Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tendle grow jsem ani nechtěl publikovat je to jen takovej pokus. Zasadil jsem tu květinu zbytečně brzo a to měla za důsledek to, že kytka vyrostla do výšky zhruba 30 cm a na konci června už byla dozrála, a jak se měnila perioda, tak postupně zespod se vytvořili nový větve a vyrostlo mě to do týhle podoby...
Jinak je to noname, ale pěstoval jsem ho minulej rok a mám snim dobrou zkušenost
jj jak píše RespectFlowers - ještě má čas. Pokud na ní nejedeš semena a chtěl bys spíš energické nakopnutí než nějakýho sedativního oblbováka tak bych ji dal týden. Kdybys ji nechal dva tak taky asi nic nezkazíš, ale už by víc "stoned"
ok, dneska jsem koukal na foto z minulýho roku a určitě to ještě chvíli nechám. Jinak co se týče hnojení (plagron alga bloom) už raději vynechat a spíš pročistit vodou asi ne?
Jinak ten samej model akorát trochu ve většim, ale ten má možná čas víc jak týden. Posuďte sami
enf - moc pěkný . dokonce víc než pěkný, takovýhle šišule se jen tak nevidí
ale jesi chceš házet ještě fotky založ si raději thread v outdoor galerii pod sluncem, tady fota jen co se týče rady na to kdy sklidit já bych taky raději zkoukl tvůj thread s informacema co to máš za hlínu, model, hnojky atd
no asi udělám galerii letošního outdooru. Příspěvky sem raději smažu pokud za to hrozej trestný body, jsem tady novej a ještě se moc neorientuju :-) ,ale každopádně jsem myslel, že tenhle topic je pro otázky co se týče dozrávání a to že přiložim foto o velikosti kytky stim určitě souvisý. Za každou radu a připomínku budu vděčnej
Enf - krasa krasa taky ker sa nevidi kazdy den...
ako uz niekto nadomnou pisal mohol si si zalozit svoj thread a trochu to podrobnejsie rozpisat...
vela stastia...
zdravim vim ze to moc nejde videt bouzel jsem to nedokazal lepe vyfotit je to jen z mobilu, za posledni tyden dosti zhnedly blizny kolik myslite ze ji jeste zbyva? ja bych rekl ze uz by sla, ale je to moje prvni