Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz sem to tu mozna nekde psal, ale mne se nejlip osvedcila metoda dat seminko do cehokoliv co drzi vodu at kapesnicek nebo vata a jakmile seminko napraskne a povyleze klicek tak 1-2mm tak klickem dolu zasunu do hliny. Mam stim velice dobrou zkusenost protoze se tak nestane pri zapichavani do hliny ze by se klicek poskodil nebo kdyz se vytahuje z kapesnicku a taky kdyz sem mel seminka v ubrousku dele a klicek uz byl 1-2cm tak rostl ruzne pokroucene takze se i spatne do hliny zastrkoval a nikdy sem nemel 100% jistotu ze se treba kousek nezlomil nebo neco takze mi prijde nejlepsi kdyz je klicek co jak nejkratsi. Taky tady pisete o prirozenosti coz bych rekl ze nejprirozenejsi by bylo aby seminko bylo ve hline od zacatku jak to funguje bezne v prirode jenze to by se muselo chodit porad zalivat a udrzovat vlhkost a i tak by asi klicilo trosku dyl nez kdyz je v nejakym ubrousku takze jak rikam klicit v ubrousku davam jen do doby nez praskne a povyleze prvni mm.
moj sposob klicenia je celkom jednoduchy kupim si kwalitnu zem dam ju do kwetnika dazdovu wodu dam do rosprasowaca wlozim seeds do zeme a rosprasowacom udrzujem zem wlhku a semienkka my na 90% wzdy widu.podla mojeho nazoru je tento sposob najefektivnejsi, lebo w prirode ked narastie opelena palica ked dozrie a potom cez zimu zhnie tak najar tie semienka sa newedia dat do waty naklicit a poto este sami zasadit
Nejlepší naklíčení je podle mě v krabičce od zmrzliny vždycky do ní dám vrstru papírových kapesníků pak semínka a na ně další vrstvu celý to zavřu a položím na monitor, výsledky sou super
Pejdil: myslim si ze je to totalne naprt neviem ako tebe ale mne Kompik jede nonstop a tie seeds sa mi v tom kelimku zaparia a uvaria takze neviklici ani jedno a ked hej tak klicek aj tak odide je lepsie ix dat do tmy semienka v tme lepsie klicia a musia byt na teplom mieste takze asi tak...
BOLD: mě pcčko jede tak 17h za den....a zatim mi vždycky bez problému klíčily a pak v pohodě i rostly...byly pěkně v teple a že by se uvařily tak to vůbec...
Po mojich skušenostech že voda hned na novej púde z obchodu nepřesákne do púdy ale udrží se na povrchu, už radšej zalívam ze spodu. Mám teraz deset rostlin v jednom starém akvárku a problém z vlhkostí řešim tak že zalívam rovnou do akvárka a voda přesakuje do púdy ze spodu cez díru v črepníku.
Čo nevyskúšaš neobjavíš ale keď to objavíš stojí to zato.
do jupiku?to myslis jako zes je namocil do stavy?
myslis si,ze kdybys je do toho jupiku nenamocil,tak by ti jich tolik nepuklo nebo jich tolik puklo treba az za par dni?
100% klíčivost je v takovejch klasickejch vložkách...v tech takovejch vatovejch klasickejch ne ultra tenky...odstřihneš okraje a rozlepíš to na jedný části ti zbyde hodne ty vaty tak to dej dospod,pak takle rozeber este jednu vložku a přiklop to tima pak to polej vodou pořádně...no co došla vata...ale fak v tom klíčí upa nejlíp
Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя
Já mám vyzkoušeny uždycky naházet semínka do misky s vodou(žádna vata,žadný kapesníčky),misku položit na vokno,na stůl,nebo to je jedno a semínka do dvou dnů pěkně popraskaj.A pak už jenom šup do hlíny....
kdyby sis precetl tento thread cely ,tak by ses takto neptal,na tvoju otazku je tady hodne odpovedi,podle me je nejlepsi dat klicit treba na vlhky kapesnik a az vylezou klicky tak hnedka do hliny,a jestli ma na klicky svitit slunicko?seminka slunicko nepotrebuji,takze ne
Dobrej mam dotaz uz mam vyklicene seminka a jak je mam zasadit jestli jenom klickem do zeme a seminko nechat na povrchu nebo dat klicek i z vyklicenym seminkem do zeme?????????????????????????? DEKUJI MOC A AT SE VAM DARI V TOMHLE ROCE.