Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty vole, máš někoho doma??
Jo, mám.
A koho??
No ty mikroby přece.(různý mikro roztoče)
Aha, tak tam nemůžem.
(pod vlivem t-h-c a připomínám, vše se myslelo naprosto vážně, však to jistě znáte )
ty woe,
jitcka chladkova pri anglictiine - a jak se rekne chcat
jo a taky sme jednou zlobili biologikarku kaelikovou a po nakejch otazkach prisla smec - a muze mit slepice kazdy voko jiny a uz zacala natahovat - a muze bejt ve vajicku vod slepice 5 zloutku? a uz ji valila s brekem
...až ti odejdou plíce, tak si koupíš prasečí za pětibábu...
Chytrej jak internet...
...hej, ty si dohulenej!
Mamut Tumam
Drž hubu ty poloopice!
Návod jak pít mazání na ruce
...tvuj omluvňák byl porazítkovanej jak ruce námořníka...
Zaklepeš kalačem na vrata...
Kolik je tam lidí? Je tam hodně automatů?
(hokej - 2:1 pro nás) - Doufám, že to udrží! - Hmm, já doufám, že hlavně nedostanem!
-Kámo, kolik jí je? -Já nevim, to je kámoška.
(jeden vožrala) Až bude Držák troubit, tak si veme pemprsky, protože ti Chmelík zatroubí a on ví hovno.
No to už si ze mě neděláš ani prdel!
Petr Spálený
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Hulení je hustá věc....a kámoš:"Ten ptak za tebou je taky hustý....lol
Chceš tady seďet nebo se sem vrátit?heh
Dáme cigáro na kolo...a kámoš:"Na jaké kolo?:-D
My to zapomeneme!!!!! Tak to napiš!!!:-D lol
Když sme byli vyhulení tak nás napadlo že bysme si mohli koupit parkovaci listek a pronajmout si treba 5 parkovacich mist u sebe a donest gauč bečku a udelat si open air akci....:-D
Nevim jestli se to hodí zrovna sem ale nevim kam jinam bych to napsal.....Vzdycky kdyz pukame z urcityma lidma z jienho mesta nez sem ja tak tam maji takovy zvyk ze kdyzjde pet lidi a neko neco rekne a vsici se zacnou smat,tak ne ze by zustali u sebe a smali se jak prase...horsi ej to ze kazdy ma takovy zachvat smichu ze jde nekam jakoby pryc.takze ten co rekl nejaky humor zustava na miste a smeje se a ostatni jdou kazdy jinym smerem co nejdal aby se uz nesmali...je to narez kor kdyz dete v takove bande nekde vecer poo namesti kde je jeste docela dost lidi...tak to uz jim pride divne proc se vzdycky rozuteceme 20metru od sebe:-D lol.....jednou se nam to stalo kdyz sli naprosti nam po chodiniku benga a to sme se taky smichy rozutekli...ti z nas teda moc nebyli nadseni:-D
A jeste jeden poznatek....sme si vsiml jak sme sedeli se dvema kamosama na nejakem betonu ze mame ( my nakraji ) sklonenou hlavu k tomu uprostred...tak sem to koumal az sem prisel na to ze ten uprostred nam rekl at se na neco podivame a my sme automaticky priblizili ty hlavy k nemu at vidime to same co on...a kdyz sme zapomeli na co se uz divame halvy nam zustaly tak debilne naklonene.... lol
Já: "Normálně my tady máme hezčí západy slunce než v Klatovech..."
Kámoška: "A víš proč? protože tady jsme na pláni, tady vidíš, tam maj baráky, tam nic nevidíš..."