Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....v tom našem prdelpolním zapadákově eto hlásíme my "BURANNNÍÍÍ"
všelijak ....>>>>třb....::Ell Žont,Brčááánis,Zavazadlo,Půůůček,Brkáátu,Muchtaraaachta a nebo úpň.norm.žilka,brko,džoijnt........ a ŠPEK(ota).....!!!
.....ať to všem hulí a dělááááá BORDEL v hlavě....!!!
,........... kuááááááá...........!!!!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
my to mu u nás říkáme všelijak, ale jinak normálně: brko, larva, joint, žíla, raketa. Jinak asi nejčastěji používáme spojení: nějaká sranda? Jdem na srandu atd atd
Takže zdravim z okresu Chomutov a mezi klasiky tu patří nepostradatelně, špek, joint, brko no a občas pro srandu někdo ustřelí s tyčinka, mariána, sláma, travka, zelí, špekulant, píšťala, džoš, zelenina. Podle tvaru někdy zabiják ,nebo naopak žilka, žíla , a když je to nahovno ubalený na "backa" tak pojmenování na bagra . Když se přidá čaras tak dirty joint nebo sem taky zaslechl, ...to smrdí jak průjem, vole ale to byl čistej svitek z čarasu.
Uvádim všechny pojmenování v podstatě pro travku, jelikož tu s lidmy balíme jen jointy, když je čaras tak se kouří scuháč neboli suchý drink.
Zdravym groweri na kolínsku v jedné vyhulené vesnici máme taky pár pojemnování snad nebudu opakovat náš skouřenej výraz čáp jiank klasika bůček džoš nebo taky žvarex
Lidi, jak tady pročítám forum o názvu pro smotek, nebo tu věc kde je ubalena maruška...jsem si všiml že nikdo nepoužil slovo, které není tak úplně neznámé =) Já mu říkám třeba Prásek, např. Kámo, pojd a dáme si Práska, potáhnem si z Práska. Jináč frcí slovo Brko, Květina( to je ten složitý ubalený vzor) Mrkev ( opět nezvykle ubalené) Špek, Tágo, Blunt... To jsou Slova moje která používám =) Ale dneska si zvykám na slovo, Powerák ( špek ze sativy) a Downer či Stoner (z indiky).. Snad se vám ta Vaše slovní zásoba o něco málo obohatí.. =) Growu a filozofii zdar