoj to a uvidis

Old Post 07-09-2007 v 19:59 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Karma uživatele God_mars - 85% PěstitelskáKarma uživatele God_mars - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

To je jasny ze je neco spatne ale co, ja spis myslim ze by to mohla bejt plisen, protoze na hline pisou ze je to predhnojeno na sest tejdnu.

Old Post 07-09-2007 v 20:05 PM
God_mars je offline   Profil uživatele God_mars   Find more posts by God_mars   Foto galerie člena God_mars   Click here to Send God_mars a Private Message   Add God_mars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tripmag
Stálý Člen

Karma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% PěstitelskáKarma uživatele tripmag - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

hmmm to je mozne alebo nepolievas to nejako moc?ganja zas nema rada nejako moc vody mozno pereto to plesnivie
ked ta zem vyschne a prezije ti to skus pridat potom do vody neco proti plesniam myslim ze aj peroxid ma ucinok proti plesni

Old Post 07-09-2007 v 20:21 PM
tripmag je offline   Profil uživatele tripmag   Find more posts by tripmag   Foto galerie člena tripmag   Click here to Send tripmag a Private Message   Add tripmag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 286

mno, mozna to bude malo manganu a boru, ale nejspis to bude PLISEN

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 07-09-2007 v 21:31 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

aji jak vidím máš takove tmavší fialovější stonky listu(nevim jak se to menuje)určitě to zkus pohnojit

1. outdoor 2007

2. Outdoor 2008 skunk no.1

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 07-09-2007 v 21:39 PM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
God_mars
Stálý Člen

Příspěvek č. 288

tripmag : ja si to taki myslel ze je to prelitim ale pak co jsem videl fotky na groweru tak mi to tak neprijde.

Coooper : Ja bych pohlojil jenze prave jestli je to prelitim tak bych to jeste zhorsil.

Zkusim koupit krupikol a postrikat a nechat vyschnout

Old Post 07-09-2007 v 22:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás