Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
souhlas se stevem, páč když ubalím špeka, sednu si (nejlepši je kouření s výhledem) a koukám, je to móóóóóóóc bezva. Navíc papírky jsou temeř nulová zátěž a to se počítá.
navíc balení špíčka je doslova "klidový rituálek" člověk se tak trochu zklidni před tím, než si jonta zapali.
další výhouhodou špekování je, že to chvíli kouříš a nemusíš po třech prdíkach dobíjet znovu a malo kdy zhasne.
ale na druhou stranu taková vodněna je taky príma, ale musí být pořadně velká, aby se kolem ní dalo chvílečku posedět.
vodne bongo
suche pet bongo
prebublavacka (zohnuta pet ) s vodu
sporkasa s velkima ocama
fajfky(s turbem aj bez)
vodne fajky
jointy
alebo si zeberem do ruky sisku na stonke a opalujem ju zapalovacom a dycham ten dym-malo ucinne
plechovka od napoja, staci ak nadierujes spendlikem kotel
sklenka bez siitka- ee
vaporizer
vodny rapotak malicky prenosny
--hlavne treba alobal alebo mat kotel(dreveny, zelezny...)
--RECEPT suchy has drink--
s hasu usulame hadika o dlzke 5cm a priemere 1-2mm
sedime na pive a mame len prazdny pohar od piva podlozku k pivu a speldlik. spendlikem prepichnem podlozku od piva v strede, polozim ju na pohar a has hadika napichnem na spedlik, zapalim hada a zatvorim to do pohara. bude to dymyt. ten dym ako stupa a potom pada, krasne je to videt. doporucujem nez to cele zhori tak ten dym chladne a potom je to husty prask
cin cin
já si nejradši ubalím špeka...to už je takový rituál, krabička, filtry a papírky- nejraději ocb anebo bob marley......taky někdy bong....ale jak říkám- joint je joint.....
Lidi,já jsem jednoznačně pro bong...Je to proste pohodicka se takhle sesednout kolem stolu nacpat kotel a bublat dokud se bong u nekoho nezastavito je aspon zabijarna
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
jednoznacne u me vede joint! miluju ten ritual kdyz ho balim a vsichni okolo mlcky ziraj a slintaj a v hlave se jim honi:"hlavne at t nezkurvi" vyjimecne pouziju bong (kdyz ho nekdo prinese a kdyz je huleni opravdu malo a chci byt okamzite v prdeli tak to dam pres lahev (to ale skrabe v krku
Já mám teď špekový období, ale pomalu se o5 vracím ke sklu, tak uvidíme co bude dál... Jo a pokud jde o kolektivní pokuřování, pak jasně vodníček. Koupil jsem kvůli tomu i speciální šlauch, abych si mezasíral normální. Takže vodník forever!
Nejradši mám brčko a hned v závěsu je vodouch. Taky mě baví "rituál" balení na beka. Člověk si s tim pěkně pohraje. Kor v klidu doma ať je z toho pěkná raketka s co nejmenšim množství papírku. Jinak vodoucha dám ale vždy, když se někdo staví. Jednou sem ho dal samotnej a za 1/4 hodky sem usnul.
Co máte všichni stěma sklama? IMHO to je snad ten nejhorší možnej spůsob...kouř je nechutně horkej a stane se i to že vám kousek vlítne až do plic...fuj...
Ne že bych to jednoznačně zavrhoval, jistý výhody to má (rychlost zhulení, minimální příprava, velikos...) ale většinu s těhle priorit splňují fajfčičky různých drůhů...
Co já mám nejradši jsou moje samo doma poskládaný vodnice z vyřazenýho laboratorního skla,,,mam ho k dispozici celkem hafec...
A to jsou přístroje s několikalitrovejma baňkama do který naházim kostky ledu zaleju studenou vodou, a pomalu vychutnávam kouř s kterýho mi naskakuje husí kůže...nepřehánim......mno možná trochu jo ale je nejchladnější co sem kdy zažil...potom mam taky jistej citovej vstah k malýmu keramickýmu bongu tvaru jako konvička (i s ouškem..s kterýho preferuju osobní zhulovačky čistou bylynou při svíčkách, jazzu, a pročítání groweru jako právě teď....
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...