Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl jsem se zeptat a poprosit o radu co se týká škůdu v kořenech....
Minuly rok mi uhynuly 4 rezy AK47.bhouzel jsem udelal tu chybu ze jsem nevytahl kytky z kvetinace a nekoukl na koreny....
Chci se proto zeptat jaci parazite kořenu existuji a jak tomuto problemu předchazet?
Tak předejít tomu můžeš už jen tím že si koupíš kvalitní ověřenou zeminu, v těch substrátech ze zahradnictvý je spousta škůdců (u takovýhlech substrátů doporučuji zeminu upéct v troubě)
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
aha,no letos substrat nepouzivam...namichal jsem hlinu z kompostu tak uvidime.upect v troube?to slysim prvne.ale asi je to fakt ze to paraziti vyhubi...
zdravim mam problem minuly tyzden som presadil kytky do prirody a dnes pri zalievke som zbadal dierky v listoch a take biele bolo pri kazdom poschodi ako sa rozdvojuje stonka a na jednej som videl pokruteny list a pod nim bolo na dotyk mokre a v tom mokrom bol nejaky cervik neviem ci to mam riesit postrekom nejakym alebo co
Mám podobné ale menší žluté tečky jak tictac na spodcích listů a ještě mi tam prolízají taky mrňaví ale spíš válcovití naoranžovělí zm*díčci, vadí když postříkám řízky velké jak pěst chemkou?
a co v šiškách? používal jsem biool a sbíral ručně ale znova se rozmnožily, dá se biool použít ještě na šišky před půlkou květenství? zdá se mi že listy mají stále trochu mastný povlak. rád bych zainvestoval i do jiného hmyzabijáka ale pest-off se mi zdá drahý a olejům už moc nevěřim
//jo chemka pomohla už ani nevim jaká, a co kytka která začla zrovna kvést?? stihne se detoxovat od chemky???heelp, než ty řezy vyrostou tak chci něco do plic z AFerů, doufám že se neptám blbě, že všichni mlčí xd
Naposledy upravil VVannaRool 23-06-2012 v 15:55 PM
zdravim -- za posledni tyden se me na listech objevyli hnede fleky a myslim ze kytky napadli trasnenky, ale nemam moc skusenost tak si nejsem jisty. Ze zacatku jsem myslel ze to jsou svilusky tak sem kytky postrikal s Neudorff Neudosan (ucinna latka je draselna sul prirodnich mastnych kyselin) ... nemohou byt ty hnede skvrny nahodou spusobeny timto sprejem???
Kazdopadne bych moc ocenil nakou radu jak na to abych pomohl kytkam se rychle uzdravit.
pestuju poprve a potreboval bych prvni pomoc - za posledni tyden se me na lystech objevyli hnede fleky (viz foto) a myslim ze na kytkach mam trasnenky (ale nemam moc skusenost tak si nejsem jisty).
Vcera sem striknul kytky s Neudosan (ucinna latka je draselna sul prirodnich mastnych kyselin) a prijde me ze ty hnedy skvrny se potom hodne rozsirili.
Mos bych ocenil vase nazory, chtel bych aby se kytky rychle uzdravili )