Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebezpečný jsou nejvýce vysoká jako srnky a tak moc jinm to chutná.mám dobré zkušenosti třeba ze silně propoceným trikem nebo pěkně jetejma ponožkama. takz neni špatný se tam třeba vysrat,ale bacha abys tam nešlap........
Bloz:Normalne to pole omaotaj nejakym špagatom.Okolo polička si nabi nejake koly aalebostači nejake rovne konare a omotaj okolo polatri rady špagatu.A to ti pomôže na 100 percent ja to takto robim každy rok a po zveri ani stopa.Popripade tie špagaty natri maslom a ked to maslo začne kvasiť tak to tym zvieratam neuveritelne smrdi ale ludia to cítit nebudu.
kámoš pěstuje v demižonu, viděl to v receptáři. Nasere se tam nějaká sračka. Vobčas se to zaleje, je tam ideální vlhkost. Akorát je problém jak to dostat ven. Minule jeden rozbil. Jestli jste to někdo zkoušeli tak napište...
nazdárek lidičky který pořádně pěstíte pořádně krásný holky!!Pěstím venku už pár let mám různý dobrý i špatný zkušenosti co se tíče místa když vyloučím ty pěkný míyky tam je to ok když chcetemít pár kytiček ale nelíbí se jen vám a tak šance že budete sklízet vy tak 15%zvěř35%ostatní50%co se mi osvědčilo doma na zahradě a balkoně ovšem pozornost sousedů je dost vysoká pozor!Rozhodně super dobrý a špatný zážitky z rákosí kytky v kíblích po oplocení se nechytá zvěř super prostřédí dobrý výsledky škoda že to napadlo i jyný a moc tam ztoho nezbylo§Takže jediný místo jestliže nemáte vlastní prostory a nejste moc z teplejch krajin u nás tak jedině kukuřice hlavně né ke sloupu jak to tu někdo radil to napadne každýho když vzhlídnete pěkný místo ale né tak pěkný že to napadne každýho zamezíte přístupu zvěři a ste dost opatrný a pořádně máknete tak máte dobrou šanci že se vám to podaří a bude to jak se vám jen snilo hodně chuti nazdárek!!!!
to HonzaProchyrazdvatři: Zvířata sem zatim nemusel řešit, k mýmu flecku furt chodily srnky ale kytek sem nedotkly. Slimáci sou větší svině, dycky si vyberou ty nejsilnější rostlinky a úúúplně je zdevastujou Řešil jsem to skořápkama na povrch hlíny, jinak tady na G je mrtě způsobů ochrany kytek tak hledej...
btw. nejseš z Jablonce?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
jinak nejlepší na divoký prasata (a asi i jiný zvířata) je kolem rozházet lidský vlasy, nebo chlupy. To vám potvrdí každej zahrádkář/chalupář tam kde sou prasata přemnožený.
fakt to funguje (zkoušel jsem to na chatě)
....doporučuju starý, zarostlý a nepoužívaný hnojiště! Bejvá to tam docela maskovaný a člověk tím i vyřeší otázku hnojení...a kytky tam rostou jako blázen...ale doporučuje se upravit pH (hnojiště bejvaj kyselýho charakteru)
CO PROTI HAVĚTI - SLIMÁCI
Takže babča řikala:slimáci - skořápky v půdě,suché pyliny,suchá káva,sůl v korýtku-aby se to nedostalo du půdy chce to vytunit igelitem(koryto) tak doufám že sem vám trochu píchnul!!!
Ja kdyz hledam policko,tak vemu auto a hledam v okoli palachy.No a kde rostou palachy,tam je puda docela vyzivna a neni vyschla...
V palachu je ale strasne moc klistat mravencu,lezou tam srnky,zajici,slimaci,a.t.d.
Ale proti tomu se uz umim(e) branit.Schvalnie sem nezminil CORKARE,protoze proti nim se branit jeste neumim(e)...PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
jestly seženu hodně semen tak to skusím jako minuly rok.budu sázet skoro všude kde se dái na místa kde by to moch náhodou někdo vychitat,ale proč to neskusit.minulí rok se to dost dobře vyplatilo.třeba na kraj pole nebo lesa a nebo louky atd.prostě but si toho někdo všimne nebo ne.protože je hodně takovych mist,tak je velka pravděpodobnost že bude dobrá uroda a samozdřejmně do zalohy nějaké ty dobré fleky pro jistotu.
a stěma lidskyma vlasama plně souhlasím a ještě přidávam něco navrch,dobrá věc je to že to kolem kytek trochu pochčijete,ale jen vtom případě že tam chodíte co 2-3dny protože se to vstřeba do pudy.a platí to jak na čunata tak i na srnky a jine kytkyžrouty.zvěř cítí lidsky pach a uteče.vlasy vydrží dele.
jo až nato že moč přitahuje: lasičky, tchoře, myši, fredky, kočky, psi a takovy ty hnědý malý zvířátka co běhaj po lese.... Obsahuje totiž něco co přitahuje samičky myslim
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění