Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cabik: oni ty indiky venku přes celej rok nekvetou až si řikáš že to je v kelu a pak za 14 dní to tam nahoděj gomplet a tak jestli trochu znáš svoje modely a máš to zatemnění vychytlí(třeba žaluzie..)kvůli plísni (abys to nepřikryl folií a čekal co z toho bude-hromada pliísně) tak klidně zatemňuj už se svatou annou
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
cabik: OB jsem venku nemel, ale treba takovy GWS mi ve foliaku zacalo kvest az v pulce srpna (bez zatemnovani) a dokvitalo v listopadu, takze bud zatemnuj, nebo pocitej s pozdni sklizni ,,,
btw. OB kvete cca 60 dni..
cabik: zatemnuj vsechno, tim nic nezkazis a budes sklizet driv ,,, jinak se zatemnovanim 5 km za mestem je to trochu problem, protoze to chce kazdej den
mno ja mam na balkoone 4 kvetiny Euforie...rostou vic nez hezky a jediny na co bych se rad zeptal, jestli jeste muzu zastrihavat...pripada mi ze kytky zacaly nasazovat na kvet a nevim jestli to zasmikavani ma vubec cenu...rada?
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
to rociik
hel zastipovat muzes porad cim vic krat zastipnes tim vice se bude vetvit a velikost zastipku zpetne ovlivnuje dobu zastaveni rustu v tom bode snad to kapicku chapes co tim myslim....
je mi to jasny...dyt ja zastipavam jen se ptam jak je to s kvetenim a zastipkama ...je prece nesmysl zastipavat kdyz zacnou rust palice - kdyztak mi proste rekni do jakyho data zhruba muzu bez obav zastipovat...sem maloucko natvrdlej
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Pokud nezatemnujes, taxe v prirode muzes ridit informacemi o modelu, v tomto pripade Dutch passion ( http://www.dutch-passion.nl/ ) a zhruba počítat s tim, že to začne jít do květu tolik týdnů před očekávanou zralostí, jakou to má dobu kvetení. V tomto případě 7 týdnů kvetení, očekávaná doba zralosti konec října, začátek listopadu, taxi to odečti ... jinak začátkem květu se to najednou během pár dnů většinou skokem vytáhne až o několik decimetrů (jak která odrůda) ... jinak zaštipovat v době nabíhání do květu nedoporučuji.
edit: popravde jsem takhle pozdni odrudu este nepestoval, takze je mozne, rekl bych celkem i pravdepodobne, ze to zacne kvist driv... je fakt, ze tech 7 tydnu kveteni je udano pro indoor pro rezim 12/12, coz v prirode je jinak, takze se ta doba kveteni spis roztahuje do delky (vzhledem ke kratsim nocem), .. opravte me pokud se pletu :-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 09-08-2005 v 11:45 AM
jumpp: jak již nazdačili jiní, zaštipovat pořád je blbost, jak mile se kytka blíží ke kevetení je už zaštipování k ničemu, ba to vykurví kytku, protože vlastně uštípneš ten vrcholek na kterým by byla vrcholová palice (většinoiu ty nejlepší), jak mile to jde na květ už se to po záštipu nerozvětví tak aby vznikly z jedný větve dvě nebo víc samostatných větví
i při růstu je to zaštipování relativní, protože když to "přeštípeš" tak to bude moc hustý (moc větví) a nepude tam světlo a bude to spíš horší než lepší, vše s rozumem a samozřejmě zkušeností se člověk učí... ať se vám daří
to Janísek
jestli myslis jacka tak mas malou sanci, ten kvete nekde 90dni coz u nas no nevim musel by si brutalne zatemnovat a to si myslim uz od zacatku cervence a kdyz se ted podivas ven tak nevim jestli to je dobrej napad jense koukni dyt tam je k sviny pocasi a na to jack rozhodne neni.
jumpp.
Tak já od toho upustím. Jacka mám pro lampu, ale přemýšlela jsem, co by z toho bylo venku. Ale když myslíš, že to nestojí za to, dám na tvou radu.
Ven dám woodoo a snad WW. Zahulím - uvidím
az to bude zraly)) mno pokud vim pestiky na palich zacnou tmavnout...proste ty kytiz sleduj to poznas ze zacinaji dozravat a menit barvicky jinak ja je necham zrat dokud bude venku solidni pocasi(dokud nemrzne:X)