Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sewas .. je to v indoor galerii .. uz su na konci takze o chvilu kosa ale vyzeraju fajne .. inak Kannabia je moja oblubena banka uz roky .. kazde semiacko vyklicilo a zakazdym vyrastli krasne silne rastliny .. nikdy ziadna mrdka , dokonca si nespominam , zeby mi nieco od nich splesnelo alebo zhermatilo .. hulenie zakazdym fajnove
Původní příspěvek od WhiteFrost Maro To akčko ti dojede na 100% kor Fast verze stejně šišky začnou kolem 15 - 30 srpna
takže času je zatím dost... at se vede zdár
Původní příspěvek od mejzy Jak jako nevíš jestli dojede??? Pokud ten řízek není automat zasazenej v půlce září tak nechápu co to??? 😁😁
No Mejzič to je logický.. když jedu první kolo s automatama a řezanec zasadím v červenci tak jako lajk vím že ty NE-automaty se sazej o hodně dřív..tak si zkrátka nejsem jistej 😁
--druhý kolo--
5x auto ginger punch-CS
3x auto mazar-DP
1x AK f1-rizek
9x auto AK-cz seed bank
7kousku mám v zemi..zbytek 11 kusanů jsou v 15-20l kyblíků..na dno kýble jsem dal drenáž z kamínků kýble pořádně provrtal a nasypal do nich predhnojenej substrát od Arga společně s kokosem a samo perlitem a trochu hlínou z kompostu..jo 2 kusy AK jsem zasadil přímo na kompost..nebudu to ničím hnojit čistá fotosyntéza až na babičku ta tam občas něco nasype,ale ta ví 👵
No já doufám 😁 klíčivost 100% ginger 5/5
AK 10/10 akorad..asi nevyjdou 2kusy páč jsem diliňák polámal jsem mini stoneček.. mazar 3/6 a to sem ještě rád..jak všichni chválili dutch passion tak shit klíčivost,taky jsem zvědav všechny chyby z prvního kola odstraněny 😁😁