Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, jak často měníš roztok? To EC se mi zdá celkem vysoký, vypadá to tak na tři týdny po přepnutí. Osvědčilo se mi po přepnutí měnit náplň častěji, kvůli poměru živin.
Zdravím potřeboval bych poradit jede OG Kush řezy z vlastní matky (Humbolt seeds), která je aktuálně také součástí květu. Kytí maji cca 20den květu ( jedou přes noc)
BOX 60*60*140 Odtah VK100 s pacháčem přítah TT100 s prachovým filtrem, Teplota den 28-31 noc cca 20. Hnojím podle tabulky hnojiva BioBizz... Kytí byly 40 dní na růstu.Nelíbí se mi listy kytky jsou takový divný paličky sice hezké ale na listech se objevuje cosi...
Navíc jsem objevil černé mušky v boxu a takový mikro broučky šedé barvy které ani chytit nedokážu natož vyfotit je to prostě celé nějaké divné Prosím o radu budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
Díky všem co se zapojí
mám problém s listami, už sa to prejavilo na všetkých rastlinkách. Kvatiny majú cca 3 týždne. Nepoužival som žiadné hnojivá. Použitý zahradnicky substrát, kokosová drť, kerzmzit a perlit.
DIK za info
mám problém s listami, už sa to prejavilo na všetkých rastlinkách. Kvatiny majú cca 3 týždne. Nepoužival som žiadné hnojivá. Použitý zahradnicky substrát, kokosová drť, kerzmzit a perlit.
DIK za info
keramzit? pufrovaný hydroton nebo obyčejný? pokud obyč vyhodit! mění ti ph.
Původní příspěvek od Davidino Zdravím potřeboval bych poradit jede OG Kush řezy z vlastní matky (Humbolt seeds), která je aktuálně také součástí květu. Kytí maji cca 20den květu ( jedou přes noc)
BOX 60*60*140 Odtah VK100 s pacháčem přítah TT100 s prachovým filtrem, Teplota den 28-31 noc cca 20. Hnojím podle tabulky hnojiva BioBizz... Kytí byly 40 dní na růstu.Nelíbí se mi listy kytky jsou takový divný paličky sice hezké ale na listech se objevuje cosi...
Navíc jsem objevil černé mušky v boxu a takový mikro broučky šedé barvy které ani chytit nedokážu natož vyfotit je to prostě celé nějaké divné Prosím o radu budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
Díky všem co se zapojí
Dej tam žluté lepicí desky ať aspoň uvidíš co tam je. Pak budeš moct najít řešení.
Žluté pásky tam mám... Jsou na nich nalepené černé mušky - ale to může způsobovat ten problém s listami mě to spíš přijde jako problém ve výživě... A ještě mam dotaz, kdybych chtěl přejít ze země na kokos vyřeším tím problémy s těmito potvorami???
Původní příspěvek od Davidino Žluté pásky tam mám... Jsou na nich nalepené černé mušky - ale to může způsobovat ten problém s listami mě to spíš přijde jako problém ve výživě... A ještě mam dotaz, kdybych chtěl přejít ze země na kokos vyřeším tím problémy s těmito potvorami???
Černé malé mušky, tak 1,5 mm velké? To jsou octomilky, ničemu dle mého laického soudu neškodí. Mám je taky skoro furt, žluté lepicí desky redukují jejich počty, ale jsou otravné.
Já mám v kokosu jen 3 mrňata, takže zkušenosti nemám. Ale ty mrchy sedaj i na nacucaný klonovací kostky z grodanu :-( Takže odhaduji že jim nejspíš kokos vadit nebude.
Původní příspěvek od Davidino Žluté pásky tam mám... Jsou na nich nalepené černé mušky - ale to může způsobovat ten problém s listami mě to spíš přijde jako problém ve výživě... A ještě mam dotaz, kdybych chtěl přejít ze země na kokos vyřeším tím problémy s těmito potvorami???
Ahoj, kokos majú ešte radšej. V hline som bol bez škodcov, maximálne chvostoskok (ten je neškodný). V kokose plné lepové dosky, na listy mi nechodili, celkom slušne ich redukovali.
Ano pásky je redukují to je fakt ale octomilky nemají takovou černou brvu ne? Nemůžou to být třeba smutnice??? Občas jsem na nějakých listech zahlédl jakoby lesklý film, kterým byl list pokryt čím to?
Zdravím. Potřeboval bych se zeptat co by to mohlo být.
Je to asi 2 dny zpět co se mi na listech začaly dělat tyhle fleky (foto) a ještě mám nažloutlé špičky listů (všech) nové i staré
Podle mně je to nedostatkem mědi a vápníku? Pravda nebo se pletu?
Jsem v 29 dni růstu v sobotu dostanou první den 12/12
Hnojiva AH hlína wormhummus
Mám pocit že dostaly víc hnojiva a zamezil se přístup stopových prvků
Každopádně dnes je proliju čistou vodou s ph 6,5
Předem díky za odpovědi
Naposledy upravil Zelená zahrada 07-01-2016 v 07:39 AM
Původní příspěvek od Zelená zahrada myslím si že na prvních fotkách jsou to svilušky a na dalších to vypadá na akutní problém s ph
Ano, taky bych to viděl na svilušky. Mizerný a hnusný spider mites :-( Okamžitě začít likvidovat, jinak hrozí katastrofa. Brutální je Vertimec, po něm chcípaj hromadně.
Ty listy můžou být žluté od toho jak jim svilušky vysávají mízu, to nemusí být problém s pH (ale může).