Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

Čau, jak často měníš roztok? To EC se mi zdá celkem vysoký, vypadá to tak na tři týdny po přepnutí. Osvědčilo se mi po přepnutí měnit náplň častěji, kvůli poměru živin.

Old Post 30-12-2015 v 20:01 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MatesMaty
Stálý Člen

Karma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% PěstitelskáKarma uživatele MatesMaty - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Měním každých cca 12 dní. Ted jsem tam dolil extra dávku A Bcuzz abych doplnil dusík

Old Post 30-12-2015 v 20:23 PM
MatesMaty je offline   Profil uživatele MatesMaty   Find more posts by MatesMaty   Foto galerie člena MatesMaty   Click here to Send MatesMaty a Private Message   Add MatesMaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davidino
Stálý Člen

Karma uživatele Davidino - 92% PěstitelskáKarma uživatele Davidino - 92% Pěstitelská

OG Kush problem Příspěvek č. 259

Zdravím potřeboval bych poradit jede OG Kush řezy z vlastní matky (Humbolt seeds), která je aktuálně také součástí květu. Kytí maji cca 20den květu ( jedou přes noc)
BOX 60*60*140 Odtah VK100 s pacháčem přítah TT100 s prachovým filtrem, Teplota den 28-31 noc cca 20. Hnojím podle tabulky hnojiva BioBizz... Kytí byly 40 dní na růstu.Nelíbí se mi listy kytky jsou takový divný paličky sice hezké ale na listech se objevuje cosi...
Navíc jsem objevil černé mušky v boxu a takový mikro broučky šedé barvy které ani chytit nedokážu natož vyfotit je to prostě celé nějaké divné Prosím o radu budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
Díky všem co se zapojí

Old Post 04-01-2016 v 20:19 PM
Davidino je offline   Profil uživatele Davidino   Find more posts by Davidino   Foto galerie člena Davidino   Click here to Send Davidino a Private Message   Add Davidino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hagioo
Nový Člen

Karma uživatele hagioo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

Ahojte,

mám problém s listami, už sa to prejavilo na všetkých rastlinkách. Kvatiny majú cca 3 týždne. Nepoužival som žiadné hnojivá. Použitý zahradnicky substrát, kokosová drť, kerzmzit a perlit.
DIK za info

Old Post 05-01-2016 v 09:36 AM
hagioo je offline   Profil uživatele hagioo   Find more posts by hagioo   Foto galerie člena hagioo   Click here to Send hagioo a Private Message   Add hagioo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

citace:
Původní příspěvek od hagioo
Ahojte,

mám problém s listami, už sa to prejavilo na všetkých rastlinkách. Kvatiny majú cca 3 týždne. Nepoužival som žiadné hnojivá. Použitý zahradnicky substrát, kokosová drť, kerzmzit a perlit.
DIK za info

keramzit? pufrovaný hydroton nebo obyčejný? pokud obyč vyhodit! mění ti ph.

Old Post 05-01-2016 v 10:01 AM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Re: OG Kush problem Příspěvek č. 262

citace:
Původní příspěvek od Davidino
Zdravím potřeboval bych poradit jede OG Kush řezy z vlastní matky (Humbolt seeds), která je aktuálně také součástí květu. Kytí maji cca 20den květu ( jedou přes noc)
BOX 60*60*140 Odtah VK100 s pacháčem přítah TT100 s prachovým filtrem, Teplota den 28-31 noc cca 20. Hnojím podle tabulky hnojiva BioBizz... Kytí byly 40 dní na růstu.Nelíbí se mi listy kytky jsou takový divný paličky sice hezké ale na listech se objevuje cosi...
Navíc jsem objevil černé mušky v boxu a takový mikro broučky šedé barvy které ani chytit nedokážu natož vyfotit je to prostě celé nějaké divné Prosím o radu budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
Díky všem co se zapojí

Dej tam žluté lepicí desky ať aspoň uvidíš co tam je. Pak budeš moct najít řešení.

Old Post 05-01-2016 v 11:39 AM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davidino
Stálý Člen

Karma uživatele Davidino - 92% PěstitelskáKarma uživatele Davidino - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Žluté pásky tam mám... Jsou na nich nalepené černé mušky - ale to může způsobovat ten problém s listami mě to spíš přijde jako problém ve výživě... A ještě mam dotaz, kdybych chtěl přejít ze země na kokos vyřeším tím problémy s těmito potvorami???

Old Post 05-01-2016 v 17:55 PM
Davidino je offline   Profil uživatele Davidino   Find more posts by Davidino   Foto galerie člena Davidino   Click here to Send Davidino a Private Message   Add Davidino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

citace:
Žluté pásky tam mám... Jsou na nich nalepené černé mušky - ale to může způsobovat ten problém s listami mě to spíš přijde jako problém ve výživě... A ještě mam dotaz, kdybych chtěl přejít ze země na kokos vyřeším tím problémy s těmito potvorami???

Černé malé mušky, tak 1,5 mm velké? To jsou octomilky, ničemu dle mého laického soudu neškodí. Mám je taky skoro furt, žluté lepicí desky redukují jejich počty, ale jsou otravné.
Já mám v kokosu jen 3 mrňata, takže zkušenosti nemám. Ale ty mrchy sedaj i na nacucaný klonovací kostky z grodanu :-( Takže odhaduji že jim nejspíš kokos vadit nebude.

Old Post 05-01-2016 v 20:37 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krobak
Stálý Člen

Karma uživatele krobak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

citace:

Ahoj, kokos majú ešte radšej. V hline som bol bez škodcov, maximálne chvostoskok (ten je neškodný). V kokose plné lepové dosky, na listy mi nechodili, celkom slušne ich redukovali.

Old Post 05-01-2016 v 20:47 PM
krobak je offline   Profil uživatele krobak   Find more posts by krobak   Foto galerie člena krobak   Click here to Send krobak a Private Message   Add krobak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davidino
Stálý Člen

Příspěvek č. 266

Ano pásky je redukují to je fakt ale octomilky nemají takovou černou brvu ne? Nemůžou to být třeba smutnice??? Občas jsem na nějakých listech zahlédl jakoby lesklý film, kterým byl list pokryt čím to?

Old Post 06-01-2016 v 19:07 PM
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 267

Zdravím. Potřeboval bych se zeptat co by to mohlo být.
Je to asi 2 dny zpět co se mi na listech začaly dělat tyhle fleky (foto) a ještě mám nažloutlé špičky listů (všech) nové i staré
Podle mně je to nedostatkem mědi a vápníku? Pravda nebo se pletu?
Jsem v 29 dni růstu v sobotu dostanou první den 12/12
Hnojiva AH hlína wormhummus
Mám pocit že dostaly víc hnojiva a zamezil se přístup stopových prvků
Každopádně dnes je proliju čistou vodou s ph 6,5

Předem díky za odpovědi

Naposledy upravil Zelená zahrada 07-01-2016 v 07:39 AM

Old Post 07-01-2016 v 07:15 AM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Davidino
Stálý Člen

Příspěvek č. 268

Prosím o radu udělal jsem foto 2 listů zespodu kde mají žilky nevíte někdo co by to mohlo být?

Old Post 08-01-2016 v 19:40 PM
Davidino
Stálý Člen

Příspěvek č. 269

PS: dodatek takhle vypadají...

Old Post 08-01-2016 v 19:44 PM
Zelená zahrada
Stálý Člen

Karma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zelená zahrada - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

myslím si že na prvních fotkách jsou to svilušky a na dalších to vypadá na akutní problém s ph

Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX

1) 400w HPS 5x OG Kush (Hotovo 307,2g)
2) 250w CFL 3x OG Kush (Dokončeno 78,3g)
3) 2x 400w HPS 8x The Ultimate (Hotovo 613,4)
4) 2x 400w HPS 10x Power plant (Probíhá Tipovací Soutěž!!!)

Old Post 08-01-2016 v 20:49 PM
Zelená zahrada je offline   Profil uživatele Zelená zahrada   Find more posts by Zelená zahrada   Foto galerie člena Zelená zahrada   Click here to Send Zelená zahrada a Private Message   Add Zelená zahrada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Příspěvek č. 271

citace:
Původní příspěvek od Zelená zahrada
myslím si že na prvních fotkách jsou to svilušky a na dalších to vypadá na akutní problém s ph

Ano, taky bych to viděl na svilušky. Mizerný a hnusný spider mites :-( Okamžitě začít likvidovat, jinak hrozí katastrofa. Brutální je Vertimec, po něm chcípaj hromadně.
Ty listy můžou být žluté od toho jak jim svilušky vysávají mízu, to nemusí být problém s pH (ale může).

Old Post 08-01-2016 v 22:11 PM
kERkyyy
Nový Člen

Karma uživatele kERkyyy - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 272

Ahoj, začínam panikáriť, poradíte mi? Čítal som,že to môže spôsobovať mokrá hlina.

http://www.upnito.sk/0/q545sgut6j62dk98n8z6c3hzzfamyrer.jpg
http://www.upnito.sk/0/sw43bxzq867f85t9ywwj8mns7zs3gsh5.jpg http://www.upnito.sk/0/8ef95mw288pwc7k8vgthu3r5tasw6j33.jpg

Old Post 10-01-2016 v 10:35 AM
kERkyyy je offline   Profil uživatele kERkyyy   Find more posts by kERkyyy   Foto galerie člena kERkyyy   Click here to Send kERkyyy a Private Message   Add kERkyyy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:34 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás