Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pu-erh V indickým Himaláji ve 4200 m.n.m. - v nejvýše položené vesnici na světě s elektřinou a silnicí
wooooou a kdypak to bylo, s kym a co? Je to trosku netradicni misto kde si z nas asi moc speka neda Co se tak trosku s nama podelit o ten zazitek a popsat nam to?
Vesnice se jmenuje Kibber, je ve státě Himachalpradesh v distriktu Spiti. Je to buddhistická oblast vysoko v horách na pomezí Indie a Tibetu. Na první fotce je výhled z terásky domu, kde jsme bydleli. Ta budova s modrou střechou je škola a bylo fakt zábavný pozorovat vyučování - vyučovalo se venku. Bylo to někdy na přelomu září a října 2003. Byl jsem tam s kamarádem a kouřili jsme kašmírskej haš a stálo to za to. Nejen tato vesnice a oblast, ale celá cesta po Indii a Nepálu. Dalo by se o tom psát fakt hodně - byl jsem tam 4 měsíce. Jestli někdo plánuje nějakej delší výlet, tak rozhodně doporučuju (můžu i poradit)...
dva tydzne dozadu sme zapukali so spoluziakmi na vodopade Skok 1720m.nm.vo vysokych Tatrach pocas skolskej exkurzie...potom som za zapocuval do zvuku padajucej vody no proste nadhera, len cesta dolu sa mi zdala niekolkonasobne dlhsia ako cesta hore
na komíne takom tom čo je v elektrárňach, dostali sme sa na 3 poschodie a to ma boleli ruky jak prasa a potom som sa s kámošom začal biť o fajočku, ten zmrd mi ju nechcel dať že by sme nezišli či čo, nakoniec som vyhral, ale mal pravdu skoro sme nezišli
Před tejdnem sem hulil na fotrovo kole,nevybral sem zatáčku a škrtnul sem o obrubník,kolo šlo doleva já letěl na ksicht,odrazil sem se držkou od betonu a dokutálel to...--> levá tvář odřená(lehce) a v koleni duzna ale co mě opravdu nasr... je že se mi levá nozdra utrhla v délce 1cm!!(nechápal sem jak je to možný) tak hned zhulenej a rozsekanej domu a volat zachranku...za tři hodiny už bylo koleno a nos sešitý ale já už vytuhlej....