Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau Banáne....
dík za zájem ale bohužel sem nebyl celý týden doma,tak sem ani sám nevěděl jak to pokračuje...ale samo sem se doma už otočil...a můžu ti říct že zítřejší up...i s fotem bude moc pěkné
tak zítra čau
A taky taková nemilá správa dnes mi došly některé hnojky a jelikož zatím nemam v plánu startovat další kolo,tak už budu dolívat jen vodu s tím co ještě mám ale hlavně mě došel enzym což jen opravdu na prd..tak počítám že ještě týden pojedu z toho co mam ted v bubbleru a s tím co ještě mám a další týden už dám průplach(AH Final Solution)tudíž mé WW budou mít život dlouhý 10týdnů
čuste
Dnes je to přesně 10týdnů a dva dny od zasazení...tudíž se doba pěstování ještě prodlouží hnojky sem nedokupoval ale dolíval sem stále to co tam ještě jedneska naposled a viděl bych to tak na sobotu výměna,zastřižení lístků,malí očistění a už hurá jen na vodu s finálem
a zas pár foteček
Musel sem do boxu přidat tyčku,aby se mi to nevalilo ven
a mam docela strach z vyndávání a zandávání kytiček při výměně.....
aby se mi moc nepolámali,mají opravdu slabé stonky..ofuk 12V pc
nevim jestli to je bělání ale řekl bych že se ti to pálí, teda aspon mě to tohle dělalo. Bude to znít divně ale nemusí to "pálení" být teplotou naměřenou přímo na tom místě, ja měl v kalfasu na upálený paliččce tepltou max. 30° a stejně se to takhle spálilo. Hodně zdaru
čau
tak už dva dny jedu pouze na finalu....vyndání z boxu se sic povedlo ale zlámal sem u toho tolik větviček že sem se vys.....na zastřihování pač to bych toho polámal ještě víc