Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
joj... kezby som mal okno otocene niekde pekne na juznu stranu, alebo aspon keby mi neclonil strom...
hned by som isiel windoor aj ja... velmi inspirujuce...
Čaute všichni! Ja jsem před měsícem dal kytky z okna na
balkon.jeto HH z řízku me matky která po přesazeni dostala šok.
takže doufám že se vzpamatuje! Jinak v tom samozavlažovacím
truhlíku jsou caa.1-1,5měsice,klony jsou zakořeněny v kokosových
tabletách. Zatím se mějte fajn a vaše kyti taky!!!
pekne to mash.. ale ved ja si to este pozriem podrobnejsie ... uz sa tesim. skoda ze erdbeer este neukazal pohlovie... ja uz mam z dvoch, alebo troch afghancov samice jupiiii
cav spsemi ... och tak ty sa mas ... ja neviem cim to je ale vonku mi rastu same samce do riti ... a vsetky semiacka co si mi dal tak z nich boli len samce ... zacinam mat strach aby som cez zimu nehladoval ... tak dojdi dakedy sa kuknut ...
markoman ... cav vytam ta na groweri ... musis napisat ze koho sa to pytas ... a ak mna, tak mi musis napisat cislo toho prispevku aby som sa mohol na to pozriet , lebo neviem presne ze co mas na mysli ...
zdravimmte kvasimodo cislo prispevku to je 292 ale ptall sem se nato ze sem nepochopil jaks to napsal ze zastrihls velky listy aji maly a presadils to dik za odpoved markoman
Cau okenari,
zajimalo by me jesi nekdo z vas uz resil problem smradu(vune)z kiticek...ja mam docela smradlavej modilek a zacina mi to trohu vadit...nejake zkusenosti,diky....
xpapousek: Já myslím, že se toho asi nezbavíš. Můžeš to jen trochu zmírnit tím, že bude mít pořád otevřený okno a kytku čas od času mýt.
Já si ještě taky budu předpěstovávat na out za oknem, protože jak bylo to špatný počasí, tak mi dost kytek chcíplo a chytlo plíseň. Já jen doufám, že to ještě trochu vyroste. Budete taky ještě někdo sázet?
papek: Tak ro me mrzi,ze se ti to po...
Ja sazel druhou varku out asi pred tejdnem,ale byly to uz predpestovane kytky cca 30 cm.Myslim ze pokud davas teprve ted naklicit a je to nejakej model,co zacne kvest treba az v pulce zari tak mas 2 mesice na rust a to muzou byt pekne bonsaje...chtelo by to vychytat ten rust-->velke kvetniky,vysoka vlhkost(pereniste),dobre hnojivo...myslim ze by slo dat jeste treba 1seminko-->40g na podzim...
nekde sem tu cetl,ze vliv na zacatek kvetu ma i doba sazeni tzn. pokud zasadis ted tak ti zacnou kvest trochu pozdeji...
vse podle me muzes zachranit kvantitou,mas li tedy dost seminek
hodne zdaru...
a k tomu smradu...myti me nenapadlo...zkusim ji trochu osprchnout vlaznou vodou,co to udela....
cafte... ja mám za oknom jednu rastlinku... už cca 2mesiace od 1.mája alebo 1.apríla... ani neviem v celku pekne rastie... niekedy dám foto,
ináč nie je lepšie to dať neskôr na balkon?? čítal som niečo z UV, že okno mi ho na kytku nepustí...
papek: asi sa chystám ešte niečo zasadiť na okno... ešte jedna by nebola zlá... len neviem, či to dobre dozreje
asi si chcel napísať balkon... mám to na okne kde mám pri tom PC ventilátor, fúka mi na ňu celý čas poobede, ked ju prenášam na západnú stranu... balkon mám tiež na západnu stranu...
mdfk: jestli budes ted davat este nakou novou kytku za okno, tak si rozhodne sezen modylek kerej dozrava az nekdy v listopadu, doporucil bych ti napr. Santa Mariu
xpapousek: myti kytek ti od zapachu moc nepomuze, spis tak maximalne chytnes plisen.. me se trochu snizil zapach v mistnosti, kdyz sem zacal kytky ofukovat velkym 30cm vetrakem smerem ven z okna
Chtel bych se zeptat, jak resite zapejkani korenu na stranach kvetinacu. Kazdej rok se mi totiz u windooru stava, ze mi slunce prehriva hlinu na bocich kvetinace a koreny sou uplne speceny do tmave hneda.. Napadlo me natrit kvetniky z cerveny na bilou, ale nejsem si 100% jistej jestli by to problem vyresilo, nebo udelat nakej tepelnej stit??
to Pelech: Já jsem kytky dřív pravidelně myl a žádnou plíseň jsem na ně nedostal. Musíš to dělat jen , když je venku moc pěkně a když je omyješ, tak pak je dobrý je dát ven, aby oschly co nejdřív.
Jinak si myslím, že ty kořeny, které se tísní na bocích a nemůžou už růst dál, tak jsou známkou toho, že by kytka potřebovala přesadit.
Původní příspěvek od Papek to Pelech: Já jsem kytky dřív pravidelně myl a žádnou plíseň jsem na ně nedostal. Musíš to dělat jen , když je venku moc pěkně a když je omyješ, tak pak je dobrý je dát ven, aby oschly co nejdřív.
Jinak si myslím, že ty kořeny, které se tísní na bocích a nemůžou už růst dál, tak jsou známkou toho, že by kytka potřebovala přesadit.
To mi chces rict, ze kdyz omejes kytku tak ti prestane smrdet?? To by si z ni musel smejvat pryskyrici a to asi nikdo dobrovolne delat nebude pokud je to vubec mozny pze neni ve vode smaciva.. Imo to je jako kdyby si rikal, ze mokry ho*no nesmrdi.. Navic pokud tu mokrou kytku davas pak na prudky slunce, tak se ti muzou delat pekny spaleniny na listech, pze kapky fungujou jak lupa, proto taky neni dobry postrikovat kytky uprostred slunnyho dne.
A to ze by kytka potrebovala presadit, je sice vec hezka, ale imo pouzivat na oknovy modely vetsi nez 35l kvetniky je pro me zbytecny, pze uz takhle se mi vejdou do okna jen 2 a zbytek de pod okno, kde nema tolik svetla.. Nicmene velikost kvetniku nevyresi problem spalenejch korinku, pze kytka proroste korenama v klidu i barel a stejne budou nekery na okrajich Naky dalsi napady??
pelech: to prehrievanie som si všimol a tušil som, že to kytke nebude robiť dobre, začnem tam dávať nejaké drievko alebo niečo, čo by zabránilo svieteniu slnka priamo na kvetináč...
a to s tou genetikou... fúúúú... keby mal niekto nejaké semiačko alebo odrezok, tak by som mal záujem