Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to obcas vymyslim takove teorie ze bych si dal Nobelovku , ale nekdyd sou to takove nesmysli, ale nejak bliz vam o tom nereknu, protoze si to uz jaksi nepamatuju. Stejne bych rekl ze veci musi taky hulit, jinak nevim kam by nato chodili.
jo ted jsme vymysleli nejakou teorii ale uz si ji nepomatuju, zaver teorie znel: zacali jsme povidat oooo (pul minuty premysleni) a skoncil jsme uuuu (pul minuty ticha) a pak nekonečný smich
jo tak rek bych, ze takhle vo jinejch lidech premejsli kazdey......
ja sem mel vobdobi, kdy sem si fakt myslel se zobcas mam stavy , ze vim co ten druhey/ha si mysli....
fakt sem na tom ulital..... proste se to projevovalo i tak ze ten dotycney neco povidal a ja najednou rek to stejny slovo co von..... nebo sem se vo necem s nekym bavil a von kecal, pak dostal zasek ze nevi co dal chtel a ja sem neco rek, ze sem si myslel ze to chtel rict a pak jen ty divny pohledy voci....
jo ale ted uz sem zas jinej.... uz tohle neprovozuju.... fakt sem si sam vobcas pripadal divnej,,,,,,
a co se tyce teorie ... sem si takhle sedel v tom megaborskymparku v plzni a napadlo me ze treba naky vedecky typani sledujou lidi a ze si vo nich zaznamenavaj upne vsecko, jak zijou, jaky maj stavy, atd... a pak kdys spite, nebo nevim jak, vam vemou geny a pak delaj v nakejch laborkach lidi jak se jim hodej >>> takova lidska selekce .... podivny slechteni....
sice sem to ted napsal trochu prasacky ale treba uz to takhle nekde bezi................. pokrok?? co? netusim.... umru,..,.,,..,
oklahomaa a drinker hulič:
jo, to je přesně ono, někdy se mi to stává, pocit že mi někdo pomlouvá, že mi řeší, že je se mnou prostě něco špatně...pak si uvědomim, že je to blbost...že ty lidi já teď zrovna vůbec nezajímam, že si mě teĎ nevšímaj...ale bývá to dost nepříjemný, tahle paranoia...nebo co to je
jednou sem koukala na banánový rybičky Haliny Pavlovský a ona tam pronesla větu, která mě v tomhle směru dost uklidnila, už sem si totiž začínala myslet že sem fakt magor...no teĎ k tý větě, řekla totiž:
citace:
Inteligent příliš analyzuje svoje chování, a proto nedokáže spontánně reagovat a necítí se ve společnosti dobře...
bylo to tak nějak...no a z toho sem si vyvodila, že nejsem paranoik, jenom mam občas záchvaty inteligence
ale nejlepší je bejt ve společnosti, ve který se fakt člověk cítí dobře a ví že ho ostatní berou takovýho jakej je...to se potom hulí a na žádný takovýdle schízácký myšlenky nejni ani čas
[QUOTE]Původní příspěvek od THC-Aktiv
[B]Teorie obraceny kostky hase:
Kdyz drzite v ruce kostku hase je to v poho, svet bezi jako obvykle lidi spechaji do prace, z prace, ze skoly domu atd.Ale pozor na to, aby se Vam kostka neobratila to je pak vsude kolem hasis a jen ta mala kostka je ready.
Tohle bylo psaný powered by THC, že?
Worship The Green and Mighty, our only God and saviour...
Původní příspěvek od Omnihash Nebo další. Nejlepší věc je sednout si, dát si brčko a přemejšlet, co by ste udělali, kdybyste se vrátili v čase do doby, kdy vám bylo tak5. Prostě návrat do svýho těla akorát myšlení by vám zůstalo. Nad tady těma úvaham sem strávill X hodin a sqele se u toho bavil. Třeba: v první třídě nám ukazovala třídní hodiny a učili sme se jak se na nich ukáže čtvrt na pět a tak. No a vybalit na ní třeba teorii nelinérního času nebo diletaci času v rychlosti světla by byl fakt nářez
Naprosto souhlasím. Touhle teorií se zabýwám tak často, že až škoda mluwit...
Původní příspěvek od FlickerBird já za dob kdy jsem ještě v krvin neměl anis topy THC vymyslel teorii kontinuity interakcí částic těžko vysvětlit, kdyby to někoho náhodou zajímalo ozvěte se a já to vypotím
Není to náhodou princip perpeta mobile?
no jako....a když sem si to přečetla...jako teď..no teď jsem fakt dost....tak sem si to fakt v mysli otočila a úplně mě to zavalilo....to je masakrální představa ne?
no jako....a když sem si to přečetla...jako teď..no teď jsem fakt dost....tak sem si to fakt v mysli otočila a úplně mě to zavalilo....to je masakrální představa ne?
Taky sem o tom teď wypálenej uwažowal a nebyl by to masakr. To by byla nowá dimenze hulení!
ja neviem ako vy ale naj definícia je definícia "vžiť sa do zmýšlania skureného človeka" umenie je pochopiť všetky tie vaše teórie a zákonitosti. Ja sa vyžívam v tom, keď si môžes zbafaný prečítať tie vaše príspevky ohľadom teórií, a vymýšlať vlastné.
Sem si zrovna seděl tendle pátek v knajpě, pohuluju si s jointu from ganjacrue a řikám si esli to má neska eště cenu hulit když sem s ty jedny kytky vyhulil za celej tejden tak 250 buřtů... dohulim. . . řikám si teď bych si fakt, ale WOPRAWDU dal alespoň žílku skéra.
Z mí vytuhlí zamyšlenosti mě probral kámoš, přišel, došel si pro pivo, sednul si a jen tak mimoděk se zčistajasna objevil na stole pytlík s dobře známim obsahem.....SKUNK!!!!!!!!!....a né tak ledajakej, pytel skoro neprůhlednej kuli milovanýmu prachu.
vemu ho do ruky a skoumám tu palici.
Slyšim ho jak řiká: ,,bratr na 3dny přijel s Anglie a vzal to přez Holandsko))))"
vyndal sem to koukám, koukám, koukám....nevěřim , protože se tam na mě sem tam smějou kystaly tak krystalový, že sem stoho málem vykrystalizoval...
Konec teoretické části.
Praktická část:
No tak sme umotaly z Rollsů jointa za kterýho by se nemusel stidět gdejakej Rasta........................................................
a vyhulili
NIRVANA absolutní ráj
Lidi hulte! I když to wobčas stojí za hovno tak jednou vždycky příde ,třeba nečekaně, ňáká libice
Naposledy upravil IlovePaTekk 05-11-2005 v 23:24 PM
Nie je marihuana mimozemšťan, ktorý prišiel na našu planétu dávno a od vtedy nás neustále kolonizuje?... všimnite si, ľudia ktorí fajčia majú večšinou tú tendenciu rozmožovať-sadiť, a snažia sa to rozšíriť. A preto nás neustále kolonizeje a keď sa jej podarí uplne nás skolonizovať tak...
Víte co je to TOP LESS?
To je prostý - TOP MANAGER je vrcholový manager, takže TOP vlastně znamená jakože nejlepší.
LESS je vlastně to a samí co LES! Takže TOP LESS je VÝBĚR Z LESA!!!
Jo a pak to pokračovalo v tom smyslu, že pokud je nějaká kočka TOP LESS, tak tam dole musí mít zákonitě křoví, jelikož je z lesa...
Omnihash: jo, to je dost dobrá teorie...a hlavně mam pocit že opravdu realná...založená na skutečných faktech...ty voe tobě to fakt dobře myslí...jentak dál
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."