Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » Skudci paraziti a jiny hmyz na kytkach
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
ABORTED
Stálý Člen

Karma uživatele ABORTED - 92% PěstitelskáKarma uživatele ABORTED - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

Zdravím...

Chtěl jsem se zeptat a poprosit o radu co se týká škůdu v kořenech....
Minuly rok mi uhynuly 4 rezy AK47.bhouzel jsem udelal tu chybu ze jsem nevytahl kytky z kvetinace a nekoukl na koreny....

Chci se proto zeptat jaci parazite kořenu existuji a jak tomuto problemu předchazet?

Necro BeaST BeaTS

Mega Noname by ABORTED-ukradeno

Balkon by ABORTED 1

Balkon by ABORTED 2

Zahrada by ABORTED 1

Zahrada by ABORTED 2

Old Post 07-05-2012 v 18:03 PM
ABORTED je offline   Profil uživatele ABORTED   Find more posts by ABORTED   Foto galerie člena ABORTED   Click here to Send ABORTED a Private Message   Add ABORTED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Tak předejít tomu můžeš už jen tím že si koupíš kvalitní ověřenou zeminu, v těch substrátech ze zahradnictvý je spousta škůdců (u takovýhlech substrátů doporučuji zeminu upéct v troubě)

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 07-05-2012 v 18:49 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ABORTED
Stálý Člen

Karma uživatele ABORTED - 92% PěstitelskáKarma uživatele ABORTED - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

aha,no letos substrat nepouzivam...namichal jsem hlinu z kompostu tak uvidime.upect v troube?to slysim prvne.ale asi je to fakt ze to paraziti vyhubi...

Necro BeaST BeaTS

Mega Noname by ABORTED-ukradeno

Balkon by ABORTED 1

Balkon by ABORTED 2

Zahrada by ABORTED 1

Zahrada by ABORTED 2

Old Post 07-05-2012 v 21:06 PM
ABORTED je offline   Profil uživatele ABORTED   Find more posts by ABORTED   Foto galerie člena ABORTED   Click here to Send ABORTED a Private Message   Add ABORTED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lasko666
Stálý Člen

Karma uživatele lasko666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

zdravim mam problem minuly tyzden som presadil kytky do prirody a dnes pri zalievke som zbadal dierky v listoch a take biele bolo pri kazdom poschodi ako sa rozdvojuje stonka a na jednej som videl pokruteny list a pod nim bolo na dotyk mokre a v tom mokrom bol nejaky cervik neviem ci to mam riesit postrekom nejakym alebo co

Old Post 03-06-2012 v 16:42 PM
lasko666 je offline   Profil uživatele lasko666   Find more posts by lasko666   Foto galerie člena lasko666   Click here to Send lasko666 a Private Message   Add lasko666 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lasko666! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TicTac
Nový Člen

Karma uživatele TicTac - 90% PěstitelskáKarma uživatele TicTac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

A tohle??? díky moc za pomoc!

Old Post 12-06-2012 v 11:25 AM
TicTac je offline   Profil uživatele TicTac   Find more posts by TicTac   Foto galerie člena TicTac   Click here to Send TicTac a Private Message   Add TicTac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flí
Stálý Člen

Karma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 278

MOLICE- Vypozoroval jsem, že uplně suprová vabnička na molice je vlaštovičník.

Old Post 17-06-2012 v 09:23 AM
Flí je offline   Profil uživatele Flí   Find more posts by Flí   Foto galerie člena Flí   Click here to Send Flí a Private Message   Add Flí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VVannaRool
Nový Člen

Karma uživatele VVannaRool - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

Mám podobné ale menší žluté tečky jak tictac na spodcích listů a ještě mi tam prolízají taky mrňaví ale spíš válcovití naoranžovělí zm*díčci, vadí když postříkám řízky velké jak pěst chemkou?
a co v šiškách? používal jsem biool a sbíral ručně ale znova se rozmnožily, dá se biool použít ještě na šišky před půlkou květenství? zdá se mi že listy mají stále trochu mastný povlak. rád bych zainvestoval i do jiného hmyzabijáka ale pest-off se mi zdá drahý a olejům už moc nevěřim
//jo chemka pomohla už ani nevim jaká, a co kytka která začla zrovna kvést?? stihne se detoxovat od chemky???heelp, než ty řezy vyrostou tak chci něco do plic z AFerů, doufám že se neptám blbě, že všichni mlčí xd

Naposledy upravil VVannaRool 23-06-2012 v 15:55 PM

Old Post 23-06-2012 v 12:02 PM
VVannaRool je offline   Profil uživatele VVannaRool   Find more posts by VVannaRool   Foto galerie člena VVannaRool   Click here to Send VVannaRool a Private Message   Add VVannaRool to your buddy list     Navštiv homepage uživatele VVannaRool! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TicTac
Nový Člen

Karma uživatele TicTac - 90% PěstitelskáKarma uživatele TicTac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

problém vyřešen - Mospilan

Old Post 24-06-2012 v 23:07 PM
TicTac je offline   Profil uživatele TicTac   Find more posts by TicTac   Foto galerie člena TicTac   Click here to Send TicTac a Private Message   Add TicTac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rododendron
Nový Člen

Karma uživatele Rododendron - 88% PěstitelskáKarma uživatele Rododendron - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

Zdar,

tušíte někdo?
škůdce nebo pomocník?
díky

Old Post 02-07-2012 v 20:43 PM
Rododendron je offline   Profil uživatele Rododendron   Find more posts by Rododendron   Foto galerie člena Rododendron   Click here to Send Rododendron a Private Message   Add Rododendron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dorbukaj
Nový Člen

Karma uživatele dorbukaj - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

zdravim -- za posledni tyden se me na listech objevyli hnede fleky a myslim ze kytky napadli trasnenky, ale nemam moc skusenost tak si nejsem jisty. Ze zacatku jsem myslel ze to jsou svilusky tak sem kytky postrikal s Neudorff Neudosan (ucinna latka je draselna sul prirodnich mastnych kyselin) ... nemohou byt ty hnede skvrny nahodou spusobeny timto sprejem???

Kazdopadne bych moc ocenil nakou radu jak na to abych pomohl kytkam se rychle uzdravit.

Dikec moc za vase rady )

Old Post 03-07-2012 v 09:58 AM
dorbukaj je offline   Profil uživatele dorbukaj   Find more posts by dorbukaj   Foto galerie člena dorbukaj   Click here to Send dorbukaj a Private Message   Add dorbukaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dorbukaj
Nový Člen

Karma uživatele dorbukaj - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

zdravim

pestuju poprve a potreboval bych prvni pomoc - za posledni tyden se me na lystech objevyli hnede fleky (viz foto) a myslim ze na kytkach mam trasnenky (ale nemam moc skusenost tak si nejsem jisty).

Vcera sem striknul kytky s Neudosan (ucinna latka je draselna sul prirodnich mastnych kyselin) a prijde me ze ty hnedy skvrny se potom hodne rozsirili.

Mos bych ocenil vase nazory, chtel bych aby se kytky rychle uzdravili )

Dikec moc!

Old Post 03-07-2012 v 10:08 AM
dorbukaj je offline   Profil uživatele dorbukaj   Find more posts by dorbukaj   Foto galerie člena dorbukaj   Click here to Send dorbukaj a Private Message   Add dorbukaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WIRKLICH
Stálý Člen

Karma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% PěstitelskáKarma uživatele WIRKLICH - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

citace:
Původní příspěvek od Rododendron
Zdar,

tušíte někdo?
škůdce nebo pomocník?
díky

tohle pomocník nebude hele

Old Post 03-07-2012 v 11:19 AM
WIRKLICH je offline   Profil uživatele WIRKLICH   Find more posts by WIRKLICH   Foto galerie člena WIRKLICH   Click here to Send WIRKLICH a Private Message   Add WIRKLICH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PataR1
Nový Člen

Karma uživatele PataR1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

Prosím o pomoc,mám žluté skvrnky na listech a jelikož začínám,nedokážu přesně určit oč jde ,přisoudil jsem to sviluškám,udělal jsem dobře?? Děkujííí.

Old Post 10-07-2012 v 11:04 AM
PataR1 je offline   Profil uživatele PataR1   Find more posts by PataR1   Foto galerie člena PataR1   Click here to Send PataR1 a Private Message   Add PataR1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spunkmajer
Stálý Člen

Karma uživatele spunkmajer - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

In / Out ? Foto?

Old Post 10-07-2012 v 17:42 PM
spunkmajer je offline   Profil uživatele spunkmajer   Find more posts by spunkmajer   Foto galerie člena spunkmajer   Click here to Send spunkmajer a Private Message   Add spunkmajer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Re: Zvláštní parazit.. Příspěvek č. 287

Hlava bude mit urcite pravdu ale ta fotka na pc klavese napadne pripomina stenici jak prase.

Old Post 18-07-2012 v 23:58 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Takoš
Nový Člen

Karma uživatele Takoš - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

Lidi pomoc hnědý tečky uprostřed dírka. Rada?

Old Post 19-07-2012 v 11:16 AM
Takoš je offline   Profil uživatele Takoš   Find more posts by Takoš   Foto galerie člena Takoš   Click here to Send Takoš a Private Message   Add Takoš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-07-2017 - Paraziti na kytkách - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás