Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krmíte někdo kyti hnojkama HESI ? používal jsem je v hlíně a oproti kámošům co jeli biobizz a plagron tak se mi zdály o hodně lepší.
Konkrétně mam zálusk na http://www.growelectric.cz/hesi-sta...dro-p-1276.html a celý to pojedu v aerofarm
osobne ted testuji uz nekolikate koko hnojiva GHE one maximalni spokojenost pri aplikaci je to naprosta lenost a pohodli.
rovnez sem vyskousel prechod na matky s metrop mam 8 na ghe one part. s doplnyk atami korenovy stimulator a peroxid vodiku. opet maximalni pokojenost kytky si ryhcle zvykly a ted rosotu skro stjejne ryhcle jako s metropem a po orezani se regeneruji srovfnatelne rychle tkaze spokojenost.s postrikem leaf coat plant strenger je regenerace jeste lepsi.co se tyce korenu sem myslel ze budou obarvene a rozpustene ale naopak jsou pjekne bile azdrave a kytka pije velele kvanta vody tkaze hnojivo to je urcite dobre.
zdravim ludia mam problem neviem sa rozhodnut ake hnojiva mam kupit pre klasicky hydroponicky system bubler poradte nejake najlepsie na bio baze nemam ec metrik po poslednom co som pouzil na 2 dni hnojiva od biobizz grow a bloom tak som mal korienky cele hnede bol na nich taky hnusny mazlavy hnedy povlak
Původní příspěvek od Ricrd zdravim ludia mam problem neviem sa rozhodnut ake hnojiva mam kupit pre klasicky hydroponicky system bubler poradte nejake najlepsie na bio baze nemam ec metrik po poslednom co som pouzil na 2 dni hnojiva od biobizz grow a bloom tak som mal korienky cele hnede bol na nich taky hnusny mazlavy hnedy povlak
cau, do bublaku biohnojky nepatria -skazi sa to, pouzi mineralne hnojky. Vyber je myslim dost velky..... Metrop, JIDB, AH , GHE, Dutchpro........ popozeraj vlakna s bubblermi ako je kto spokojny. Za mna zatial Metrop, JIDB teraz idem prvykrat tak uvidime (vseobecne su s nimi ludia spoko).
EDIT: bez EC to bude punkcore a s Metropom duplom . odporucam kupit, samozrejme. tak to radsej kup nieco menej koncentrovane ked to chces ist bez EC.
bez EC metru do metropu nechod Canna aqua serie ci GHE floranova serie......canna je levnejsi{co se boostru a korenaku atd tyce a lepe se skladuje;] /GHE zakladni hnojky se kazi opravdu rychle/ }
takze som sa rozhodol kupil som hnojky od Bcuzz hydro a+b 1l prislo mi to vhodne ked balenie obsahuje aj A aj B takze uvidime :-) dakujem za poradenie :P
presne presne nezazil sem v bubleru stalejsi hnoje nez je canna aqua v bubleru sem jel ah, gh, metrop, a hesi... na bublery vcelku nema cenu pouzivat cokoliv jinyho pokud si chces usetrit zbytecney nervy... dle zkouseni doporucuju davat cca o tretinu slabsi koncentraci nez doporucujuou...
Chci se zeptat vzal jsem si vaší radu ohledně canny aqua do bubláku no a tak jsem koukal do gshopu a oni tam mají canna aqua flora a vega u objojího jak flora i vega mají složku a+b a jelikož mi z g shopu neodpověděli tak se ptát vás to jako vážně mají dvě složky na růst a na květ? Mám to na chilli :-D
Původní příspěvek od Majky-man Chci se zeptat vzal jsem si vaší radu ohledně canny aqua do bubláku no a tak jsem koukal do gshopu a oni tam mají canna aqua flora a vega u objojího jak flora i vega mají složku a+b a jelikož mi z g shopu neodpověděli tak se ptát vás to jako vážně mají dvě složky na růst a na květ? Mám to na chilli :-D
Jo vážně. A pozor, tyhle hnojky jsou primárně na middle hard water. To znamená, že v měkký vodě, ti to bude dělat bordel.... ehm vlastně jako většina hnojek.
to je pohoda jelikož bydlím na vesnici tak tu nečekaně máme tvrdou vodu ;-) jinak už sem si je koupil na cannafestu ;-) canna tam měla prostě neodolatelnej stánek jen mě štvalo že tam měli jako hydro v rockwoolu a ne bublák .-/